Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']oooo a u mnie napiosałaś że dziś już lecisz kłamczuszku :nono: i tak miłego lotu życzę - przetrzyj szlaki dla mła - i uprzedź wszystkich na lotnisku, że na początku sierpnia przybędzie tam taka jedna panikara i żeby się mną grzecznie zajęli jakby dopadł mnie paraliż :p

[FONT=Arial]buuhahahha... jak lecisz na Londyn-Luton to przekaże
jade jutro ale wyjeżdżam o 2giej w nocy to jakby dziś :roll:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']...........dopiero teraz doczytałam, że to JUŻ wylatujesz do england???

trzym sie...............jakiegos kapoka albo czego, co by cie w przestworzasz nie zdmuchneło....................
łodpocznij sobie................a Paweł niech zarabia

[FONT=Arial]sie wie... odpoczne.. chyba że wpadne w wir ... wydawania funtów :evil_lol: [/FONT]
:knajpa:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]u nas teraz grzmi, wali piorunami, błysko sie matkobosko... jak tak ma byc w czasie naszego lotu to ja dziękuję [/FONT]
Efekty specjalne:diabloti::loveu:
[quote name='clockwork']

Ten typek chce kopnąć Klocusia, a Ty jeszcze robisz fotki:shake::shake:

Klik.... klik...

Posted

[quote name='madzia i medor']

Ten typek chce kopnąć Klocusia, a Ty jeszcze robisz fotki:shake::shake:

Klik.... klik...

[FONT=Arial]mały kopniak jeszcze nikomu nie zaszkodził. :diabloti:

klik klik :multi: tera przerabiam foty- nie zdąże już chyba dziś zrobić klik klik :shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']psa powiesiła :placz:
jemu tez nie chce przywieźć podarku :evil_lol: :evil_lol:

[FONT=Arial]sam sie powiesił :evil_lol: zostawił tylko kartke "żegnam was- jesteście żenujacy"[/FONT] :shake:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:wow karmiliście Klocka piaskiem ....a wy mięcho;)

[/FONT]

[FONT=Arial]no piachem... bo ten łysy na zdjęciu hybił / chybił ** przy polowaniu :evil_lol:

** niepotrzebne skreslić
[/FONT]
[quote name='madzia i medor']Nie dość, że pozwala kopać psa, klik klik, to jeszcze go do walk trenuje:placz::placz:
klik kik... jak tak można:placz:klik klik... :diabloti:

[FONT=Arial]można :diabloti: klik klik wszystkiego nie załatwi... wiesz ile to bydle żre?? nie byłabym w stanie go wyżywić

Klocek sam sie wieszał... nigdy nie był uczony- chciał zaimponować Sabie :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nikt se w głowe nie strzelił .....co to za impra:eviltong:;)[/FONT]

[FONT=Arial]no niestety nie strzelił se... a mieliśmy taka nadzieje :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']jak bylo w pracy?? bo widze ze juz wrocilas......:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)odpisałam u mnie[/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']widzialam:diabloti:

[FONT=Arial]prosze nie zagadywać mi fotek!!! nie bede szukać 666 stron wstecz żeby popatrzeć na mła czarnucha :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no niestety nie strzelił se... a mieliśmy taka nadzieje :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]pewnie co niektórzy żałowali;)[/FONT]

[FONT=Arial]prosze nie zagadywać mi fotek!!! nie bede szukać 666 stron wstecz żeby popatrzeć na mła czarnucha :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]ja mam jeszce fotaski to wrzucę;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]można :diabloti: klik klik wszystkiego nie załatwi... wiesz ile to bydle żre?? nie byłabym w stanie go wyżywić

Klocek sam sie wieszał... nigdy nie był uczony- chciał zaimponować Sabie :p
[/FONT]
Bo ten pies morderca ma to w genach:placz::placz::placz::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']oki... na dziś koniec arbajta!! biegnę do domciu sie pakować i ... żegnaj polsko!!

[FONT=Arial]NA POŻEGNANIE WSZYSCY RAZEM ...... [/FONT]

Klocusiowa nie jeeeeeeddddźźźźźźź... :placz::placz::placz: :placz: