Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basienka22']Madziu niedenerwój sie przecuez wiem ze niemasz tam czasu.Tak sobie tylko napisałam.Bardzo przepraszam jesli cie zdenerwowałam :placz: :roll: :placz: !!Juz wiecej tak nienapisze......:placz: :placz: :placz:[/quote]

barabara... czasu mam tyle ze juz nie wiem co z soba zrobic... tylko nie bardzo mam dostep do kompka ...
wroce to natentychmiast zajrzymy do was...

melduje ze zamowionych przez was zakupow nie zrobilismy- kompletnie nie ma nic ciekawego :angryy:
zakupilismy tylko klockowi obroze i ja sobie buciorki... za 5 fiutow...:cool1:
i Pawcio se koszulke, a na zarcie wydalismy... tyyyyyyyyyyyyyyyyle :angryy:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']

mmmmmmmm przystojniacha :loveu::loveu::loveu:

prawda???

[quote name='*luthien*']Witajcie:multi:

smacznego:cool3:

witaj...
dziekujemy

masiakra... przeoczylam was... ale mi gupio ... taki ham ze mnie :oops:

Posted

[quote name='paula_z']:obrazic: Ślepa :eviltong:

oj cie nie zauwazylam... i nadal cie nigdzie wczesniej nie widze

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:qrna Klocusiowa .....nie masz podpisa:diabloti:

i masz pani pełną skrzynkę ...na wiadomości;)
[/FONT]

zycie...

juz usuwam... moje 100% full ;)

Posted

Dzięki Alu :evil_lol:

[quote name='clockwork']oj cie nie zauwazylam... i nadal cie nigdzie wczesniej nie widze[/quote]
Nad Toba jestem, po basieńce22 :p

Wracaj, babo, bo brak mi Twoich tekstów i kolorku ;) Dobrze, że choć trzykropki są :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Słuchaj no mnie :diabloti: w związku z tym że jestem na wygnaniu daruje ci ten dowodzik :diabloti: odbije sobie jak wrócisz :diabloti:[/quote]

gdzie cie wygnali mamuniu:crazyeye: :diabloti:

Posted

buhahahahahha :diabloti: literówka miało być jesteś na wygnaniu Klocusiowa :diabloti:
Ja to się wygnać nie dam z mojej wsi :diabloti: atom mnie stąd nie ruszy :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']buhahahahahha :diabloti: literówka miało być jesteś na wygnaniu Klocusiowa :diabloti:
Ja to się wygnać nie dam z mojej wsi :diabloti: atom mnie stąd nie ruszy :diabloti:[/quote]

atom by sie bal twoich mordercuf:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']atom by sie bal twoich mordercuf:diabloti:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak tak , mogę spać spokojnie :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:qrna Klocusiowa .....nie masz podpisa:diabloti:[/FONT]

no wlasnie Klocusiowa...gdzie Twoj podpisik:crazyeye: nie wiem kto ci go ciachnal ale tak sie nie robi....mozna chyba najpierw uprzedzic ze kolezanka ma nieregulaminowy he? i dac szanse na poprawienie?:mad:

a tak w ogole to cie witam gorrrraco moja ukochana:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Słuchaj no mnie :diabloti: w związku z tym że jestem na wygnaniu daruje ci ten dowodzik :diabloti: odbije sobie jak wrócisz :diabloti:

dziekuje... o wielka, dobra duszyczko... :diabloti:

[quote name='paula_z']Dzięki Alu :evil_lol:

Nad Toba jestem, po basieńce22 :p

Wracaj, babo, bo brak mi Twoich tekstów i kolorku ;) Dobrze, że choć trzykropki są :evil_lol:
teraz widze...
tak sa 3 kropki, czasem wiecej ;) jak wroce bedzie niebiesko, niebiesko, arialowo, niebiesko... duzo niebiesko :evil_lol:

[quote name='Vectra']buhahahahahha :diabloti: literówka miało być jesteś na wygnaniu Klocusiowa :diabloti:
Ja to się wygnać nie dam z mojej wsi :diabloti: atom mnie stąd nie ruszy :diabloti:
a ja tam Tomowi dalabym sie ruszyc...:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pDzień doberek:loveu:u nas ciepełko:multi:
wyciągam blogaska;)...jeszcze troszkę i będziecie z Klocuszkiem :multi:
[/FONT]

u nas tez dzis sloneczko- z tej okazji jednak zapodalam sobie te koszulki z ROZOWYMI czaszeczkami :roll:

[quote name='dealer']no wlasnie Klocusiowa...gdzie Twoj podpisik:crazyeye: nie wiem kto ci go ciachnal ale tak sie nie robi....mozna chyba najpierw uprzedzic ze kolezanka ma nieregulaminowy he? i dac szanse na poprawienie?:mad:

a tak w ogole to cie witam gorrrraco moja ukochana:loveu:

ejj.. no... nie ma podpisika ... mamy nowych modow i sa przewrazliwieni jeszcze- na poczatku trza sie wykazac;) dajcie im szanse...

po powrocie zloze wniosek o pozwolenie na duzy podpis, bo jak moj wielki piesmasie zmiescic w standartowych wymiarach podpisu.. bedzie mu ciasno....

witanko UPALNIE!!!!

[quote name='dealer']jestem znowu...mam cos dla ciebie ... trzykropku:diabloti:

ooo... moje 3 kropeczki!!!i na dole 1 gratis :loveu: BAJER

[quote name='Hugo-Kochaś']Klockowa!!!!!Wstawaj śpiochu:lol: :lol:

nie spiam... nie spiam od 7mej po pawciowi pochrzanili sie godziny- mielismy wstac o 8mej, bo na rano mial klienta ale wiesniak nie przestawil zegarka w tel.na czas angielski i wstalismy o 8mej czasu Polskiego

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a tak konkretniej??
Vectra co nalezy zmienic???
mam dzis ciezki dzien .....w robocie ...nie katuj mnie....:diabloti:

500x100 pix, jak dobrze pamietam....

witaj zapracowana Ago

Posted

[quote name='clockwork']nie spiam... nie spiam od 7mej po pawciowi pochrzanili sie godziny- mielismy wstac o 8mej, bo na rano mial klienta ale wiesniak nie przestawil zegarka w tel.na czas angielski i wstalismy o 8mej czasu Polskiego[/quote]

hahahha noo to pięknie :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
u nas tez dzis sloneczko- z tej okazji jednak zapodalam sobie te koszulki z ROZOWYMI czaszeczkami :roll:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakże się cieszkam że będę miala okazję Cię obaczyć z zajebiście różowymi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czaszeczkami:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']500x100 pix, jak dobrze pamietam....

witaj zapracowana Ago[FONT=Arial];)to rozmiar samego banerku ....własciwie nie powinno być już żadnych podpisów poza...[/FONT]