Patka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 wpadnij do galerii a zobaczysz ;) albo zapraszam do Torunia :) Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Patka']wpadnij do galerii a zobaczysz ;) albo zapraszam do Torunia :) byłam w Galerii i byłam w Toruniu... a tu ---> jakaś baba ;) z jakimś psem, na jakimś koncercie -w Toruniu Quote
Vogue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Patka napisał(a):obcy obcy i to w łaty ;) Ten wasz "lablador" jakiś wyjątkowo łagodny :) a serio super fotki :) I wlasnie za to Klocka koffam:loveu: To czarny brat mojej czekolady:loveu: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Vogue']I wlasnie za to Klocka koffam:loveu: To czarny brat mojej czekolady:loveu: oj tak... brat... czarny brat... a wiecie że...pierwsi murzyni byli... czarni ?:evil_lol: Quote
Vogue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']oj tak... brat... czarny brat... a wiecie że...pierwsi murzyni byli... czarni ?:evil_lol: Nikt nAM NIE WMOWI, ZE CZARNE JEST CZARNE!!!! Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jakie cudne zdjecia, pies mordulec jak zwykle mordulec w pracy, wlasnie zagryzal dziecko!! Heh jaki to kochany mordulec. Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 ecie tzy foty... bo akurat skanuje :cool3: mordulec za kratami!!! Quote
Pianka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jaki drapieżca od razu za gardło bierze:-o A to co? Taniec godowy?:evil_lol: Biedny nikt go nie karmi. Sam musi zdobyć jedzenie:eviltong: O jak łądnie dziecko pilnuje:p :-o duchy:-o Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 cześć Pianko!! [quote name='Pianka'] A to co? Taniec godowy?:evil_lol: to nie taniec godowy- mam nadzieję.. bo to pies NIE SUCZKA! :eek2: Biedny nikt go nie karmi. Sam musi zdobyć jedzenie:eviltong: samowystarczalny... poobgryza pazury i ... najedzony :eviltong: O jak łądnie dziecko pilnuje:p nie dziecko- tylko ciastko hipnotyzuje żeby spadło :cool1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [SIZE=3]klisza do cyfrówki :???: :hmmmm: A rzeczywiście :evil_lol: . Drobna pomyłka - szczegół :evil_lol:. Ostatnio jestem niewyspana i głupoty piszę :evil_lol:. Quote
shirrrapeira Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Jaki on jest cudowny, on wyglada jak przytulanka Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wyoglądałam fotki i mam jedno pytanie:diabloti: Dlaczego mordulca karmicie dziecmi? :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia']Wyoglądałam fotki i mam jedno pytanie:diabloti: Dlaczego mordulca karmicie dziecmi? :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo to świeże , małożylaste mięsko, nie strute chemią... no i dzieci szybko sie gotują!!! (czarny żart) Quote
Samturia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']bo to świeże , małożylaste mięsko, nie strute chemią... no i dzieci szybko sie gotują!!! Twój sklep będe omijałą z daleka bo mnie ugotujesz Klockowi :cool3: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Samturia']Twój sklep będe omijałą z daleka bo mnie ugotujesz Klockowi :cool3: jakżeś niegrzeczna to omijaj omijaj... bo z niegrzecznych dzieci zostaje...:diabloti: a jak już macie mnie za świra to zdradze sekret że to..... to z zabawki [quote name='Alicjarydzewska']:p.....dzień dobry..miło was widać sie ujawniliśmy, bo to moja ulubiona sesyja...a to foty z... Rybnika!!! :razz: Witaj Alu!! Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']jakżeś niegrzeczna to omijaj omijaj... bo z niegrzecznych dzieci zostaje...:diabloti: a jak już macie mnie za świra to zdradze sekret że to..... to z zabawki sie ujawniliśmy, bo to moja ulubiona sesyja...a to foty z... Rybnika!!! :razz: Witaj Alu!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fajne gadżety:p To jednak wiesz gdzie jest Rybnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fajne gadżety:p To jednak wiesz gdzie jest Rybnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) ja!!! kiery nie wie kaj je Rybnik?? jo nie wiedziołach kej te Twoje Boguszowice..., a wiesz że jak zapodamy auto, to sie wprosze do Ozzulka na wieczorek zapoznawczy :cool3: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']ja!!! kiery nie wie kaj je Rybnik?? jo nie wiedziołach kej te Twoje Boguszowice..., a wiesz że jak zapodamy auto, to sie wprosze do Ozzulka na wieczorek zapoznawczy :cool3:;)Boguszowice też Rybnik ...a wieczorek rozpoznawczy oki.... tylko oczków w sosie nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)Boguszowice też Rybnik ...a wieczorek rozpoznawczy oki.... tylko oczków w sosie nie będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dygaj- przywioze :sabber: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']nie dygaj- przywioze :sabber::evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie zupka z kocich oczków;) Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Skąd ja Was znam :hmmmm: Co uczynił ten kryminalista? :diabloti: Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Pysia'] Co uczynił ten kryminalista? :diabloti: Po oczach to niewinny!:lol: Quote
Samturia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Clokwork, a po co jest fajka wodna i po ile macie glany? xD Quote
Vogue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Samturia napisał(a):Clokwork, a po co jest fajka wodna Do palenia trawki:evil_lol: Quote
Recommended Posts