agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie kracz.. jak wyjdzie to go wypatrosze :angryy:[/FONT] gadasz gadasz a rękawiczek jak nie było tak nie ma:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']:mad: ja mu zazdraszczam ja:mad: Już nie pamiętasz co solare potrafi uczynić ciałkowi:angryy: Klockowa raz wlazła i jej jogurt wiozłaś a ten borok cały czas mus tam siedzieć:diabloti: no chyba że se wyjdzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znów zawioze ...jesli o to chodzi:eviltong:tylko nie wiem o jakim smaku mu wziąć:evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzis z okazji dnia dziecka zostawiłam mu 2 załączone :diabloti: a tak wogóle to tępa jezdech... nie złożyłam Wam życzeń... na DZIEŃ dziecka i DZIEŃ-cioła :p wszystkiego dobrego !!! dzieciaczki!!!! [/FONT]:diabloti:[FONT=Arial]podziękował za życzonka:evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znów zawioze ...jesli o to chodzi:eviltong:tylko nie wiem o jakim smaku mu wziąć:evil_lol:[/FONT] :diabloti:[FONT=Arial]podziękował za życzonka:evil_lol:[/FONT] Ja ci powiem :cool3: weź mu truskawkowy z duuuuużymi kawałkami owoców:diabloti: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p [/FONT] /quote].............................łał ale ma piłę.................. chciałaś mu zabrać, że tak patrzy???? wymiziany???..................no Ciebię witam.i o zdrowie pytam..............:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='agnes1']Ja ci powiem :cool3: weź mu truskawkowy z duuuuużymi kawałkami owoców:diabloti:[FONT=Arial]:razz:czyli taki sam jak ostatnio:eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='BeaC'][quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p [/FONT] /quote].............................łał ale ma piłę.................. chciałaś mu zabrać, że tak patrzy???? wymiziany???..................no Ciebię witam.i o zdrowie pytam..............:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] i wyobraź sobie że Klocek ma piłki całymi latami... robią sssss jak jakiś inny psiak je dopada :angryy: nie wymiziany jesio bo ja w pracy - bedzie mizianko potem cie tez witam, a ze zdrowiem chyba jak było tak jest :cool1: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]nooo...powoli obrabiam sie z tymi fotami com narobiła podczas awarii kompa: [/FONT] [FONT=Arial]cz I. [/FONT][FONT=Arial]Klocek i nowo poznana :hmmmm: Sara?? Saba?? nie ważne.. jakaś sucz [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]rozpoznanie terenu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Klocek- pies z kojca :cool3:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]i... pająk je-bie-dronke [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najlepsiejsze to padnięty klocuś ...jak przejechany walcem:razz:.....i nie bojałas pajączka:razz: .....toz ty nie wiele większa od biedronki;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:najlepsiejsze to padnięty klocuś ...jak przejechany walcem:razz:.....i nie bojałas pajączka:razz: .....toz ty nie wiele większa od biedronki;)[/FONT] [FONT=Arial] oooo... właśnie !! ta sucz wabi sie Walec :evil_lol: bojałam pająka- po sesji zdjeciowej go unicestwiłam [/FONT]:2gunfire: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] oooo... właśnie !! ta sucz wabi sie Walec :evil_lol: bojałam pająka- po sesji zdjeciowej go unicestwiłam [/FONT]:2gunfire:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:seri serio Walec:crazyeye:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny pajaczek ...chyba podjadł przed śmiercią:razz: [/FONT] Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:seri serio Walec:crazyeye:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: biedny pajaczek ...chyba podjadł przed śmiercią:razz: [/FONT] ostatni...................posiłek???:diabloti::diabloti::diabloti: ale przed egzekucją przysługuje tez ostatni...................papierosek Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]część II: u Sabci :multi::loveu::multi::loveu: [/FONT][FONT=Arial]tak Saba oczekiwała Klokłorka :loveu: zaglądamy do domciu :cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i czas na sesje z WALK PSÓW :diabloti: po walkach... czas na relax ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]DILEROWA!!!! obiecana fotecka moich butków ...:loveu: FUNKIEL NÓWKA nie śmigane- jeszcze stoją na TV jako dekoracja :evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Julia ;) mniam pychota:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świetna ta fotka:multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]DILEROWA!!!! obiecana fotecka moich butków ...:loveu: FUNKIEL NÓWKA nie śmigane- jeszcze stoją na TV jako dekoracja :evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]:multi::multi::multi:są są buciczki slicznoty .....funkel nówki nie śmigane lakerki;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:razz:koffam Cię Klocusiu:loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 hihi!!! i ta której wiecznie ciepło :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]roznegliżowany koleś [/FONT] [FONT=Arial]roznegliżowany Pawciu [/FONT] [FONT=Arial]i ja :diabloti: nie[/FONT][FONT=Arial]roznegliżowana[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wakacje na biegunie [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 clockwork napisał(a): Super ta fotka - normalnie psie morderce;) clockwork napisał(a):[FONT=Arial]DILEROWA!!!! obiecana fotecka moich butków ...:loveu: FUNKIEL NÓWKA nie śmigane- jeszcze stoją na TV jako dekoracja :evil_lol: [/FONT] a jakie fajne kulurki mają:cool3: clockwork napisał(a): Ale z Ciebie zmarźluch w morde małego, niewinnego, bezbronnego jeżyka:diabloti: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Super ta fotka - normalnie psie morderce;) a jakie fajne kulurki mają:cool3: Ale z Ciebie zmarźluch w morde małego, niewinnego, bezbronnego jeżyka:diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]morderców dwóch sztuk [/FONT] [FONT=Arial];)[/FONT] [FONT=Arial]to na dowód bo nigdy mi nikt nie wierzy że latem kiedy zachodzi słońce ubieram sie jak eskimos :evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]DILEROWA!!!! obiecana fotecka moich butków ...:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]FUNKIEL NÓWKA nie śmigane- jeszcze stoją na TV jako dekoracja :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] az se chliplam ze wzruszenia ze nie zapomnialas o mnie..... piekne lakerky,cudne..i cieplo ci bedzie :loveu: Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):az se chliplam ze wzruszenia ze nie zapomnialas o mnie..... piekne lakerky,cudne..i cieplo ci bedzie :loveu: [FONT=Arial]BA!!! na lato- jak znalazł... korzuszek Ala mi obiecała :evil_lol: ale może nie bedą potrzebne takie ciepłe gadżety... może jednak bedzie te 40 st. żeby i mi było ciepełko :cool3: [/FONT] Quote
agbar Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]BA!!! na lato- jak znalazł... korzuszek Ala mi obiecała :evil_lol: ale może nie bedą potrzebne takie ciepłe gadżety... może jednak bedzie te 40 st. żeby i mi było ciepełko :cool3:[/FONT] jak cus to ja mam stringi z golfem....ci podaruje bo cie kofam Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):jak cus to ja mam stringi z golfem....ci podaruje bo cie kofam [FONT=Arial]no i teraz ja sie wzruszyłam :placz::placz: dość że string to jeszcze golf... no nie wiem co powiedzieć... spytam tylko czy bezwypadkowy :evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]CLOCKWORK w rządowej- niczym premier :cool1: [/FONT] Quote
Recommended Posts