Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu mnie zignorowałaś :obrazic:

Magda, jutro pewnie już się nie złapiemy, więc życzę Ci udanego wyjazdu :cool3: Pozdro dla Pawcia i buzi buzi dla Klocuszka :loveu:

Posted

............dzisiaj wdepłam wcześniej:diabloti::cool3::cool3:
................narazie leniu****ę sobie bo sie nie moge w sobie zebrać, coby cos porobić
serwera nadal niet:angryy::angryy::angryy:..................ktos chyba straci ................życie przez to:cool1:
Trzym się:loveu::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Arial]Wstąpiłam tu po drodze ...dzień doberek ...miłego pakowania/;)/...sympatycznego lotu różowym samolocikiem:razz:/ zazdraszczam:eviltong:/...i nie zgupta się tam ...w tej Anglii;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]w FakDonald spotkajmy sie .... [/FONT]

restauracja inna niz wszystkie.....:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Wstąpiłam tu po drodze ...dzień doberek ...miłego pakowania/;)/...sympatycznego lotu różowym samolocikiem:razz:/ zazdraszczam:eviltong:/...i nie zgupta się tam ...w tej Anglii;)[/FONT]

ja tez wstapialm i tez zycze Wam tyle samo startów co ladowan i bawcie sie dobrze......:loveu:
i nie zgubta sie to prawda.....wracajcie spokojnie .......:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']Znowu mnie zignorowałaś :obrazic:

Magda, jutro pewnie już się nie złapiemy, więc życzę Ci udanego wyjazdu :cool3: Pozdro dla Pawcia i buzi buzi dla Klocuszka :loveu:

[FONT=Arial]przepraszam... pisałam z doskoku wczoraj, a stronki otwierały mi sie wczoraj całe życie...

witam zignorowana Paulo ;)
dzięki za .. życzenia udanego- bedzie , bedzie udany ... nie ma innej opcji
[/FONT] :multi:
[FONT=Arial]pozdrowiłam Klocuszka i wycałowałam Pawcia :siara:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:przyszłam to po nocy .........z tą czarą ;)...wypijmy za błędy ...:razz:moje
[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]

[FONT=Arial]pusta?? phi!! [/FONT]

[quote name='BeaC']............dzisiaj wdepłam wcześniej:diabloti::cool3::cool3:
................narazie leniu****ę sobie bo sie nie moge w sobie zebrać, coby cos porobić
serwera nadal niet:angryy::angryy::angryy:..................ktos chyba straci ................życie przez to:cool1:
Trzym się:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]cześć Beo... wdepnięta wcześniej [/FONT]

[quote name='BeaC']Ktoś mnie ......................wygwaizdkował:angryy::angryy:
clockworkowa...................to Ty?????:razz:

[FONT=Arial]tak ja.... nie bedą mi tu jakieś leniuc-h-u-j-e włazić... :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Wstąpiłam tu po drodze ...dzień doberek ...miłego pakowania/;)/...sympatycznego lotu różowym samolocikiem:razz:/ zazdraszczam:eviltong:/...i nie zgupta się tam ...w tej Anglii;)[/FONT]
[FONT=Arial]nie zgupnijta sie pisze, nie nie zgupta :diabloti: nie zgupniemy... różowy już szykuje sie do przewozu gwiazd :cool1: jeszcze tylko 20 godzin :cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez wstapialm i tez zycze Wam tyle samo startów co ladowan i bawcie sie dobrze......:loveu:
i nie zgubta sie to prawda.....wracajcie spokojnie .......:loveu:
[FONT=Arial]
dzięki... jeszcze nie jade... bede z wami do ostatnich chwil... czyli do 17tej... spakuje sie ... innym razem :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]pusta?? phi!! ...:crazyeye:jaka pusta ...szklaneczka i folijka jest:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]nie zgupnijta sie pisze, nie nie zgupta :diabloti: nie zgupniemy... różowy już szykuje sie do przewozu gwiazd :cool1: jeszcze tylko 20 godzin :cool3:[/FONT][FONT=Arial];)no dobra nie zgupnijta ...od nadmiaru wrażeń:p.... o masz znowu liczysz;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)no dobra nie zgupnijta ...od nadmiaru wrażeń:p.... o masz znowu liczysz;)[/FONT]

