Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 agnes1 napisał(a):ja stresuje:crazyeye: to jakieś pomówienia:shake: ja do niej nie dwonie bo i po co:cool1: żeby mi Klocusia zabrała:shake: Klockowa gadaj tu naten tychmiast kto do cię dzwonił:mad: Powiedz lepiej że Pawcio stał za tobą i tak se palnełaś że to JA:evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak nie jak tak ....demonstrowałam po 17 swój sznaps baryton:diabloti: poprzez TP S.A. a niejaka sistersja dzwoniła:p....sces posłuchać jak ładnie mowie:evil_lol:....nie zaspiewam ..nie proście:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial];)Dobranoc ....mowi Klocuś:eviltong: [/FONT] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak nie jak tak ....demonstrowałam po 17 swój sznaps baryton:diabloti: poprzez TP S.A. a niejaka sistersja dzwoniła:p....sces posłuchać jak ładnie mowie:evil_lol:....nie zaspiewam ..nie proście:eviltong:[/FONT] sce :multi: sce:multi: :hmmmm: myśle myśle:hmmmm: jak sie z tobą skontaktować coby ten słowicy trel usłyseć :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 jakie fajowe gziczki!!!:-o:cool3::multi: muszem dodać, ze Klockowy ten to ma rwanie:razz::diabloti: u panienek...........jedna blondyna:razz:.................druga brunete:razz: no no no pozdrowienia pokojowe.............:ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 agnes1 napisał(a):sce :multi: sce:multi: :hmmmm: myśle myśle:hmmmm: jak sie z tobą skontaktować coby ten słowicy trel usłyseć :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nagram się na dyktafon:diabloti: Helloł CLOCKWORKOWE:multi::multi::multi: Dzionek paskudny ...spiący ....3 kawa nic nie dała , chyba mnie się wątroba z ciała wyprowadzi.....wyczuwam jakby się pakowała:diabloti:... aha jem wafelka ...sces:razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 agnes1 napisał(a):A ja tak przi okaziji chciałam spytać czy masz już te fotki ognistej rządowej Tyle razy jechałam a jakoś mi z głowy wypadło coby pooglądać :evil_lol: [FONT=Arial]buuhahahhaha... fotek już nie bedzie... moje płomienie przysypał piach i sierść :angryy:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] Ale wiatr uchi Klocusiowi rozwiewa:razz: [/FONT] agnes1 napisał(a):Uchi Klockowi rozwiewa wiatr....:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol:wiatr rozwiewa uchi Klocusiowi:p[/FONT] dealer napisał(a):o! uchi Klocusiowi wiatr rozwiewa....:razz: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol:Klocusiowi uchi rozwiewa wiatr:eviltong:[/FONT] Hugo-Kochaś napisał(a):Halny,Halny zerwał się i uszy rwie:lol: [FONT=Arial]:stupid::stupid: dlaczego mi to robicie :mdleje: zasmarkałam monitor :tard: a czy zauważyłyście że Klockowi uchi rozwiał wiatr?? :diabloti:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Ryknęłam śmiechem:evil_lol: Ja te cem kawałecek uska, ewentualnie mozze bycc cosik innego:razz: [FONT=Arial]dlaczego ćwiartujecie mi Klocka??? są jeszcze jajka do podziału- sztuk 2[/FONT] agnes1 napisał(a):ja stresuje:crazyeye: to jakieś pomówienia:shake: ja do niej nie dwonie bo i po co:cool1: żeby mi Klocusia zabrała:shake: Klockowa gadaj tu naten tychmiast kto do cię dzwonił:mad: Powiedz lepiej że Pawcio stał za tobą i tak se palnełaś że to JA:evil_lol: [FONT=Arial]kłamca kłamca... "przyjedź po Klocka bo ja wychodze a on wyje" że niby kto mi to powiedział :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]buuhahahhaha... fotek już nie bedzie... moje płomienie przysypał piach i sierść :angryy:............jaki piach ...mnie pod doopą az te płomienie parzyły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:stupid::stupid: dlaczego mi to robicie :mdleje: zasmarkałam monitor :tard: a czy zauważyłyście że Klockowi uchi rozwiał wiatr?? :diabloti:.....:crazyeye:o masz ...seri serio:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]dlaczego ćwiartujecie mi Klocka??? są jeszcze jajka do podziału- sztuk 2....dobra biere i jajca:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]kłamca kłamca... "przyjedź po Klocka bo ja wychodze a on wyje" że niby kto mi to powiedział :mad:[/FONT][FONT=Arial]:mad::mad::mad:tak tak słyszalam na własne UCHI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:mad::mad::mad:tak tak słyszalam na własne UCHI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]które rozwiał wiater :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto to widział dzielic kompa z TZtem :angryy: :angryy: :angryy: ani popracowac człowiekowi nie da :shake::shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]które rozwiał wiater :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kto to widział dzielic kompa z TZtem :angryy: :angryy: :angryy: ani popracowac człowiekowi nie da :shake::shake:[/FONT][/quote[FONT=Arial]]:diabloti:taaa zawierucha:eviltong: Precz z TZtami przy kompie:diabloti: [/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 pst..pst...to ja Twoja Dilerka.....pssstttt:diabloti: tesknilam:loveu: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):pst..pst...to ja Twoja Dilerka.....pssstttt:diabloti: tesknilam:loveu: [FONT=Arial]co to za pst... bąk??? [/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]co to za pst... bąk??? [/FONT] pssstttt.....podslucha sie boje....:diabloti: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):pssstttt.....podslucha sie boje....:diabloti: [FONT=Arial]nie ma podsłucha... wyciepałam do hasioka :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie ma podsłucha... wyciepałam do hasioka :diabloti:[/FONT] tak wiec jestem...to ja TWOJA DILERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie ma podsłucha... wyciepałam do hasioka :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]uffff jaka ulga:cool3::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):tak wiec jestem...to ja TWOJA DILERKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: [FONT=Arial]nie krzycz!! bo usłyszą na komisariacie:diabloti:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]uffff jaka ulga:cool3::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]co ci tak ulżyło?? [/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie krzycz!! bo usłyszą na komisariacie:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]co ci tak ulżyło?? [/FONT] a to ty na komisariacie jestes???? mam wplacic kaucje??:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]co ci tak ulżyło?? [/FONT][FONT=Arial]:razz:że nikt NAS nie słyszy:eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):a to ty na komisariacie jestes???? mam wplacic kaucje??:diabloti: [FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak masz za dużo ojro to poprosze [/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jak masz za dużo ojro to poprosze [/FONT] no na kaucje starczy..najwyzej se zrobie potem glodowke:diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):no na kaucje starczy..najwyzej se zrobie potem glodowke:diabloti:[FONT=Arial];)przyjedziesz do Polski to cie podkarmimy:p[/FONT] Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):no na kaucje starczy..najwyzej se zrobie potem glodowke:diabloti: [FONT=Arial]moge zostać twoją najlepszą psijaciulką??? ty najwyżej bedziesz głodować[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]moge zostać twoją najlepszą psijaciulką??? ty najwyżej bedziesz głodować[/FONT] jupiiii......bedziesz moim psyjaciulem....:loveu: Quote
clockwork Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):jupiiii......bedziesz moim psyjaciulem....:loveu: [FONT=Arial]bede bede... tylko ja i ty i ALA!!!!!! .[/FONT]:loveu:[FONT=Arial].. przyjaciulstwo do deski grobowej :multi:[/FONT] Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]bede bede... tylko ja i ty... przyjaciulstwo do deski grobowej :multi:[/FONT] kkkurde nie mam deski....:razz: Quote
Recommended Posts