malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 :loveu::loveu::loveu: kocham go :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka'] :loveu::loveu::loveu: kocham go :loveu::loveu::loveu:;)[FONT=Arial]...a J. o tym wie...:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']czesc piekna:razz: gdzies byla rano??? musialam z szatanem pisac:diabloti: [FONT=Arial]dopadłaś mojego Pawcia??? o matko- temu dzis taki jakiś ...zepsuty... spóźniłam sie do arbajtu- jak zwykle i jeszcze byłam odebrać kompecka z naprawy :p[/FONT] [quote name='malawaszka'] :loveu::loveu::loveu: kocham go :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]przyjeżdżaj- dam ci pomiziać :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dopadłaś mojego Pawcia??? o matko- temu dzis taki jakiś ...zepsuty........o masz to one Ci tak Pawcia psują na gie:razz: spóźniłam sie do arbajtu- jak zwykle i jeszcze byłam odebrać kompecka z naprawy :p[/FONT] [FONT=Arial]przyjeżdżaj- dam ci pomiziać :cool1:[/FONT][FONT=Arial]:pnooo ja se pomiziałam :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pnooo ja se pomiziałam :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]:diabloti:noooo ona se pomiziała :loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']no sie dopadlismy:diabloti: [FONT=Arial]spadam na chate popsa :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]spadam na chate popsa :diabloti:[/FONT] cmokam cie w czolko :loveu: pa Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']cmokam cie w czolko :loveu: pa [FONT=Arial]wiedziałam ze sie ucieszyć... za kare nie ide :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wiedziałam ze sie ucieszyć... za kare nie ide :diabloti:[/FONT] wiedzialam jak cie podejsc zebys nie szla:diabloti: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']wiedzialam jak cie podejsc zebys nie szla:diabloti: [FONT=Arial]nie pójde... żebyś wiedziała że nie pójde siostro kochana moja naj... będę niebawem- zostało mi jeszcze ze 4 programosy do zainstalowania i już lece... szybciorkiem :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie pójde... żebyś wiedziała że nie pójde[/FONT] [FONT=Arial]siostro kochana moja naj... będę niebawem- zostało mi jeszcze ze 4 programosy do zainstalowania i już lece... szybciorkiem :loveu::loveu::loveu:[/FONT] nie idz.....i nie spiesz sie z tym instalowaniem:diabloti: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie pójde... żebyś wiedziała że nie pójde siostro kochana moja naj... będę niebawem- zostało mi jeszcze ze 4 programosy do zainstalowania i już lece... szybciorkiem :loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial];)oj sistersja ci wybaczy...... Dilerówna ale ty masz dar przekonywania:razz: [/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)oj sistersja ci wybaczy......[/FONT] [FONT=Arial]Dilerówna ale ty masz dar przekonywania:razz:[/FONT] ehe..przekonac cie do czegos:razz: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']ehe..przekonac cie do czegos:razz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooooo[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooooo[/FONT] juz ja cos wymysle....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']juz ja cos wymysle....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]no myśl kochanieńka myśl....:loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']ehe..przekonac cie do czegos:razz: [FONT=Arial]mie przekonaj... przekonaj mnie że życie jest piękne :cool3:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]no myśl kochanieńka myśl....:loveu:[/FONT] ale nie musze juz teraz? bo sie mi musk zmeczyl....:diabloti: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mie przekonaj... przekonaj mnie że życie jest piękne :cool3:[/FONT] papieroska chcesz?:razz: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']ale nie musze juz teraz? bo sie mi musk zmeczyl....:diabloti:[FONT=Arial]no nie ...daję ci czas do ..........końca czerwca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']papieroska chcesz?:razz: [FONT=Arial]i że niby życie bedzie kul??? [/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no nie ...daję ci czas do ..........końca czerwca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] uffff...zelzylo mi:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i że niby życie bedzie kul??? [/FONT] a to ja nie wiem...ale zapalic zawsze mozna:razz: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial];)tylko zacznij Dilerówna intensywnie myśleć:evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)tylko zacznij Dilerówna intensywnie myśleć:evil_lol:[/FONT] kiedys na pewno....:cool1: Quote
Recommended Posts