Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]s [/FONT] Cóż za przerażenie w oczach debe;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Cóż za przerażenie w oczach debe;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:razz:bo Klocuś to taki groźny zwierz:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:bo Klocuś to taki groźny zwierz:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Zdążyłam zauważyć:evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']mało mało mało :multi:[FONT=Arial]:diabloti:trza było być to by widziała w realu:eviltong: dałam 18 fotków .....włascicielka blogaska ma dziś wolną niedziele więc może coś w poniedziałek będzie;) [/FONT] [quote name='madzia i medor']Zdążyłam zauważyć:evil_lol::loveu:[FONT=Arial]szybko się uczysz;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to jeszcze 3 domowe [/FONT] ahhhh ten aromat :loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']ahhhh ten aromat :loveu::evil_lol::diabloti:[FONT=Arial]zazdraszczasz:eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]zazdraszczasz:eviltong:[/FONT] szalenie, okrutnie i wogóle umieram z zazdrości :placz: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']szalenie, okrutnie i wogóle umieram z zazdrości :placz:[FONT=Arial]:diabloti:cierp , męcz się i załuj:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:cierp , męcz się i załuj:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] cierpię, męczę się i żałuję :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']cierpię, męczę się i żałuję :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[FONT=Arial]:razz:i jak ci , jak ....no powiedz ...powiedz ....no...nie bądź taka...:razz:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:i jak ci , jak ....no powiedz ...powiedz ....no...nie bądź taka...:razz:[/FONT] źle mi ojjj źle mi, chyba pójdę se skoczyć z dachu :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']źle mi ojjj źle mi, chyba pójdę se skoczyć z dachu :evil_lol: [FONT=Arial]:razz:tylko wiesz...pamiętaj i zrób foteczkę jak polecisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:tylko wiesz...pamiętaj i zrób foteczkę jak polecisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] ależ oczywiście postawię najpierw aparat na ziemi i pilotyem włączę jak bede już blisko :diabloti: Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ja przelotem aż do................... :cool1: bardzo bardzo bardzo dziękuje za gościnę i zajebistą atmosfere...jak widziałam dziś fiata 126p to się zsikałam. Dzięki za wypasy rarytasy...żałuję, że nie udało nam się jeszcze przed wyjazdem chodź na chwilkę spotkać :-( jestem pod wrażeniem Twojej dzielności sobotnio porannej :evil_lol: Wyobrażacie sobie Klockowa w kolorze ściany ugotowała nam kiełbaski mało przy tym nie skonała ale nie kiełbaska jest kiełbaska .... :modla: zaimponowałaś mi moja droga :multi: Pozdrówki dla Pawcia co musiał nas znosić i oglądać nasze berety hahahahahhahahahhaha i czochranko dla labradora :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: wanne zabiore następnym razem upsssssssssssss już się wprosiłam :roll: :evil_lol: podpisuje się D.V. 7 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam ,że czegos nam na stacji brakowało:razz:.....wanna ...to było TO;) A Pawcio jest bardzo DZIELNY:cool2:....daje rade przeżyć z 4 istotami płci żeńskiej o zwichrowanej psyche:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Paula Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Madzia, ja również bardzo, bardzo serdecznie Ci dziękuje za cudowne spotkanie i gościnę :loveu: Pozdrowienia dla Pawcia i mizianko dla Klocuszka :loveu: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Osz kurna ponoć z Ciebie jest super gospodyni ....Jestem w szoku i chyle czoła ;) Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Pysia']Osz kurna ponoć z Ciebie jest super gospodyni ....Jestem w szoku i chyle czoła ;)[FONT=Arial]:cool1:Pysiu ...tylko bez deprechy:mad: Klocusiowa przychodź no tu.... [/FONT] Quote
dbsst Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 łami prawo odzywając sie tu zanim....................Ty wiesz co :diabloti: ale chce Ci pokazać kogo Ci buchnełam z terarrium :p poznajesz tam byłam ;) Quote
Medorowa Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='dbsst'] Ale ma siuper stópki:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:razz:skąd ja znam ten widok:evil_lol: [/FONT] Quote
Paula Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :hmmmm: No ciekawe, skąd znasz ten widok :evil_lol: Quote
agbar Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 tu bylam.....ale na pewno sie nie ucieszysz bo juz mnie nie kochasz....:cool1: Quote
Recommended Posts