Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Przyszłam rzec dzień dobry:p:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]tako rzecze Zaratustra:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst'] Klocek mam nowego psa rasy (pewnie nie znasz) bandog [FONT=Arial]no nie znam... co to za pies?? czy to nie pies?? qrde... coś zmyślasz... nie ma rasy BANDOG :shake:[/FONT] nazwałam go super po polsku czyli Clockwork bardzo mnie lubi i wogole fajnie z nim paradowac po ulicach [FONT=Arial]tjjaaa... taki szpan :eviltong: tez tak lubie... też se kupie kiedyś psa nieznanej rasy i bede paradować z nim po ulicach i z dumą odpowiadać na pytania"jaka to rasa?? czy goźny?? dlaczego tak duży pies nie ma kagańca" itp... :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]fcale sie mi nie podobie ten tfuj nowy pies :shake: czarnuch jakiś takiś.... ale wydaje mi sie że extra pasuje do takiej dystyngowanej damy jak ty.... taki sam gupecek :loveu: ino ściąg mu tą kiete (łańcuch po waszemu) z szyi- bo go boli :diabloti: [/FONT] [quote name='paula_z'] Ustka :loveu: [FONT=Arial]nie Ustka tylko Jastrzębie :p [/FONT] [quote name='dealer']przylajzlam azeby powiedziec ci moja mila dzien dobry:loveu: [FONT=Arial]zdrajco... czytałam twoje wyznania do..... "moja jedyna najukochańsza" :obrazic:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:dotarłam...jeszcze zaspana alem jest:evil_lol: Dobry deń;) [/FONT] [FONT=Arial]zaspałaś?? jak mogłaś :angryy:[/FONT] [quote name='BeaC']dopełzłam..................... miodzio............super...:loveu: a własnie przeczytałam, żeś gościów miałaś...gościówa z Ciebie:loveu: [FONT=Arial]HA!! sie człowiek bawi!!! :multi::multi: gość za gościem... a ile wody zużyte :shake::evil_lol: jak ja teraz sąsiadom sie wytłumacze [/FONT] [quote name='madzia i medor']Przyszłam rzec dzień dobry:p [FONT=Arial]rzeknij... HELL....oooo wszystkim tu obecnym i tym dochodzacym :sweetCyb: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [FONT=Arial]:oops:nooo zaspałam ...zasnęłam z komórczakiem w łapie po wysłaniu ....pobudki do pewnej zasypiającej po niej osoby:diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 helloooooo i Klocuś w debeściakowym obiektywie tyż boskiii :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:nooo zaspałam ...zasnęłam z komórczakiem w łapie po wysłaniu ....pobudki do pewnej zasypiającej po niej osoby:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]wogóle jakieś ciche te budzenie masz...głośniej nie możesz?? bo owa osoba i tak wyłącza eska i śpi dalej [/FONT] [quote name='malawaszka']helloooooo i Klocuś w debeściakowym obiektywie tyż boskiii :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] no cóż... boski model... to i byle jaki aparat coś wyciśnie :diabloti:[/FONT] Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 no chwilkę mnie tu nie było i ja mam pytanie : czy to ooooooooooooo .......... z tym wzrokiem , że aż minie ciary przechodzą patrzac na monitor ............ to aby mój Mordulec ukochany ???? Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wogóle jakieś ciche te budzenie masz...głośniej nie możesz?? bo owa osoba i tak wyłącza eska i śpi dalej ...:diabloti:no ja nie wiem .....to Twój komórczak ma feler ..powinien mieć młoteczek :diabloti:zamiast dzwonka:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial] no cóż... boski model... to i byle jaki aparat coś wyciśnie :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]oj model bowski ale pani od focenia ma klase;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='ewatr']no chwilkę mnie tu nie było i ja mam pytanie : czy to ooooooooooooo .......... z tym wzrokiem , że aż minie ciary przechodzą patrzac na monitor ............ to aby mój Mordulec ukochany ???? [FONT=Arial]tak ten sam :multi::multi: cześć ewatr rzadko tu zagladająca :multi:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj model bowski ale pani od focenia ma klase;)[/FONT] [FONT=Arial]ja mam 11 klas, co wcale nie znaczy żem mondra [/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]ja mam 11 klas, co wcale nie znaczy żem mondra [/FONT]:diabloti:[FONT=Arial]nie pisam o móńdrości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:yno o fotach:eviltong:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Siostro kochana, że tak powiem:loveu: Zaproś znowu warszawianki bo z tej wizyty to same plusy zostały;) Pomijam że nie wiem o czym wy tu gadu gadu (choć troszki jestem wtajemniczona, to nie we wszystko- siostra czarownica nie chce zdradzić:diabloti: ) ale za to chumorek jaj dopisuje, Klocuś ma superowe fotki jakich ja nie potrafie zrobić:oops: i do tego jeszcze powstawiane na stronkę :multi: Normalnie żyć nie umierać:loveu: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='agnes1']Siostro kochana, że tak powiem:loveu: Zaproś znowu warszawianki bo z tej wizyty to