Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']czesc piekna:razz: gdzies byla rano??? musialam z szatanem pisac:diabloti:
[FONT=Arial]dopadłaś mojego Pawcia??? o matko- temu dzis taki jakiś ...zepsuty...

spóźniłam sie do arbajtu- jak zwykle i jeszcze byłam odebrać kompecka z naprawy :p
[/FONT]

[quote name='malawaszka']

:loveu::loveu::loveu: kocham go :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]przyjeżdżaj- dam ci pomiziać :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dopadłaś mojego Pawcia??? o matko- temu dzis taki jakiś ...zepsuty........o masz to one Ci tak Pawcia psują na gie:razz:

spóźniłam sie do arbajtu- jak zwykle i jeszcze byłam odebrać kompecka z naprawy :p
[/FONT]

[FONT=Arial]przyjeżdżaj- dam ci pomiziać :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:pnooo ja se pomiziałam :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wiedziałam ze sie ucieszyć... za kare nie ide :diabloti:[/FONT]

wiedzialam jak cie podejsc zebys nie szla:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wiedzialam jak cie podejsc zebys nie szla:diabloti:
[FONT=Arial]nie pójde... żebyś wiedziała że nie pójde

siostro kochana moja naj... będę niebawem- zostało mi jeszcze ze 4 programosy do zainstalowania i już lece... szybciorkiem :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie pójde... żebyś wiedziała że nie pójde[/FONT]

[FONT=Arial]siostro kochana moja naj... będę niebawem- zostało mi jeszcze ze 4 programosy do zainstalowania i już lece... szybciorkiem :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

nie idz.....i nie spiesz sie z tym instalowaniem:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie pójde... żebyś wiedziała że nie pójde

siostro kochana moja naj... będę niebawem- zostało mi jeszcze ze 4 programosy do zainstalowania i już lece... szybciorkiem :loveu::loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Arial];)oj sistersja ci wybaczy......
Dilerówna ale ty masz dar przekonywania:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)oj sistersja ci wybaczy......[/FONT]
[FONT=Arial]Dilerówna ale ty masz dar przekonywania:razz:[/FONT]

ehe..przekonac cie do czegos:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]no myśl kochanieńka myśl....:loveu:[/FONT]

ale nie musze juz teraz? bo sie mi musk zmeczyl....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ale nie musze juz teraz? bo sie mi musk zmeczyl....:diabloti:[FONT=Arial]no nie ...daję ci czas do ..........końca czerwca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no nie ...daję ci czas do ..........końca czerwca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

uffff...zelzylo mi:evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i że niby życie bedzie kul??? [/FONT]

a to ja nie wiem...ale zapalic zawsze mozna:razz: