Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 czesc.... pozdrowienia ze stolicy jednego z europejskich krajów Warszawy:loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc.... pozdrowienia ze stolicy jednego z europejskich krajów Warszawy:loveu: [FONT=Arial]:crazyeye:wow to teraz nasza ojczyzna ma miano WARSZAWA:razz::eviltong:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:wow to teraz nasza ojczyzna ma miano WARSZAWA:razz::eviltong:[/FONT] no przecia pisze ze ze STOLICY JEDNEGO Z EUROPEJSKICH KRAJÓW.....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no przecia pisze ze ze STOLICY JEDNEGO Z EUROPEJSKICH KRAJÓW.....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]którny nazywa się Warszawa:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no przecia pisze ze ze STOLICY JEDNEGO Z EUROPEJSKICH KRAJÓW.....:diabloti: ...przecinek badz myslnik Warszawy...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]którny nazywa się Warszawa:eviltong:[/FONT] DOKLADNIE TAK :cool1: paskudne baby:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dealer']...przecinek badz myslnik Warszawy...:diabloti: Ciebie tez sie to tyczylo....paskuda!:diabloti: :p Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']DOKLADNIE TAK :cool1: paskudne baby:diabloti: [FONT=Arial]:eviltong:wiedziałam że mnie kochasz:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:wiedziałam że mnie kochasz:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] jak zawsze ...:loveu: nieustająco i na wciaz.....:diabloti: :loveu: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:kożuszka pakuję ....kuriera poszukuję;) kup sobie różową czaszeczkę:loveu::loveu::loveu: [/FONT] gupias?? roz, fiolet brokat i zloto dzialaja na mnie jak plachta na byka... albo gorzej [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc.... pozdrowienia ze stolicy jednego z europejskich krajów Warszawy:loveu: czesc... polko warszawianko Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']gupias?? roz, fiolet brokat i zloto dzialaja na mnie jak plachta na byka... albo gorzej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]wiedziałam ze uwielbiasz ...:eviltong:tak jak ja ten kolorek:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 clockwork napisał(a):HELL....ooooo babo :razz: nie... w Milton Keynes-obok Londka :p tam gdzie jest 3000 rond... wszystko zakrecone:cool1: aa to już wiem gdzie - szkoda, że nie będziesz tam w sierpniu bo ja będę niedaleczko - w Enfield :p Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 malawaszka napisał(a):aa to już wiem gdzie - szkoda, że nie będziesz tam w sierpniu bo ja będę niedaleczko - w Enfield :p wow!! w Enfield!!!!:crazyeye: to nie wiem gdzie:roll: mieszkamy od siebie niedaleczko i w Polsku mamy auta, i nie mozemy sie spotkac... aty bys chciala w Anglii:shake:... jak tu brak wolnego czasu... a propos czasu... od pol godziny powinnam robic przygotowania do grilla... a mowilam ze tu brak czasu :eviltong: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork'] a propos czasu... od pol godziny powinnam robic przygotowania do grilla... a mowilam ze tu brak czasu :eviltong:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to one te ;)angliki dziś nie pojedzą[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 clockwork napisał(a):wow!! w Enfield!!!!:crazyeye: to nie wiem gdzie:roll: mieszkamy od siebie niedaleczko i w Polsku mamy auta, i nie mozemy sie spotkac... aty bys chciala w Anglii:shake:... jak tu brak wolnego czasu... a propos czasu... od pol godziny powinnam robic przygotowania do grilla... a mowilam ze tu brak czasu :eviltong: hahahha co racja to racja - ale takie spotkanie na obczyźnie to wiesz - jakoś tak inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: weź no sie tak nie przepracowywuj :cool1: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)coś dla tła... [/FONT] dziekuje... jeszcze jakbys miala Klocka:cool3: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']dziekuje... jeszcze jakbys miala Klocka:cool3:[FONT=Arial];)Klocusia :loveu:wrzucę za godzinkę jak wróce ze spacerku[/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]Fotaski Klocusia z 29 maja ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]Na dzisiaj dosyć ....są jeszcze z piłeczką ale to innym razem;)[/FONT] Quote
agbar Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 biedny Klocus:placz: sucha bulka go karmia a sami we Anglii grillowane kielbachy wcinaja.... Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dealer']biedny Klocus:placz: sucha bulka go karmia a sami we Anglii grillowane kielbachy wcinaja....[FONT=Arial];)sucha bułeczka to rarytasik ...zakazany owoc:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Fotaski Klocusia z 29 maja ;) [/FONT] Klocuś, ale ty masz duże no te... no jojca:loveu::loveu::loveu: P.S. Pozdrawia Madź z Kaczogrodu:cool1: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Klocuś, ale ty masz duże no te... no jojca:loveu::loveu::loveu: P.S. Pozdrawia Madź z Kaczogrodu:cool1:[FONT=Arial];)Klocuś duży chłopak ....to i jojki musi mieć pokaźne:eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts