Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']ja bylam ale tu straszy pustka....:diabloti: dzien dobry Klocusiowa:p[FONT=Arial]:razz:...no ...pusto...:shake: ale za to ja Cię przywitam...:calus: [/FONT] [quote name='Anka12']Cze Klocusiowa Co Wy sobie tak od samego raneczka sobie słodzicie??????[FONT=Arial]:diabloti:bo my są 1 w 3...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witam wszystkie cioteczki Klocusiowe. Dzisiaj Klocuś miał bardzo pracowity dzionek;) pomagał mi chłopak zbierać truskaweczki:loveu: i pozbywać się chwastów:multi: na naszej działeczce. Pogonił dzikiego lokatora:mad: i wymoczył ciałko:evil_lol: Chłopaczkowi się padło:shake: Więcej relacji i fotorelacji przekaze Klockowa:loveu: - mam nadzieję:diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='agnes1']Witam wszystkie cioteczki Klocusiowe. Dzisiaj Klocuś miał bardzo pracowity dzionek;) pomagał mi chłopak zbierać truskaweczki:loveu: i pozbywać się chwastów:multi: na naszej działeczce. Pogonił dzikiego lokatora:mad: i wymoczył ciałko:evil_lol: Chłopaczkowi się padło:shake: Więcej relacji i fotorelacji przekaze Klockowa:loveu: - mam nadzieję:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:miejmy nadzieję:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']to zajrzyj do dojczow na zakupy.....:diabloti: [FONT=Arial]kto wie, kto wie... deptamy grunt i zbieramy chętnych na tatuażyki... w dojczach też ;)[/FONT] [quote name='dealer']nie wiem o co ci chodzi......:crazyeye: jakie slowa? gdzie one byli , te slowa? wskaz mi droge ku nim.... [FONT=Arial] ooo... tu poniżej [/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]zdrajco... czytałam twoje wyznania do.....pt: "moja jedyna najukochańsza" :obrazic:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]nikt nie był u Naszego Klocuszka:loveu::loveu::loveu: Witaj Klocusiowa;):loveu::loveu::loveu: [/FONT] [quote name='dealer']ja bylam ale tu straszy pustka....:diabloti: dzien dobry Klocusiowa:p [quote name='Anka12']Cze Klocusiowa Co Wy sobie tak od samego raneczka sobie słodzicie?????? [FONT=Arial]DZIEŃ DOBRY... zaspałam :diabloti: [/FONT] [quote name='agnes1']Witam wszystkie cioteczki Klocusiowe. Dzisiaj Klocuś miał bardzo pracowity dzionek;) pomagał mi chłopak zbierać truskaweczki:loveu: i pozbywać się chwastów:multi: na naszej działeczce. Pogonił dzikiego lokatora:mad: i wymoczył ciałko:evil_lol: Chłopaczkowi się padło:shake: Więcej relacji i fotorelacji przekaze Klockowa:loveu: - mam nadzieję:diabloti: [FONT=Arial] tak było... ale ze zdjęciami sie nie wyrobie... może siostra cosik wrzuci... my juz powoli pakowanko !!! :multi::multi::multi: do tego różowiutkiego samolociku :loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 chusteczka..... Klocuszkowa nie gniewaj sie nie dam rady nadrobic tych galopujacych stron.....jestem , zagladam a zem niesmiala to rzadko daje znak swojej obecnosci....:diabloti: ale dzis nabrałam odwagi totez sie ujawnie i pozdrawiam Cie serdecznie.......:loveu: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]DZIEŃ DOBRY... zaspałam :diabloti:...:razz:...jakie oschłe powitanie:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial] tak było... ale ze zdjęciami sie nie wyrobie... może siostra cosik wrzuci... my juz powoli pakowanko !!! :multi::multi::multi: do tego różowiutkiego samolociku :loveu:[/FONT]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]...od kiedy lubisz tak RÓŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aga dawaj ...nie daj się prosić;) [/FONT] Quote
agnes1 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]...od kiedy lubisz tak RÓŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Aga dawaj ...nie daj się prosić;)[/FONT] Nie dam bo nie mam aparata:placz: siostra mi gwizdła:mad: Jak odda wieczorkiem to wstawię:diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='agnes1']Nie dam bo nie mam aparata:placz: siostra mi gwizdła:mad: Jak odda wieczorkiem to wstawię:diabloti: [FONT=Arial]:razz:No patrzaj ...każe dawać foty a aparata zabrała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poczekamy do wieczorka:p [/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']chusteczka..... Klocuszkowa nie gniewaj sie nie dam rady nadrobic tych galopujacych stron.....jestem , zagladam a zem niesmiala to rzadko daje znak swojej obecnosci....:diabloti: ale dzis nabrałam odwagi totez sie ujawnie i pozdrawiam Cie serdecznie.......:loveu: [FONT=Arial]rozumiem... wybaczam... znam to z autopsji :cool1: