clockwork Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu piesami strasza... Cześć klockowie;) kiedy pies mało groźny to trza straszyć chociaż słowami :evil_lol: CZEŚĆ OZZULIŃSCY!! [quote name='Pysia']:crazyeye::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Zatchło mnie :mdleje::mdleje: mie też... poskładałam sie ze śmiecha!! :p Quote
eria Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 zjada sobie łapę !!!! on jest zabójczy, rozbraja człowieka normalnie :lol: Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='eria']zjada sobie łapę !!!! on jest zabójczy, rozbraja człowieka normalnie :lol: NUDZI SIE CHŁOPCZYNA TO SOBIE GRYZIE KOŃCZYNE TYLNĄ...:eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 E no niezłe :evil_lol:. Aparat cyfrowy - 200 zł Klisze do aparatu - 30 zł Zdjęcie właściciela Clocka - bezcenne :evil_lol:. Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Kamcia_14'] E no niezłe :evil_lol:. Aparat cyfrowy - 200 zł Klisze do aparatu - 30 zł Zdjęcie właściciela Clocka - bezcenne :evil_lol:. klisza do cyfrówki :???: :hmmmm: hej no... o czym ty do mnie rozmawiasz?? :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No to i ja się doczołgałam.Witanko.mizianko i całuski :loveu: dla psiurka i reszty familii. Quote
clockwork Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']No to i ja się doczołgałam.Witanko.mizianko i całuski :loveu: dla psiurka i reszty familii. akurat teraz byłam u Ciebie... to chyba telepatia... czy coś tam... WITAMY!!! SĄSIADÓW!! Quote
shirrrapeira Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 On jest cudownym przedstawicielem rasy mordulec. Taka ma lapke cudna Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :cool3:oooo Klocusiowa zaginęła .......cześć ....ide do pracy:placz: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:oooo Klocusiowa zaginęła .......cześć ....ide do pracy:placz: nie zaginęła, nie zaginęła... klocusiowa czasem tez pracuje (CZASEM!!) , a pozatym... nikt nas nie odwiedził od wczoraj... tacy samotni przez noc :placz: Klocuś was zeźre!!! Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']nie zaginęła, nie zaginęła... klocusiowa czasem tez pracuje (CZASEM!!) , a pozatym... nikt nas nie odwiedził od wczoraj... tacy samotni przez noc :placz: Klocuś was zeźre!!!:placz::placz::placz:mnie też :crazyeye:....ja ...jestem za młoda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby umierać ....... A ja zaraz ide do pracy:placz::placz::placz::placz::placz:a tam nie mam neciku:placz: Quote
ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork']nie zaginęła, nie zaginęła... klocusiowa czasem tez pracuje (CZASEM!!) , a pozatym... nikt nas nie odwiedził od wczoraj... tacy samotni przez noc :placz: Klocuś was zeźre!!! odwiedził odwiedził !!! ale zdjęć maluszka nowych nie zobaczył :shake: a , że tez czasem pracuje to nic nie pisał :eviltong: ;) a my też samotnie przez cała noc :-( ale co zrobić ludzie z dogo chyba dzisiaj mocno spali ................. i galerii nie odwiedzali a pieski czekają :oops: Quote
Vogue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 clockwork napisał(a): Klocuś was zeźre!!! My sie Klocka nie boimy:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 aaaaaaaaa... to wy na foty czekacie.... a ja se tak pracuje z nudów :eviltong: gdzie jest Klocek... :hmmmm: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 i na koniec znajda Sunia- juz w nowym domku... kurcze gdybym wiedziała że ją pod Czarnobyl wywiozą...:shake: Quote
ewatr Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no chwilowo jestem nasycona zdjęć ..........tak może do wieczora :eviltong: a to normalnie opiekunka do dzieci a nie Mordulec ;) :evil_lol: nakarmi : przewinie jak trzeba !:p śliczności !!!! jak zwylke zreszta :loveu: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='ewatr']no chwilowo jestem nasycona zdjęć ..........tak może do wieczora :eviltong: a to normalnie opiekunka do dzieci a nie Mordulec ;) :evil_lol: nakarmi : przewinie jak trzeba !:p śliczności !!!! jak zwylke zreszta :loveu: umyje... i ukołysze do snu :sleep2::sleep2: Quote
BeaC Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 witajjjjjjjjjj .......ale psicho do zabawy dla dzieciaka.......prawie pluszaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='BeaC']witajjjjjjjjjj .......ale psicho do zabawy dla dzieciaka.......prawie pluszaczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj!! prawie robi różnice... :eviltong: Quote
Vogue Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='clockwork'] Sunia ma chyba reflektorki w oczach:evil_lol: Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Vogue']Sunia ma chyba reflektorki w oczach:evil_lol: nie ważne co ma w oczkach- ważne że ma dobry/kochający domek...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 obcy obcy i to w łaty ;) Ten wasz "lablador" jakiś wyjątkowo łagodny :) a serio super fotki :) Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Patka']obcy obcy i to w łaty ;) Ten wasz "lablador" jakiś wyjątkowo łagodny :) a serio super fotki :) jak to "labrador"...;) a widziałaś BANDOGA?? te to są dopiero milaczki!!! :loveu: Quote
Patka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ja bym sie bojała mój biszkoptowly labladol (autentyk tak została nazwana) tez jest milusi ;) Quote
clockwork Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Patka']ja bym sie bojała mój biszkoptowly labladol (autentyk tak została nazwana) tez jest milusi ;) udowodnij :eviltong: Quote
Recommended Posts