[FONT=Arial]ahhh.. ci przystojni angole... pakistańce i inne wieśniaki :diabloti: już nie mogę się doczekać konfrontacji... bede (k)fakać jak diabli
[/FONT]
[quote name='dealer']witam cie moja droga nie zgupnieta Klocusiowa:diabloti:
[FONT=Arial]jak nie jak tak...
witojcie
[/FONT]

Posted

Klockowa...Bo ja w zamęcie ostatnio panującym w mym życiu normalnie nie mam kiedy nawet zaliczać blogaski :oops: Ale wiem że wylatujesz ;)
Życzę Ci spokojnego lotu, duuuuuuuuużo pracy a z tego WIELKIEGO szmalu i naprawdę miłego pobytu u angoli :loveu: No i żebyś miała też chwilkę czasu na zwiedzanie i focenie ;)
Buziaki :buzi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Kjocusiowa Ty dzis w świat wyruszasz:razz: Róziowym samolocikiem:loveu::loveu:

[FONT=Arial]tak... byłabym jechała innym środkiem komunikacji, ale nie umiałam sie oprzeć temu różowemu :loveu:
i nie dzisiaj tylko jutro ... za 16,5 godz.
[/FONT]

[quote name='Pysia']Klockowa...Bo ja w zamęcie ostatnio panującym w mym życiu normalnie nie mam kiedy nawet zaliczać blogaski :oops: Ale wiem że wylatujesz ;)
Życzę Ci spokojnego lotu, duuuuuuuuużo pracy a z tego WIELKIEGO szmalu i naprawdę miłego pobytu u angoli :loveu: No i żebyś miała też chwilkę czasu na zwiedzanie i focenie ;)
Buziaki :buzi:

[FONT=Arial]dziękuję.... pracy bedzie dużo.. miał Pawcio... ja nie :eviltong: powodzonka Pysiu...[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak... byłabym jechała innym środkiem komunikacji, ale nie umiałam sie oprzeć temu różowemu :loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
Coś mi sie powalitintyło;)
W każdym razie życzę szczęśliwej podróży i wogóle ten tego,żeby wszystko się tam powiodło;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Coś mi sie powalitintyło;)
W każdym razie życzę szczęśliwej podróży i wogóle ten tego,żeby wszystko się tam powiodło;)

[FONT=Arial]u nas teraz grzmi, wali piorunami, błysko sie matkobosko... jak tak ma byc w czasie naszego lotu to ja dziękuję [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]u nas teraz grzmi, wali piorunami, błysko sie matkobosko... jak tak ma byc w czasie naszego lotu to ja dziękuję [/FONT]

no a jak? niebo przygotowuje sie na Szatana w przestworzach....:razz:

Posted

[quote name='dealer']no a jak? niebo przygotowuje sie na Szatana w przestworzach....:razz:

[FONT=Arial]no masz.. widzi i grzmi... sie bojam... qrde.. nigdzie nie lece... nic z tego :shake::placz: :placz: [/FONT][FONT=Arial]zostaje tu z wami [/FONT]

[FONT=Arial]
ale leje!! masiakra!!!!!!!!!! ta urwana chmura od Vectry przyszła do mie :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no masz.. widzi i grzmi... sie bojam... qrde.. nigdzie nie lece... nic z tego :shake::placz: :placz: [/FONT][FONT=Arial]zostaje tu z wami [/FONT]

[FONT=Arial]ale leje!! masiakra!!!!!!!!!! ta urwana chmura od Vectry przyszła do mie :cool1:[/FONT]

:multi: :multi: zostajesz z nami urrrraaaaaaaaaaaaaaa:multi:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak... byłabym jechała innym środkiem komunikacji, ale nie umiałam sie oprzeć temu różowemu :loveu:
[/FONT]

oooo a u mnie napiosałaś że dziś już lecisz kłamczuszku :nono: i tak miłego lotu życzę - przetrzyj szlaki dla mła - i uprzedź wszystkich na lotnisku, że na początku sierpnia przybędzie tam taka jedna panikara i żeby się mną grzecznie zajęli jakby dopadł mnie paraliż :p

Posted

...........dopiero teraz doczytałam, że to JUŻ wylatujesz do england???

trzym sie...............jakiegos kapoka albo czego, co by cie w przestworzasz nie zdmuchneło....................
łodpocznij sobie................a Paweł niech zarabia