pozdrówka [/FONT] [quote name='dealer']halo MOJA NASZA kochana:loveu: [FONT=Arial]wilkomen!!! :multi::multi: [/FONT]czy jak to tam leci :hmmmm: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]...od kiedy lubisz tak RÓŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aga dawaj ...nie daj się prosić;) [/FONT] [FONT=Arial]od zawsze ;) dam foty bo gwizdłam siostrze aparata dam ile zdąże a reszte ona foty już zaraz :p [/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]rozumiem... wybaczam... znam to z autopsji :cool1: pozdrówka [/FONT] [FONT=Arial]wilkomen!!! :multi::multi: [/FONT]czy jak to tam leci :hmmmm: [FONT=Arial]od zawsze ;) ....zawsze wiedziałam że się kamuflujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dam foty bo gwizdłam siostrze aparata dam ile zdąże a reszte ona foty już zaraz :p [/FONT][FONT=Arial];)oj czekam ...czekam ...czekam....[/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]jakieś zaległe z kiedyś tam[/FONT] [FONT=Arial]i dziś... na budowie u opiekunki :cool3:[/FONT] [FONT=Arial]truskawkowy potwór [/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:razz:no tak ....to już wiem kto zbierał te truskaweczki:p [/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]a ten dziad mnie zaatakował!! wykręcał ręce!! ciągnął po ziemi!! sponiewierał...[/FONT] :shake: a ja darowałam mu życie... gupia ja!! Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Fotki widzem, widzem fotki:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no tak ....to już wiem kto zbierał te truskaweczki:p [/FONT] [FONT=Arial]JA!!! i mam piasek w butach, piasek w majtkach, piasek pod tipsikami :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]JA!!! i mam piasek w butach, piasek w majtkach, piasek pod tipsikami :placz:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....pal licho buty , pal licho majty....ale te TIPSY:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pajączek....już wiem dla kogo go tu wstawiłas:eviltong: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 sie chlopak na tych truskawkach zmeczył robota....:diabloti: . Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']gdzie masz truskaweczki dla mnie?:razz::diabloti:[FONT=Arial]nie łudź sie ja też nic nie dostałam:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....pal licho buty , pal licho majty....ale te TIPSY:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]moje tipsy!!!! :placz::placz::placz: jaka ze mnie dama jak tipsiki zostawiłam truskawkom:placz:[/FONT] [quote name='Pianka'] Jaki spragniony:lol: [FONT=Arial]ooo.. Pianeczka ... :multi::multi: mamy +48 stopni- pić sie dziecku chciało ;)[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pajączek....już wiem dla kogo go tu wstawiłas:eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]dla tych co mają anarchofobie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']sie chlopak na tych truskawkach zmeczył robota....:diabloti: . [FONT=Arial]tjaaa.. dać blokowemu psowi pole do obrobienia :shake: masiakra... zemdlał po drodze [/FONT] [quote name='dealer']gdzie masz truskaweczki dla mnie?:razz: [FONT=Arial]teraz?? :hmmmm: teraz to już pewnie gdzieś w okolicach okrężnicy :roll:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]nie łudź sie ja też nic nie dostałam:placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]ja tez nie.. pies wszystko zeżarł :cool1: ciach ciach emotki :diabloti: [/FONT] Quote
BeaC Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 ....................no i wpadłam na chwiluńke do klocusia............... witam Cię i twego pięknego psa:eviltong: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]moje tipsy!!!! :placz::placz::placz: jaka ze mnie dama jak tipsiki zostawiłam truskawkom:placz:...:razz:oj biedna Ty ...tak bez tych tipsików:cool3:[/FONT] [FONT=Arial]ooo.. Pianeczka ... :multi::multi: mamy +48 stopni- pić sie dziecku chciało ;)[/FONT] [FONT=Arial]dla tych co mają anarchofobie :evil_lol::evil_lol:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to oto mi szło:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]tjaaa.. dać blokowemu psowi pole do obrobienia :shake: masiakra... zemdlał po drodze [/FONT] [FONT=Arial]teraz?? :hmmmm: teraz to już pewnie gdzieś w okolicach okrężnicy :roll:...:eviltong:poka[/FONT] [FONT=Arial]ja tez nie.. pies wszystko zeżarł :cool1: ciach ciach emotki :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:-(no tak pojechała psa nakarmić;)[/FONT] Quote
Recommended Posts