Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc....
pozdrowienia ze stolicy jednego z europejskich krajów Warszawy:loveu: [FONT=Arial]:crazyeye:wow to teraz nasza ojczyzna ma miano WARSZAWA:razz::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no przecia pisze ze ze STOLICY JEDNEGO Z EUROPEJSKICH KRAJÓW.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]którny nazywa się Warszawa:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no przecia pisze ze ze STOLICY JEDNEGO Z EUROPEJSKICH KRAJÓW.....:diabloti:

...przecinek badz myslnik Warszawy...:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']DOKLADNIE TAK :cool1:

paskudne baby:diabloti: [FONT=Arial]:eviltong:wiedziałam że mnie kochasz:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:kożuszka pakuję ....kuriera poszukuję;)
kup sobie różową czaszeczkę:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

gupias?? roz, fiolet brokat i zloto dzialaja na mnie jak plachta na byka... albo gorzej

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc....
pozdrowienia ze stolicy jednego z europejskich krajów Warszawy:loveu:
czesc... polko warszawianko

Posted

[quote name='clockwork']gupias?? roz, fiolet brokat i zloto dzialaja na mnie jak plachta na byka... albo gorzej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]wiedziałam ze uwielbiasz ...:eviltong:tak jak ja ten kolorek:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
HELL....ooooo babo :razz:
nie... w Milton Keynes-obok Londka :p
tam gdzie jest 3000 rond... wszystko zakrecone:cool1:

aa to już wiem gdzie - szkoda, że nie będziesz tam w sierpniu bo ja będę niedaleczko - w Enfield :p

Posted

malawaszka napisał(a):
aa to już wiem gdzie - szkoda, że nie będziesz tam w sierpniu bo ja będę niedaleczko - w Enfield :p

wow!! w Enfield!!!!:crazyeye:

to nie wiem gdzie:roll:

mieszkamy od siebie niedaleczko i w Polsku mamy auta, i nie mozemy sie spotkac... aty bys chciala w Anglii:shake:... jak tu brak wolnego czasu...

a propos czasu... od pol godziny powinnam robic przygotowania do grilla... a mowilam ze tu brak czasu :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
a propos czasu... od pol godziny powinnam robic przygotowania do grilla... a mowilam ze tu brak czasu :eviltong:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to one te ;)angliki dziś nie pojedzą[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
wow!! w Enfield!!!!:crazyeye:

to nie wiem gdzie:roll:

mieszkamy od siebie niedaleczko i w Polsku mamy auta, i nie mozemy sie spotkac... aty bys chciala w Anglii:shake:... jak tu brak wolnego czasu...

a propos czasu... od pol godziny powinnam robic przygotowania do grilla... a mowilam ze tu brak czasu :eviltong:

hahahha co racja to racja - ale takie spotkanie na obczyźnie to wiesz - jakoś tak inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

weź no sie tak nie przepracowywuj :cool1:

Posted

[quote name='dealer']biedny Klocus:placz: sucha bulka go karmia a sami we Anglii grillowane kielbachy wcinaja....[FONT=Arial];)sucha bułeczka to rarytasik ...zakazany owoc:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Fotaski Klocusia z 29 maja ;)
[/FONT]

Klocuś, ale ty masz duże no te... no jojca:loveu::loveu::loveu:
P.S. Pozdrawia Madź z Kaczogrodu:cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']Klocuś, ale ty masz duże no te... no jojca:loveu::loveu::loveu:
P.S. Pozdrawia Madź z Kaczogrodu:cool1:[FONT=Arial];)Klocuś duży chłopak ....to i jojki musi mieć pokaźne:eviltong:[/FONT]