Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Nie dajcie się zwieźć pozorom!! To sama głowa a z reszty Klockowa robi smalec na Ali dolegliwości :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:nieprawda .......Klocuś żyje , jest cały i zdrowy:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Się witam z Tobą :p

:grin: :loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cieszę się że nie ma nagonki i za zachowanie psa winią właściciela- bo nie często się to słyszy [/FONT]
W "SE" też o tym pisali i było zdjęcie psiaka :placz: Niestety artykuł był w innym tonie :shake: w ostatnim zdaniu tylko wspomnieli, że właścicielka była pijana :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:nieprawda .......Klocuś żyje , jest cały i zdrowy:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Dowody proszę :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Nie dajcie się zwieźć pozorom!! To sama głowa a z reszty Klockowa robi smalec na Ali dolegliwości :diabloti:
[FONT=Arial]tak jak mówisz Pysiu... a miała to być nasza tajemnica :cool1: [/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:nieprawda .......Klocuś żyje , jest cały i zdrowy:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]co ty wiesz o zabijaniu :roll: [/FONT]

[quote name='madzia i medor']Woow:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale szał:diabloti:
[FONT=Arial]tja.. szał pał :evil_lol: [/FONT]

[quote name='paula_z']Się witam z Tobą :p

:grin: :loveu:

W "SE" też o tym pisali i było zdjęcie psiaka :placz: Niestety artykuł był w innym tonie :shake: w ostatnim zdaniu tylko wspomnieli, że właścicielka była pijana :angryy:
[FONT=Arial]co to SE??? policjanci oddali 13 strzałów do psa mordercy... masakra... dobrze że nie wezwali antyterrorystycznej :shake: strzelali do niego bo... nie dał im łapówki :-([/FONT]

[quote name='Pysia']Dowody proszę :mad:
[FONT=Arial]o patrz... bedzie nas legitymować... [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]DOBRI!!!! :multi: :multi: :multi: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tak jak mówisz Pysiu... a miała to być nasza tajemnica :cool1: [/FONT]
[FONT=Arial]:diabloti:ja cie tu bronie a Ty wyklapałaś[/FONT]

[FONT=Arial]co ty wiesz o zabijaniu :roll:
:diabloti:dużo .....wkrótce będę wiedzieć więcej:angryy:
[/FONT]

[FONT=Arial]DOBRI!!!! :multi: :multi: :multi: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:BRY Marudo i Zołzo:eviltong:......wypłakalaś:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='maziak']witam witam.. jak tam clocwork?

[FONT=Arial]witam witam.. jak tam :hmmmm: te... no ten twój... :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]klocek jak widać poćwiartowany- wedle zamówienia tu obecnych :evil_lol: [/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:BRY Marudo i Zołzo:eviltong:......wypłakalaś:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]kogo bedziesz mordować?? :cool3: :cool3: [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]co wypłakałam... no co... przeca ani łezka minie polecieli :p[/FONT]

P.S. ta pani już nie pije :eviltong:

Posted

[quote name='paula_z']Super Express :roll:

[FONT=Arial]aaaaaaaaa...:splat: poczytam wersje Sjupier jexpresu ...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Paula... 2 dni :cool3: :cool3: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]kogo bedziesz mordować?? :cool3: :cool3: [/FONT]

[FONT=Arial]co wypłakałam... no co... przeca ani łezka minie polecieli :p[/FONT]

P.S. ta pani już nie pije :eviltong:[FONT=Arial]:diabloti:na FO nie napisze ...to niespodziewanka bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hi hi hi .............zachowam w archiwum :eviltong:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:na FO nie napisze ...to niespodziewanka bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]hi hi hi .............zachowam w archiwum :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]łał.. pakujesz mi blogasa?? :multi: :multi: KCM!!![/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]spadam sobie :eviltong: nie chce mi ise z wami gadać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]łał.. pakujesz mi blogasa?? :multi: :multi: KCM!!![/FONT]

[FONT=Arial]spadam sobie :eviltong: nie chce mi ise z wami gadać :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:taaaa już
w archiwum SIM:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]Paula... 2 dni :cool3: :cool3: [/FONT]

[quote name='paula_z']:bigcool::sweetCyb::beerchug:[FONT=Arial]:cool1:bosz .......i zaś pić:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:bosz .......i zaś pić:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]
:evil_lol: Gardziołka będziem leczyć :razz:

Posted

[quote name='paula_z']:evil_lol: Gardziołka będziem leczyć :razz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie muzyko...i hydroterapia:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będzie muzyko...i hydroterapia:eviltong:[/FONT]
:D Tańce i swawole do białego rana :evil_lol:

Posted

Poczekajcie babsztyle :cool1: Co ma być za 2 dni? :mad: Bo ja miałam zasrane zycie a teraz jestem zagryzana więc nie jestem w stanie za Wami nadarzyć.....

Posted

[quote name='Pysia']Poczekajcie babsztyle :cool1: Co ma być za 2 dni? :mad: Bo ja miałam zasrane zycie a teraz jestem zagryzana więc nie jestem w stanie za Wami nadarzyć.....[FONT=Arial]:pza 2 dni ....coś się wydarzy ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pza 2 dni ....coś się wydarzy ;)
[/FONT]

A mnie kuna??!! A mnie??!! Ja chcę poznać moją wyrodna córke!!!!!!!!!! I Paule tyż!!!!!!!
Nienawidze Was :placz::placz::placz: