Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]podejdź no dopłota.. niechcie utulam :loveu:[/FONT]

podejszlam.....nadejszla wiekopomna chwila...:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']podejszlam.....nadejszla wiekopomna chwila...:diabloti:

[FONT=Arial]długo tak już tu stoisz?? ja se pojechałam z mam do biura pracy :p[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:zara runie płot jak Mur Berliński:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]dilerowa nie przyj na mur :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]długo tak już tu stoisz?? ja se pojechałam z mam do biura pracy :p[/FONT]

[FONT=Arial]dilerowa nie przyj na mur :cool1:[/FONT]

parcie mam..to i pre:diabloti:

[quote name='clockwork']o prosze....

http://www.jastrzebiezdroj.naszemiasto.pl/wydarzenia/736296.html

cytat: - To była bestia, nie pies! A wszystko na życzenie jego właścicieli. Chowali go na takiego, karmili surowym mięsem, szczuli - dorzuca Agnieszka M

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

śliczny............gebis:eviltong:

witaj klockowa mła.ja tutaj przelotem.......ale Ciebie nadrobiłam

OO:razz:

Posted

[quote name='clockwork']o prosze....

http://www.jastrzebiezdroj.naszemiasto.pl/wydarzenia/736296.html

cytat: - To była bestia, nie pies! A wszystko na życzenie jego właścicieli. Chowali go na takiego, karmili surowym mięsem, szczuli - dorzuca Agnieszka M[FONT=Arial]:diabloti:no taaa to już Ozzy jak cie bedzie chciał nawiedzić to tylko poza budynkiem i w paradnym namordniku......
masakra:diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz:

dilerkaaa:shake::shake::shake: JA TEŻ:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='dealer']parcie mam..to i pre:diabloti:

:crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz:

[FONT=Arial]nie szalej.:mad:.. wiesz o co biegało ludziom.:angryy:.. cieszę się że nie ma nagonki i za zachowanie psa winią właściciela- bo nie często się to słyszy [/FONT]

[quote name='BeaC']śliczny............gebis:eviltong:

witaj klockowa mła.ja tutaj przelotem.......ale Ciebie nadrobiłam

OO:razz:

[FONT=Arial]OO!! cieszkam jak diaboli :diabloti: ja też byłam u cia... a ty niby taka zapracowana a latasz po tych blogasach bardziej niż ja :diabloti::placz:[/FONT]

[quote name='dealer']tu jezdem:eviltong:
[FONT=Arial]kuku [/FONT]:lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:no taaa to już Ozzy jak cie bedzie chciał nawiedzić to tylko poza budynkiem i w paradnym namordniku......
masakra:diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]nie czytacie ze zrozumieniem :shake::shake:
masakra :diabloti:
[/FONT]

dilerka napisała : :crazyeye: :crazyeye: ....bede pozarta przez mojego psa...on tez je surowe mieso:placz:

[FONT=Arial]w niemieckim mięsie nie ma nic a nic mięsa- nie dygaj :evil_lol:[/FONT]
[quote name='BeaC']
dilerkaaa:shake: JA TEŻ:placz::placz:
[FONT=Arial]ty tez jesz surowe?? tylko nie próbuj zagryść Luśki :mad:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:cool1:czytamy czytamy ...i mnie sie to też podoba ze LUDZIE OBWINIAJĄ WŁAŚCICIELKE a nie PSA ale zobaczysz że znowu się zacznie nagonka......tak za każdym razem jes i nie ma dla władczych znaczenia kto zawinił , o tym pamiętaja krótko ..........ważne ze można mandat wlepić[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:czytamy czytamy ...i mnie sie to też podoba ze LUDZIE OBWINIAJĄ WŁAŚCICIELKE a nie PSA ale zobaczysz że znowu się zacznie nagonka......tak za każdym razem jes i nie ma dla władczych znaczenia kto zawinił , o tym pamiętaja krótko ..........ważne ze można mandat wlepić[/FONT]

[FONT=Arial]w doopie mam władczych :p

ja mam luzik bo nie mam amstafa, pitbula, czy innego mordercy :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]w doopie mam władczych :p

ja mam luzik bo nie mam amstafa, pitbula, czy innego mordercy :diabloti:
[/FONT]:diabloti:[FONT=Arial]taaa fffcale NIE:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaje2bisty....pełny odlot

[/FONT]

[FONT=Arial]oki byli ucieknięte.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]oki byli ucieknięte.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:wiedziałam że te kjakejsy od Dilerki mu zaszkodzą:angryy:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial][/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:wiedziałam że te kjakejsy od Dilerki mu zaszkodzą:angryy:[/FONT]

[FONT=Arial]łobejrz... nawet nie jarzył że mu wale fleszem po okach :evil_lol::evil_lol: ta cola tak na niego działa :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]łobejrz... nawet nie jarzył że mu wale fleszem po okach :evil_lol::evil_lol: ta cola tak na niego działa :cool1:
[/FONT]

:mad:[FONT=Arial]już wiem kto wypil to białe we flaszce:diabloti:[/FONT]