clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:-(bosz ....jakie cudeńko:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]kolejny BANDOG do adopcji :angryy:[/FONT] Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]podejdź no dopłota.. niechcie utulam :loveu:[/FONT] podejszlam.....nadejszla wiekopomna chwila...:diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dealer napisał(a):podejszlam.....nadejszla wiekopomna chwila...:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:zara runie płot jak Mur Berliński:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']podejszlam.....nadejszla wiekopomna chwila...:diabloti: [FONT=Arial]długo tak już tu stoisz?? ja se pojechałam z mam do biura pracy :p[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:zara runie płot jak Mur Berliński:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]dilerowa nie przyj na mur :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 o prosze.... http://www.jastrzebiezdroj.naszemiasto.pl/wydarzenia/736296.html cytat: - To była bestia, nie pies! A wszystko na życzenie jego właścicieli. Chowali go na takiego, karmili surowym mięsem, szczuli - dorzuca Agnieszka M Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]długo tak już tu stoisz?? ja se pojechałam z mam do biura pracy :p[/FONT] [FONT=Arial]dilerowa nie przyj na mur :cool1:[/FONT] parcie mam..to i pre:diabloti: [quote name='clockwork']o prosze.... http://www.jastrzebiezdroj.naszemiasto.pl/wydarzenia/736296.html cytat: - To była bestia, nie pies! A wszystko na życzenie jego właścicieli. Chowali go na takiego, karmili surowym mięsem, szczuli - dorzuca Agnieszka M :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] śliczny............gebis:eviltong: witaj klockowa mła.ja tutaj przelotem.......ale Ciebie nadrobiłam OO:razz: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork']o prosze.... http://www.jastrzebiezdroj.naszemiasto.pl/wydarzenia/736296.html cytat: - To była bestia, nie pies! A wszystko na życzenie jego właścicieli. Chowali go na takiego, karmili surowym mięsem, szczuli - dorzuca Agnieszka M[FONT=Arial]:diabloti:no taaa to już Ozzy jak cie bedzie chciał nawiedzić to tylko poza budynkiem i w paradnym namordniku...... masakra:diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz: dilerkaaa:shake::shake::shake: JA TEŻ:placz::placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']parcie mam..to i pre:diabloti: :crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz: [FONT=Arial]nie szalej.:mad:.. wiesz o co biegało ludziom.:angryy:.. cieszę się że nie ma nagonki i za zachowanie psa winią właściciela- bo nie często się to słyszy [/FONT] [quote name='BeaC']śliczny............gebis:eviltong: witaj klockowa mła.ja tutaj przelotem.......ale Ciebie nadrobiłam OO:razz: [FONT=Arial]OO!! cieszkam jak diaboli :diabloti: ja też byłam u cia... a ty niby taka zapracowana a latasz po tych blogasach bardziej niż ja :diabloti::placz:[/FONT] [quote name='dealer']tu jezdem:eviltong: [FONT=Arial]kuku [/FONT]:lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:no taaa to już Ozzy jak cie bedzie chciał nawiedzić to tylko poza budynkiem i w paradnym namordniku...... masakra:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]nie czytacie ze zrozumieniem :shake::shake: masakra :diabloti:[/FONT] dilerka napisała : :crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz: [FONT=Arial]w niemieckim mięsie nie ma nic a nic mięsa- nie dygaj :evil_lol:[/FONT] [quote name='BeaC'] dilerkaaa:shake: JA TEŻ:placz::placz: [FONT=Arial]ty tez jesz surowe?? tylko nie próbuj zagryść Luśki :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:cool1:czytamy czytamy ...i mnie sie to też podoba ze LUDZIE OBWINIAJĄ WŁAŚCICIELKE a nie PSA ale zobaczysz że znowu się zacznie nagonka......tak za każdym razem jes i nie ma dla władczych znaczenia kto zawinił , o tym pamiętaja krótko ..........ważne ze można mandat wlepić[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:czytamy czytamy ...i mnie sie to też podoba ze LUDZIE OBWINIAJĄ WŁAŚCICIELKE a nie PSA ale zobaczysz że znowu się zacznie nagonka......tak za każdym razem jes i nie ma dla władczych znaczenia kto zawinił , o tym pamiętaja krótko ..........ważne ze można mandat wlepić[/FONT] [FONT=Arial]w doopie mam władczych :p ja mam luzik bo nie mam amstafa, pitbula, czy innego mordercy :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w doopie mam władczych :p ja mam luzik bo nie mam amstafa, pitbula, czy innego mordercy :diabloti:[/FONT]:diabloti:[FONT=Arial]taaa fffcale NIE:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]znalazłam w bublowatych do adoopcji [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=5697727&postcount=2144 Jest piękny, myślę, że szybko znajdzie domek ... Oby tylko odpowiedni ... Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]sesja zdjęciowa... ciekawe życie psa :diabloti: mnóstwo atrakcji... i wogóle :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaje2bisty....pełny odlot [/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']wow!! ale dynamika na tych fotach...:diabloti: [FONT=Arial]prawda?? :diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaje2bisty....pełny odlot [/FONT] [FONT=Arial]oki byli ucieknięte.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]oki byli ucieknięte.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:wiedziałam że te kjakejsy od Dilerki mu zaszkodzą:angryy:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [FONT=Arial][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:wiedziałam że te kjakejsy od Dilerki mu zaszkodzą:angryy:[/FONT] [FONT=Arial]łobejrz... nawet nie jarzył że mu wale fleszem po okach :evil_lol::evil_lol: ta cola tak na niego działa :cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]łobejrz... nawet nie jarzył że mu wale fleszem po okach :evil_lol::evil_lol: ta cola tak na niego działa :cool1: [/FONT] :mad:[FONT=Arial]już wiem kto wypil to białe we flaszce:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts