agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz czyny ;)....weź pakowaj waliche i do Polski bieżaj .....za miesiąc wrócisz;)do Dojczów.My się tu tobą zaopiekujemy:loveu::loveu::loveu:[/FONT] dreszcz mi po pleckach przelecial....jak przeczytalam''zaopiekujemy'':diabloti: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']dreszcz mi po pleckach przelecial....jak przeczytalam''zaopiekujemy'':diabloti:[FONT=Arial]:razz:no wiesz ....wikt , opierunek , rozrywki ....typu wanna , wanna.....no wanna, możesz jeszcze dostać materac do podmuchania;)...nie wierzysz w nas;) opieka -full serwis...dla Ciebie od nas Wszystko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no wiesz ....wikt , opierunek , rozrywki ....typu wanna , wanna.....no wanna, możesz jeszcze dostać materac do podmuchania;)...nie wierzysz w nas;)[/FONT] [FONT=Arial]opieka -full serwis...dla Ciebie od nas Wszystko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] tak mi sie dlugo strona otwierala ze zapomnialam co chcialam napisac:angryy: ale to na pewno mialo byc cos milego:loveu: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']tak mi sie dlugo strona otwierala ze zapomnialam co chcialam napisac:angryy: ale to na pewno mialo byc cos milego:loveu:[FONT=Arial]:razz:nooo myślę że dla nas tylko miłe rzeczy:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']slow mi brak po prostu.......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial]tobie??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz czyny ;)....weź pakowaj waliche i do Polski bieżaj .....za miesiąc wrócisz;)do Dojczów.My się tu tobą zaopiekujemy:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]od 26 czerwca do.... do kiedy zechcesz :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='dealer']dreszcz mi po pleckach przelecial....jak przeczytalam''zaopiekujemy'':diabloti: [FONT=Arial]bardzo słusznie... miał byc dreszczyk :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]bardzo słusznie... miał byc dreszczyk :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:i skutek osiagnięty:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tobie??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] noooo a co? ja zawsze malo mowie adzis to juz w ogole nic , zero,null:diabloti: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']noooo a co? ja zawsze malo mowie adzis to juz w ogole nic , zero,null:diabloti:[FONT=Arial]:razz:takkkk ja wiem ,że Ty małomówna jesteś i pewnie tak samo nieśmiała :oops:i skromna:oops:...jak MY:razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']noooo a co? ja zawsze malo mowie adzis to juz w ogole nic , zero,null:diabloti: [FONT=Arial]właśnie widze że cie dziś tu mało :shake::shake::shake:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:takkkk ja wiem ,że Ty małomówna jesteś i pewnie tak samo nieśmiała :oops:i skromna:oops:...jak MY:razz: [/FONT] [FONT=Arial]bo ONA to MY :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]to ja jeszcze uzupełnie fotki tymi co nadają sie do publikacji... czyli tymi z pierwszych 30 minut pobytu dziewcząt u nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial] ciągle sie zastanawiam czym one tak tam futrowały tego mojego czarnucha... bo te palce do wylizania i ta chusteczka przy nosie... jakies dziwne myśli mnie nachodzą :shake::shake:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]a gdyby sie kto pytał gdzie wtedy była Ala..... ;) :eviltong::p [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hahaha rewelka!!!! :loveu::loveu::loveu: a co do futrowania to :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:porzuć czarne myśli .....pewno razem coś lizali;) swietne:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a gdyby sie kto pytał gdzie wtedy była Ala..... ;) :eviltong::p [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:Ala została wysiedlona z 3 osobowej kanapy ....zeszła dobrowolnie by .....nie upaść:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka'] hahaha rewelka!!!! :loveu::loveu::loveu: a co do futrowania to :roll: :evil_lol: [FONT=Arial]łłłłłłłooooooooo... weszka łelkam!!!! też chciałabym wiedzieć co one tam na tych paluchach mają ... bo myśl mi przyszła tylko jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:porzuć czarne myśli .....pewno razem coś lizali;) swietne:loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]tylko co lizali?? :roll::roll:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Ala została wysiedlona z 3 osobowej kanapy ....zeszła dobrowolnie by .....nie upaść:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]tak... jam jest świadkiem ... zeszła dobrowolnie bo psa trzeba wpuścić :cool1:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]łłłłłłłooooooooo... weszka łelkam!!!! [/FONT] jam tu była jużwcześniej ino przytłoczyły mnie te wyznania i nie śmiałam się odezwać :oops::diabloti: Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka']jam tu była jużwcześniej ino przytłoczyły mnie te wyznania i nie śmiałam się odezwać :oops::diabloti: [FONT=Arial]hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy zalało cie wazeliną??? [/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka']jam tu była jużwcześniej ino przytłoczyły mnie te wyznania i nie śmiałam się odezwać :oops::diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy zalało cie wazeliną??? [/FONT][FONT=Arial]:pa ja wiem ....Weszce po prostu .....żal:eviltong:.... a ja powiem , że było tak jak dziewczyny napisały:pi proszę sobie to nie umniejszać zasług [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy zalało cie wazeliną??? [/FONT] no w sumie to można tak powiedzieć - mało się nie zakrztusiłam :roll: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka']no w sumie to można tak powiedzieć - mało się nie zakrztusiłam :roll:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo siem nie łyka:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a gdyby sie kto pytał gdzie wtedy była Ala..... ;) :eviltong::p [/FONT] Alu coś Ty taka wstydliwa:shake::shake::shake::diabloti: Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]nawet u mnie cisza :placz: :shake: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Alu coś Ty taka wstydliwa:shake::shake::shake::diabloti:[FONT=Arial]bo ja skromna jestem:oops:[/FONT] [quote name='clockwork']nawet u mnie cisza :placz: :shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nawet u mnie cisza :placz: :shake: [/FONT][FONT=Arial]:razz:oj nie płacz bo sie jąkasz ...oć utulkam:loveu::loveu::loveu:KCM[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:razz:oj nie płacz bo sie jąkasz ...oć utulkam:loveu::loveu::loveu:KCM[/FONT] [FONT=Arial]nie płakam... jestem w szoku bo zawsze jak wchodze o tej porze to 666 stron mam do nadrobienia od 17tej jak kończe prace- a dziś doopa... nic... cisza.... zafuczały sie na nas czy co?? że sie tak dobrze bawiłyśmy?? :hmmmm: :eviltong: [/FONT] Quote
Recommended Posts