same plusy zostały;) Pomijam że nie wiem o czym wy tu gadu gadu (choć troszki jestem wtajemniczona, to nie we wszystko- siostra czarownica nie chce zdradzić:diabloti: ) ale za to chumorek jaj dopisuje, Klocuś ma superowe fotki jakich ja nie potrafie zrobić:oops: i do tego jeszcze powstawiane na stronkę :multi: Normalnie żyć nie umierać:loveu:[FONT=Arial];)Aga ...warszawianki zaproszone ...:multi:...A plusów serio całe multum...a działo się działo/ oj wiesz pewno duzo ;)/[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Aga ...warszawianki zaproszone ...:multi:...A plusów serio całe multum...a działo się działo/ oj wiesz pewno duzo ;)/[/FONT] Coś wiem ale nie powiem;) szkoda że się przypadkiem u siostry nie zjawiłam:roll: , ale następnym razem zrobie niespodziankę i se wpadne na kawulca:diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='agnes1']Coś wiem ale nie powiem;) szkoda że się przypadkiem u siostry nie zjawiłam:roll: , ale następnym razem zrobie niespodziankę i se wpadne na kawulca:diabloti:[FONT=Arial];)boś ty taka tajemnicza i się nie chciałaś pewno ujawnić... powiedz mi na ucho co wiesz ...bo nie wiem czy :oops: [/FONT] Quote
ewatr Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak ten sam :multi::multi: cześć ewatr rzadko tu zagladająca :multi:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] przygadywał kocioł garnkowi :evil_lol: a Ty kiedy u mojego maluszka byłaś ostatnio ??:mad: ;) I tak mam lepszą średnia odwiedzania waszej galerii / no nie to ,ze czasem sie juz poprostu nie moge oprzeć i nie zobaczyc Mordulca :loveu: / Quote
agnes1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)boś ty taka tajemnicza i się nie chciałaś pewno ujawnić...[/FONT] [FONT=Arial]powiedz mi na ucho co wiesz ...bo nie wiem czy :oops:[/FONT] Powiem ci jak przyjedziesz do Klockowej;) tym razem na pewno się wproszę na kwulca w wiadrze:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='agnes1']Powiem ci jak przyjedziesz do Klockowej;) tym razem na pewno się wproszę na kwulca w wiadrze:evil_lol: [FONT=Arial];)to teraz nam przyjdzie długo poczekać ...bo sie im zachciało obce kraje zwiedzać:razz:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)to teraz nam przyjdzie długo poczekać ...bo sie im zachciało obce kraje zwiedzać:razz:[/FONT] Ale oni wyjazd mają dopiero w piątek:cool3: ;) Dużo czasu jeszcze:eviltong: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='agnes1']Ale oni wyjazd mają dopiero w piątek:cool3: ;) Dużo czasu jeszcze:eviltong:[FONT=Arial]:razz:hmmm chyba w piątek baaarrrdzooooo wczesnie rano...[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:hmmm chyba w piątek baaarrrdzooooo wczesnie rano...[/FONT] No tu masz rację w środku nocy im się chce jechać;) Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='agnes1']No tu masz rację w środku nocy im się chce jechać;)[FONT=Arial]no ale jak kto cierpi na bezsenność;)to pora odpowiednia:razz:...no dobra Klocusiowa ...współczuwam tego niespania:-([/FONT] Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)boś ty taka tajemnicza i się nie chciałaś pewno ujawnić... powiedz mi na ucho co wiesz ...bo nie wiem czy :oops: [/FONT] [FONT=Arial]właśnie to wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='ewatr']przygadywał kocioł garnkowi :evil_lol: a Ty kiedy u mojego maluszka byłaś ostatnio ??:mad: ;) I tak mam lepszą średnia odwiedzania waszej galerii / no nie to ,ze czasem sie juz poprostu nie moge oprzeć i nie zobaczyc Mordulca :loveu: / [FONT=Arial]no przecież byłam...często bywam :roll: zaś posty znikają?? :crazyeye::crazyeye: ehh to dogo :angryy:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no ale jak kto cierpi na bezsenność;)to pora odpowiednia:razz:...no dobra Klocusiowa ...współczuwam tego niespania:-([/FONT] [FONT=Arial]jakiego niespania... bede dusić komara w samolocie, drodze na lotnisko, z lotniska... potem 10 dni bede spać :multi::multi::multi: ojjjj.. siostro moja Cie witam... jak tam mój Klocuszek?? :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]właśnie to wie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:diabloti:no taaa tego się obawiałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]jakiego niespania... bede dusić komara w samolocie, drodze na lotnisko, z lotniska... potem 10 dni bede spać :multi::multi::multi:lenistwo cała twarza:eviltong:...i nikt cie nie bedzie budził:diabloti: ojjjj.. siostro moja Cie witam... jak tam mój Klocuszek?? :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:crazyeye:jaki on TWÓJ ...Nasz ci ON:eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:jaki on TWÓJ ...Nasz ci ON:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]siostro Ago!! jak tam NASZ Clockwork?? :cool3:[/FONT] Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 10 dni bedziesz spac?? spiaca krolewna no no.....:loveu: Quote
Recommended Posts