clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):klocusiowa ty sie zepsulas.....o tej porze na dogo??? :diabloti: roznica czasu kochana... tu jest 19:05:diabloti: Pysia napisał(a):Dopuszczono Klockową :multi: Będą szczeniaki :multi: :diabloti::evil_lol: tak... klocki angielskie... sama sie dopuscilam Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']ladnie?? nie chcialabys mnie widziec live.... jak o tej porze?? 22:57[FONT=Arial]:razz:no czemu miałabym nie chcieć :razz:...widziałam:eviltong:....no ładnie to wygląda ...Nasz mózg w komplecie;) I za Klocusia kciukasy trzymam ...żeby wytrzymał te kilka dni... [/FONT] Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no czemu miałabym nie chcieć :razz:...widziałam:eviltong:....no ładnie to wygląda ...Nasz mózg w komplecie;)[/FONT] wyczulam ze tu jestescie..przybylam wiec nantentychmiast:diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']wyczulam ze tu jestescie..przybylam wiec nantentychmiast:diabloti:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:no ...nareszcie w komplecie;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 buuuuuuu... ida sliping ... ja tez ide sliping, jutro beda w pracy... bede Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 clockwork napisał(a):buuuuuuu... ida sliping ... ja tez ide sliping, jutro beda w pracy... bede guten nacht good night daswidania ciao bye pa badz!:diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']buuuuuuu... ida sliping ... ja tez ide sliping, jutro beda w pracy... bede[FONT=Arial]:loveu:slipaj dobrze ....będziem na posterunku ;)[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A ja się wpraszam na imprezkę z okazji.... 500 stronki:laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :BIG: :knajpa: :cunao::cunao::cunao: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='agnes1']A ja się wpraszam na imprezkę z okazji.... 500 stronki:laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :BIG: :knajpa: :cunao::cunao::cunao:[FONT=Arial];)u mnie 250 ...ale moge wypić;) i mówię już DOBRANOC;) [/FONT] Quote
agnes1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)u mnie 250 ...ale moge wypić;)[/FONT] Przed chwilą czytałam gdzieś że już padłaś:cool3: i zrobiło mi się jakoś tak żal;) więc postanowiłam se też paść tyle że po imprezce:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='agnes1']Przed chwilą czytałam gdzieś że już padłaś:cool3: i zrobiło mi się jakoś tak żal;) więc postanowiłam se też paść tyle że po imprezce:evil_lol: [FONT=Arial];)jeszcze nie padłam ...ja rocznik nie do zabicia:eviltong: padniemy se razem ...:evil_lol: [/FONT] Quote
Patka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 gaduły i tyle a ja bym psie czarności zobaczyła :razz: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='agnes1']A ja się wpraszam na imprezkę z okazji.... 500 stronki:laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :BIG: :knajpa: :cunao::cunao::cunao: oooo... i juz jest okazja:cool3: to ja se tez lykne:knajpa: [quote name='Patka']gaduły i tyle a ja bym psie czarności zobaczyła :razz: czesc Patus... fotki wrzucilam przed wyjazdem-przedwczoraj- cale mnostwo- zerknij jakies 3 stronki wczeniej ;) bo te torby mi je zagadaly:cool1: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Patka']gaduły i tyle a ja bym psie czarności zobaczyła :razz:[FONT=Arial];)mówisz masz.... wrzucam fotaska zrobionego przez Debe:loveu:ukradniętego ;) [/FONT] [FONT=Arial]witajta zagraniczne Kolcuszkowe:multi::multi::multi: u nas dziś chłodno i bez słoneczka:razz: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 czesc angielska kobieto :cool1: czy pamietasz jeszcze Polsze :p czy tesknisz za nami :cool3: bo my płaczemy dniami i nocami :-( :loveu: Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witaj kobiałko z wielkiego światu:multi::multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć odwrotna kobieto :multi: Pozdrów tych lewusów ode mnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]Klocusiowa ...kożuszek na Twój powrót naszykowany ....u nas ...18 :diabloti:stopni...ZIMA:placz:[/FONT] Quote
Paula Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Klocusiowa ...kożuszek na Twój powrót naszykowany ....u nas ...18 :diabloti:stopni...ZIMA:placz:[/FONT] Ale Wam fajnie, taki chłodek :cool1: U nas chyba ze 30 :mdleje: Cześć Klocuszki :loveu: Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 HELLoo babe :evil_lol: gdzie Ty tam jestes w tym obcym kraju?? znaczy sie chodzi mi o miejscowosc - jestes w samym Londku czy jak??? :cool1: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)mówisz masz.... wrzucam fotaska zrobionego przez Debe ukradniętego ;) [/FONT] [FONT=Arial]witajta zagraniczne Kolcuszkowe:multi: u nas dziś chłodno i bez słoneczka:razz: [/FONT] witaj... :turn-l::turn-l::turn-l: [quote name='dbsst']czesc angielska kobieto :cool1: czy pamietasz jeszcze Polsze :p czy tesknisz za nami :cool3: bo my płaczemy dniami i nocami :-( :loveu: jaka polska?? kim jestes?? :diabloti: [quote name='madzia i medor']Witaj kobiałko z wielkiego światu:multi: witajkobialko z kaczogrodu:eviltong: [quote name='PIKA']Cześć odwrotna kobieto Pozdrów tych lewusów ode mnie :evil_lol: czesc!!! pozdrowilam... nie zrozumieli... tluki, inwalidzi jezykowi :roll: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Klocusiowa ...kożuszek na Twój powrót naszykowany ....u nas ...18 :diabloti:stopni...ZIMA:placz:[/FONT] u nas minus 18... sybir... poslij korzuszka kurierem :modli: bylismy na zakupkach, chcialam sobie kubic bluze albo kurtke :cool1:.. nic ciekawego- samebrokaciki, zlotka a jak czaszeczki to... rozowe:placz: [quote name='dealer']good morning:p dobri den [quote name='Hugo-Kochaś']zdrastwujtje Klocusie;) good morning dulki:p [quote name='paula_z']Ale Wam fajnie, taki chłodek :cool1: U nas chyba ze 30 :mdleje: Cześć Klocuszki :loveu: :angryy::angryy: czesc Maxiowe ...ciach ciach emotki... Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 malawaszka napisał(a):HELLoo babe :evil_lol: gdzie Ty tam jestes w tym obcym kraju?? znaczy sie chodzi mi o miejscowosc - jestes w samym Londku czy jak??? :cool1: HELL....ooooo babo :razz: nie... w Milton Keynes-obok Londka :p tam gdzie jest 3000 rond... wszystko zakrecone:cool1: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']witaj... :turn-l::turn-l::turn-l:[FONT=Arial].....i z czego się smieje ...:eviltong:[/FONT] u nas minus 18... sybir... poslij korzuszka kurierem :modli: bylismy na zakupkach, chcialam sobie kubic bluze albo kurtke :cool1:.. nic ciekawego- samebrokaciki, zlotka a jak czaszeczki to... rozowe:placz: [FONT=Arial]:razz:kożuszka pakuję ....kuriera poszukuję;) kup sobie różową czaszeczkę:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts