Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']ja bylam ale tu straszy pustka....:diabloti:
dzien dobry Klocusiowa:p[FONT=Arial]:razz:...no ...pusto...:shake:

ale za to ja Cię przywitam...:calus:
[/FONT]

[quote name='Anka12']Cze Klocusiowa
Co Wy sobie tak od samego raneczka sobie słodzicie??????[FONT=Arial]:diabloti:bo my są 1 w 3...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkie cioteczki Klocusiowe.
Dzisiaj Klocuś miał bardzo pracowity dzionek;) pomagał mi chłopak zbierać truskaweczki:loveu: i pozbywać się chwastów:multi: na naszej działeczce. Pogonił dzikiego lokatora:mad: i wymoczył ciałko:evil_lol: Chłopaczkowi się padło:shake: Więcej relacji i fotorelacji przekaze Klockowa:loveu: - mam nadzieję:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']Witam wszystkie cioteczki Klocusiowe.
Dzisiaj Klocuś miał bardzo pracowity dzionek;) pomagał mi chłopak zbierać truskaweczki:loveu: i pozbywać się chwastów:multi: na naszej działeczce. Pogonił dzikiego lokatora:mad: i wymoczył ciałko:evil_lol: Chłopaczkowi się padło:shake: Więcej relacji i fotorelacji przekaze Klockowa:loveu: - mam nadzieję:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:miejmy nadzieję:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']to zajrzyj do dojczow na zakupy.....:diabloti:

[FONT=Arial]kto wie, kto wie... deptamy grunt i zbieramy chętnych na tatuażyki... w dojczach też ;)[/FONT]

[quote name='dealer']nie wiem o co ci chodzi......:crazyeye: jakie slowa? gdzie one byli , te slowa? wskaz mi droge ku nim....
[FONT=Arial] ooo... tu poniżej [/FONT]
[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]zdrajco... czytałam twoje wyznania do.....pt: "moja jedyna najukochańsza" :obrazic:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]nikt nie był u Naszego Klocuszka:loveu::loveu::loveu:

Witaj Klocusiowa;):loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='dealer']ja bylam ale tu straszy pustka....:diabloti:
dzien dobry Klocusiowa:p

[quote name='Anka12']Cze Klocusiowa
Co Wy sobie tak od samego raneczka sobie słodzicie??????
[FONT=Arial]DZIEŃ DOBRY... zaspałam :diabloti:

[/FONT] [quote name='agnes1']Witam wszystkie cioteczki Klocusiowe.
Dzisiaj Klocuś miał bardzo pracowity dzionek;) pomagał mi chłopak zbierać truskaweczki:loveu: i pozbywać się chwastów:multi: na naszej działeczce. Pogonił dzikiego lokatora:mad: i wymoczył ciałko:evil_lol: Chłopaczkowi się padło:shake: Więcej relacji i fotorelacji przekaze Klockowa:loveu: - mam nadzieję:diabloti:
[FONT=Arial]
tak było... ale ze zdjęciami sie nie wyrobie... może siostra cosik wrzuci... my juz powoli pakowanko !!! :multi::multi::multi: do tego różowiutkiego samolociku :loveu:
[/FONT]

Posted

chusteczka.....
Klocuszkowa nie gniewaj sie nie dam rady nadrobic tych galopujacych stron.....jestem , zagladam a zem niesmiala to rzadko daje znak swojej obecnosci....:diabloti:
ale dzis nabrałam odwagi totez sie ujawnie i pozdrawiam Cie serdecznie.......:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]DZIEŃ DOBRY... zaspałam :diabloti:...:razz:...jakie oschłe powitanie:diabloti:
[/FONT]
[FONT=Arial]
tak było... ale ze zdjęciami sie nie wyrobie... może siostra cosik wrzuci... my juz powoli pakowanko !!! :multi::multi::multi: do tego różowiutkiego samolociku :loveu:
[/FONT]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]...od kiedy lubisz tak RÓŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aga dawaj ...nie daj się prosić;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]...od kiedy lubisz tak RÓŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Aga dawaj ...nie daj się prosić;)[/FONT]

Nie dam bo nie mam aparata:placz: siostra mi gwizdła:mad:
Jak odda wieczorkiem to wstawię:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']Nie dam bo nie mam aparata:placz: siostra mi gwizdła:mad:
Jak odda wieczorkiem to wstawię:diabloti: [FONT=Arial]:razz:No patrzaj ...każe dawać foty a aparata zabrała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Poczekamy do wieczorka:p
[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']chusteczka.....
Klocuszkowa nie gniewaj sie nie dam rady nadrobic tych galopujacych stron.....jestem , zagladam a zem niesmiala to rzadko daje znak swojej obecnosci....:diabloti:
ale dzis nabrałam odwagi totez sie ujawnie i pozdrawiam Cie serdecznie.......:loveu:

[FONT=Arial]rozumiem... wybaczam... znam to z autopsji :cool1: pozdrówka [/FONT]

[quote name='dealer']halo MOJA NASZA kochana:loveu:
[FONT=Arial]wilkomen!!! :multi::multi: [/FONT]czy jak to tam leci :hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]...od kiedy lubisz tak RÓŻ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aga dawaj ...nie daj się prosić;)
[/FONT]

[FONT=Arial]od zawsze ;)

dam foty bo gwizdłam siostrze aparata
dam ile zdąże a reszte ona

foty już zaraz :p
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]rozumiem... wybaczam... znam to z autopsji :cool1: pozdrówka [/FONT]

[FONT=Arial]wilkomen!!! :multi::multi: [/FONT]czy jak to tam leci :hmmmm:

[FONT=Arial]od zawsze ;) ....zawsze wiedziałam że się kamuflujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dam foty bo gwizdłam siostrze aparata
dam ile zdąże a reszte ona

foty już zaraz :p
[/FONT][FONT=Arial];)oj czekam ...czekam ...czekam....[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no tak ....to już wiem kto zbierał te truskaweczki:p

[/FONT]

[FONT=Arial]JA!!! i mam piasek w butach, piasek w majtkach, piasek pod tipsikami :placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]JA!!! i mam piasek w butach, piasek w majtkach, piasek pod tipsikami :placz:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....pal licho buty , pal licho majty....ale te TIPSY:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]....pal licho buty , pal licho majty....ale te TIPSY:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]moje tipsy!!!! :placz::placz::placz: jaka ze mnie dama jak tipsiki zostawiłam truskawkom:placz:[/FONT]

[quote name='Pianka']
Jaki spragniony:lol:

[FONT=Arial]ooo.. Pianeczka ... :multi::multi: mamy +48 stopni- pić sie dziecku chciało ;)[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pajączek....już wiem dla kogo go tu wstawiłas:eviltong:

[/FONT]

[FONT=Arial]dla tych co mają anarchofobie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']sie chlopak na tych truskawkach zmeczył robota....:diabloti: .
[FONT=Arial]tjaaa.. dać blokowemu psowi pole do obrobienia :shake: masiakra... zemdlał po drodze
[/FONT]
[quote name='dealer']gdzie masz truskaweczki dla mnie?:razz:

[FONT=Arial]teraz?? :hmmmm: teraz to już pewnie gdzieś w okolicach okrężnicy :roll:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]nie łudź sie ja też nic nie dostałam:placz::placz:[/FONT]
[FONT=Arial]ja tez nie.. pies wszystko zeżarł :cool1:

ciach ciach emotki :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]moje tipsy!!!! :placz::placz::placz: jaka ze mnie dama jak tipsiki zostawiłam truskawkom:placz:...:razz:oj biedna Ty ...tak bez tych tipsików:cool3:[/FONT]

[FONT=Arial]ooo.. Pianeczka ... :multi::multi: mamy +48 stopni- pić sie dziecku chciało ;)[/FONT]

[FONT=Arial]dla tych co mają anarchofobie :evil_lol::evil_lol:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to oto mi szło:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]tjaaa.. dać blokowemu psowi pole do obrobienia :shake: masiakra... zemdlał po drodze
[/FONT]

[FONT=Arial]teraz?? :hmmmm: teraz to już pewnie gdzieś w okolicach okrężnicy :roll:...:eviltong:poka[/FONT]

[FONT=Arial]ja tez nie.. pies wszystko zeżarł :cool1:

ciach ciach emotki :diabloti:
[/FONT][FONT=Arial]:-(no tak pojechała psa nakarmić;)[/FONT]