Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']NIE :chaos:mnie już też starczy że mam wspólny z takim jednym kolegą :shock: nie musimy ze sobą rozmawiać, żeby wiedzieć o czym myślimy, a jak już chcemy coś powiedzieć to często jest to to samo w tej samej chwili :angryy:[FONT=Arial]:razz:nooo to podejrzane tak mózg dzielić z mężczyzną:razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co?? nie masz swoich ?? :diabloti: musisz przyjechac :eviltong:[/FONT] No nie wyrosły mi:oops: :oops: Jakaś nie hodowlana jezdem czy cu:hmmmm::diabloti: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] pies poćwiartowany- części czekaja w zamrażalniku.. ODBIÓR WYŁĄCZNIE OSOBISTY. widzisz Paula i Dominika bedą jutro- wybiora co lepsze- kto pierwszy ten lepszy :cool3::cool3:[/FONT] Haha :D Ja chce uchi :evil_lol: Przykleję Maksiowi ;) Cześć Magda :p 15 h :multi: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='paula_z']Haha :D Ja chce uchi :evil_lol: Przykleję Maksiowi ;) Cześć Magda :p 15 h :multi:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a teraz ile godzinek:eviltong:[/FONT] Quote
Paula Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a teraz ile godzinek:eviltong:[/FONT] :eviltong: 9 h do odjazdu :razz: a spotkamy się za 13 :multi: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='paula_z']:eviltong: 9 h do odjazdu :razz: a spotkamy się za 13 :multi: [FONT=Arial];)no teraz to już siedzicie w pociągu:evil_lol: cześć Klocusiowe ....chyba się dziś widzimy:eviltong: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witaj Klockowa - czyżbyś myła okienka, żem ciem nima:niewiem: :diabloti: Quote
Nayantara Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 chyab tak... a gdzie sie widzicie z klockowa?... bo ja tez mieszkam w JZ Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj Klockowa - czyżbyś myła okienka, żem ciem nima:niewiem: :diabloti: [quote name='maziak']chyab tak... a gdzie sie widzicie z klockowa?... bo ja tez mieszkam w JZ[FONT=Arial]:razz:klockowa dziś barrrrrdzo pracowicie spędzała dzionek ....i chwilkę była u nas ;)w Rybolku:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:Pozdrowienia z RYBNIKA:eviltong: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='dealer']czesc piekna:diabloti: [FONT=Arial]cześć brzydulo :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Pozdrowienia z RYBNIKA:eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]gejowskie koszulki .... hihi [/FONT] Quote
Alicja Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]gejowskie koszulki .... hihi [/FONT][FONT=Arial];) Fotek mamy multum:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];) Fotek mamy multum:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]milcz kobieto... do ocenzurowania prosze Pakujta sie powoli ..za 2 godziny jestem po was :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]milcz kobieto... do ocenzurowania prosze Pakujta sie powoli ..za 2 godziny jestem po was :multi::multi:[/FONT]:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]milczę przecie .........foty nie nadają się do wstawienia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Arial]Kochana Towarzyszko dmuchaczy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....związek przesyła pozdrowienia:multi:....i się dopytuje jak radzisz sobie z korytkiem ..czy sie je dmucha czy ciągnie:razz:....PS. uważaj na szczękę ....hmmm żuchwę ....palce ...te nietoperze tak biegają w kółko w tych latexach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....oczywiście JAK ZAWSZE nie piłyśmy nic:loveu: Ile razy nietoperz może przecisnąć się przez szparkę:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ozzy koffa Debe i nie wiem jak nadrobisz lizanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
chicken Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Boshe, czytam czytam i nie rozumiem co piszecie :icon_roc: Czy to ja jakas niedorobiona jestem? :hmmmm: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='chicken']Boshe, czytam czytam i nie rozumiem co piszecie :icon_roc: Czy to ja jakas niedorobiona jestem? :hmmmm:;)[FONT=Arial]niekoniecznie wszystko trzeba zrozumieć:diabloti:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Kochana Towarzyszko dmuchaczy:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....związek przesyła pozdrowienia:multi:....i się dopytuje jak radzisz sobie z korytkiem ..czy sie je dmucha czy ciągnie:razz:....PS. uważaj na szczękę ....hmmm żuchwę ....palce ...te nietoperze tak biegają w kółko w tych latexach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....oczywiście JAK ZAWSZE nie piłyśmy nic:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Ile razy nietoperz może przecisnąć się przez szparkę:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Ozzy koffa Debe i nie wiem jak nadrobisz lizanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='chicken']Boshe, czytam czytam i nie rozumiem co piszecie :icon_roc: Czy to ja jakas niedorobiona jestem? :hmmmm: Alu jaśniej proszę bo ja też nie kumam o co kaman:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='agnes1']Alu jaśniej proszę bo ja też nie kumam o co kaman:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaśniej się nie da .........:hmmmm:już wiem ....pisałam po ciemku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:pspotkanie Clockworka z cioteczkami [/FONT] Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial];)na kolankach u debe Spacerkowe ...pies aportujący wykałaczkę [/FONT] Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]Wstawiłam 18 fotasków :p.....mam nadzieje że inne będą wstawiane jak nam dogo nie klinknie ...:razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts