malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] A Pawcio jest bardzo DZIELNY:cool2:....daje rade przeżyć z 4 istotami płci żeńskiej o zwichrowanej psyche:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] hahaha :klacz: dla Pawcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: boszz Orange mnie powala na kolana :loveu: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Klockowa a wiesz że me jedyne dziecie też wyjeżdża do Englandu ? W lipcu :placz: I me serce matki krwawi i po cichu ma nadzieje że dziecie zmieni zdanie i nie wyjedzie...:cool3: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst']aż tyle Ci go ukradziejowalam kuniec Katol postanowił odwiedzić Klockową a właściwie tego stffffora :diabloti: Bowski jest - zdanie Karola ;) Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]przyczłapałam kulturalnie się przywitać:p witajcie z samego:razz:ranka mła kochaniutcy:loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Kochana Towarzyszko dmuchaczy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....związek przesyła pozdrowienia:multi:....i się dopytuje jak radzisz sobie z korytkiem ..czy sie je dmucha czy ciągnie:razz:....PS. uważaj na szczękę ....hmmm żuchwę ....palce ...te nietoperze tak biegają w kółko w tych latexach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....oczywiście JAK ZAWSZE nie piłyśmy nic:loveu: Ile razy nietoperz może przecisnąć się przez szparkę:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzy koffa Debe i nie wiem jak nadrobisz lizanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]ale ja nie mam zamiaru lizać debe :eviltong:[/FONT] [quote name='chicken']Boshe, czytam czytam i nie rozumiem co piszecie :icon_roc: Czy to ja jakas niedorobiona jestem? :hmmmm: [quote name='agnes1']Alu jaśniej proszę bo ja też nie kumam o co kaman:evil_lol: [FONT=Arial]ja też zupełnie nie wiem o czym pisze Ala :hmmmm: [/FONT] [quote name='madzia i medor']Cześć Klockowa rodzinko:p:p [FONT=Arial]cześć Medorowa familio ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]strasznie nudne towarzystwo :diabloti: tylko Clockwork mógł sobie pozwolić okazać znudzenie :evil_lol: [/FONT] [quote name='malawaszka']mało mało mało :multi: wiecznie mało mało... :shake: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale ja nie mam zamiaru lizać debe :eviltong:...nie no Debe to wyliże kto inny , ale ciebie czeka lizanie Ozzulka[/FONT] [FONT=Arial]ja też zupełnie nie wiem o czym pisze Ala :hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na urodzinki dostaniesz Bilobil:eviltong:;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']ja przelotem aż do................... :cool1: :hmmmm: :hmmmm: bardzo bardzo bardzo dziękuje za gościnę i zajebistą atmosfere...jak widziałam dziś fiata 126p to się zsikałam. [FONT=Arial]buuhahhaha.. powaga takiego kiedyś miałam :eviltong: i ta ręka na przedniej szybie... ukazująca się na zaparowanych szybach :p[/FONT] Dzięki za wypasy rarytasy...żałuję, że nie udało nam się jeszcze przed wyjazdem chodź na chwilkę spotkać :-( [FONT=Arial]no qrde.. mi też głupio że w sobotke wyrzuciłam :diabloti: was z domu bo szłam na urodzinki... moje pocieszenie takie że też było fajnie... [/FONT] jestem pod wrażeniem Twojej dzielności sobotnio porannej :evil_lol: [FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/FONT] Wyobrażacie sobie Klockowa w kolorze ściany ugotowała nam kiełbaski mało przy tym nie skonała ale nie kiełbaska jest kiełbaska .... :modla: zaimponowałaś mi moja droga :multi: [FONT=Arial]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii... mówie... chyba mnie grypa brała... taka jakas słaba byłam :diabloti:[/FONT] Pozdrówki dla Pawcia co musiał nas znosić i oglądać nasze berety hahahahahhahahahhaha [FONT=Arial]pozytywnie zryte berety... twoją awarie żuchwy do dziś wspomina... :evil_lol::evil_lol:[/FONT] i czochranko dla labradora :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial]zrobi sie ;)[/FONT] wanne zabiore następnym razem [FONT=Arial]następnym razem bede mieszkać gdzie indziej... kto wie czy tam bedzie wanna :roll:[/FONT] upsssssssssssss już się wprosiłam :roll: :evil_lol: [FONT=Arial]ja jestem ZA!!! kiedy?? [/FONT] podpisuje się D.V. 7 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]pozdrówka dystyngowana damo :cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jakos znowu nie zauwazylas ze bylam....wiec zegnam Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ,że czegos nam na stacji brakowało:razz:.....wanna ...to było TO;) A Pawcio jest bardzo DZIELNY:cool2:....daje rade przeżyć z 4 istotami płci żeńskiej o zwichrowanej psyche:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='paula_z']Madzia, ja również bardzo, bardzo serdecznie Ci dziękuje za cudowne spotkanie i gościnę :loveu: Pozdrowienia dla Pawcia i mizianko dla Klocuszka :loveu: [FONT=Arial]i ja dziękuję wam za zaje2biście spędzony łikend :loveu: :loveu: co prawda wyglądałam jak wymiętolony popularny, ale to wszystko ta GRYPA :diabloti: kocham was misie i czekam na kolejny wasz przyjazd [/FONT]:multi::multi::multi: [quote name='Pysia']Osz kurna ponoć z Ciebie jest super gospodyni ....Jestem w szoku i chyle czoła ;) [FONT=Arial]zawsze i wszędzie... gosposia pełną gębą :eviltong: [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:Pysiu ...tylko bez deprechy:mad: Klocusiowa przychodź no tu.... [/FONT] [FONT=Arial]jezdem ... meldowanko :multi:[/FONT] [quote name='dealer']tu bylam.....ale na pewno sie nie ucieszysz bo juz mnie nie kochasz....:cool1: [FONT=Arial]cieszem sie kochana moja... kocham cie nadal- pamiętasz?? na zawsze do deski grobowej ... Ciebie też nie ominie impra na śląsku :diabloti: już myślę co ugotować :cool1: [/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 o! zauwazylas mnie maluczka:cool1: to ja ci powiem ze tez KCM:loveu: Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='dbsst']łami prawo odzywając sie tu zanim....................Ty wiesz co :diabloti: [FONT=Arial]buuuhahhahah.. nie wiem :roll::roll:[/FONT] ale chce Ci pokazać kogo Ci buchnełam z terarrium :p [quote name='dbsst']aż tyle Ci go ukradziejowalam kuniec [FONT=Arial]osz kurna... ukradła mi wszystkie legusie.. a ja nie zauwa zyłam- tak mi sie na oczy rzuciło :shake::shake: i trzy kropki ...:evil_lol:[/FONT] [quote name='malawaszka']hahaha :klacz: dla Pawcia boszz Orange mnie powala na kolana :loveu: [FONT=Arial]zapraszam... [/FONT] [quote name='Pysia']Katol postanowił odwiedzić Klockową a właściwie tego stffffora :diabloti: Bowski jest - zdanie Karola ;) [FONT=Arial]zapraszam także [/FONT] [quote name='Pysia']Klockowa a wiesz że me jedyne dziecie też wyjeżdża do Englandu ? W lipcu :placz: I me serce matki krwawi i po cichu ma nadzieje że dziecie zmieni zdanie i nie wyjedzie... [FONT=Arial]że co?? Karol?? po cóż?? a zresztą nie ważne... niech jedzie.. powaga... sama bym pojechała gdyby nie ten inwentarz ... tu jest jeden wielki gnój [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:na urodzinki dostaniesz Bilobil:eviltong:;)[/FONT] [FONT=Arial]to to na hemoroidy ?? :hmmmm: :diabloti:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Przyszłom sie witnąć:hand: [FONT=Arial]witam WSZYSTKICH PRZYBYSZÓW:hand: :multi::multi:[/FONT] [quote name='dealer']jakos znowu nie zauwazylas ze bylam....wiec zegnam [FONT=Arial]zauważyłam... nie mogłam odpisać wszystkim na raz bo było 666 images a może być tylko 30 :angryy: ... mówiłam ci już że KOCHAM CIE MISIU??? [/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nie mowilas mi i dlatego mam dzis depresje....nikt mnie nie kochaaaa a Vectra mnie gnebi:placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] i trzy kropki ...:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko trzy:razz: [/FONT] [FONT=Arial]to to na hemoroidy ?? :hmmmm: :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]na pamięć:eviltong:[/FONT] [quote name='dealer']nie mowilas mi i dlatego mam dzis depresje....nikt mnie nie kochaaaa a Vectra mnie gnebi:placz: :diabloti:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:oj ale ja pisałam ze cię koffam misiu:loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]na pamięć:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:oj ale ja pisałam ze cię koffam misiu:loveu:[/FONT] za malo mi pisalas.....:diabloti: ja chciwa jestem:razz: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']za malo mi pisalas.....:diabloti: ja chciwa jestem:razz:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:to wszędzie napiszę .....KWM:loveu::loveu::loveu:obiów dwóch:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:to wszędzie napiszę .....KWM:loveu::loveu::loveu:obiów dwóch:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] jakby mi nieco lepiej.....:evil_lol: Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']za malo mi pisalas.....:diabloti: ja chciwa jestem:razz: [FONT=Arial]to ja ci tez napisze.... Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu::loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu::loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu :loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja ci tez napisze.... [/FONT] [FONT=Arial]Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu::loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu::loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu:loveu: Kocham cie misiu :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Kocham cie misiu :loveu:Kocham cie misiu :loveu:[/FONT] taaaa..tera sie czuje spelniona:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']jakby mi nieco lepiej.....:evil_lol: [quote name='dealer']taaaa..tera sie czuje spelniona:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]:razz:no masz ubiegła mnie Klockowa .......a co też se napisze .....:eviltong: KCM...KCM...KCM:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no masz ubiegła mnie Klockowa .......a co też se napisze .....:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]KCM...KCM...KCM:loveu::loveu::loveu:[/FONT] slow mi brak po prostu.......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']slow mi brak po prostu.......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz czyny ;)....weź pakowaj waliche i do Polski bieżaj .....za miesiąc wrócisz;)do Dojczów.My się tu tobą zaopiekujemy:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts