Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Nasza Klockowa zapomniała dodać ...że jeszcze trzeba kawę parzyć ....dobrą;)..........no i chyba dostępu do kompka mieć nie bedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj ty Ali nie znasz ....kurcze ....:razz:
[/FONT]

A powinnam ją znać:hmmmm::oops: :oops: :diabloti:
[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]oooo... takiej pomocy nie potrzebuje... z dogo daje sobie radę... doskonale
ziom
[/FONT]
Ale wtedy miałbyś czas na inne, trochę mniej ważne od dogo, ale jednak ważne, rzeczy:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)skuteczny kamuflaż
[/FONT]

Jejku, czy ta osóbka tam z tyłu się tak nie boi przytulać do tego mordulca:shake: :shake: :loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o jasna choliera... co mój pies tu robi... zaś bedzie cisza :placz:[/FONT]

dobra
nie rycz
przyszłam Ci pokrzyczeć
..krzyczę..................................:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']Dziń Dybry :cool1::cool1::cool1:

ZAJEbista fota!!!!!!!!!! :klacz:[FONT=Arial];)też mogłaś mieć taką gdybyś dojechała na kawe:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']nie mogłam dojechać bo byłam w trakcie dochodzenia :diabloti:[FONT=Arial]:razz:nooo tak....jak dochodziłaś to faktycznie nie wolno sobie przerywać:diabloti::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']bylam tu....widzialam..czytalam..:cool1:[FONT=Arial]:diabloti:a teraz chiba diabli wzieli tego oldschoolowego kompka..........:angryy:....wsio zniknąwszy:diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]To opiekowawszy się blożkiem wrzucę parę fotasków:p
Smoczysko mnie nie zjadło .....dało się pomiziać ...jest fajnisty w dotyku....

Smoczysko:p

[/FONT]

Posted

chcialam w milczeniu popodziwiac cudne foty smoczka....ale nie moge...:diabloti:
Alicjo!!!!!! piekne fotki zrobilas..jestem z ciebie dumna:loveu:

Posted

............................witam Cię.........................mła:loveu:
mi wczoraj padł dysk w serwerze.................na szczęście dostęp do netu pozostał.....................
niezłe zdjęcia.............smokowych rękawiczek:eviltong::crazyeye:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza....co ty z tymi kompami robisz ze ci tak padaja jak muchi?:diabloti:

mnie się pytasz??? czy klockowej???:razz::diabloti:

Posted

[quote name='paula_z'][FONT=Verdana]Super ten dragon :loveu: :razz:[/FONT][FONT=Arial];)poznasz go niebawem:p[/FONT]

[quote name='dealer']chcialam w milczeniu popodziwiac cudne foty smoczka....ale nie moge...:diabloti:
Alicjo!!!!!! piekne fotki zrobilas..jestem z ciebie dumna:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Nasza Kochana Dilerka ...wiedziałam ze się poznasz na moich zdolnościach:p

Odkurzam Naszego Blogaska......:loveu:
mam nadzieję że Nasza 1/3 wróci już do Nas na stałe:razz:...
[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']
Ale wtedy miałbyś czas na inne, trochę mniej ważne od dogo, ale jednak ważne, rzeczy:diabloti:

[FONT=Arial]nie mam ŻADNYCH INNYCH WAŻNYCH rzeczy na głowie :roll:[/FONT]

Jejku, czy ta osóbka tam z tyłu się tak nie boi przytulać do tego mordulca:shake: :loveu:
[FONT=Arial]bałam... ale on mnie zmusił :cool1:[/FONT]

[quote name='BeaC']dobra
nie rycz
przyszłam Ci pokrzyczeć
..krzyczę..................................:razz:

[FONT=Arial]nie krzycz... nie jesteś u siebie... :diabloti:[/FONT]

[quote name='dealer']bylam tu....widzialam..czytalam..:cool1:
[FONT=Arial]i co szpanujesz :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a teraz chiba diabli wzieli tego oldschoolowego kompka..........:angryy:....wsio zniknąwszy[/FONT]

[FONT=Arial]wzieli go diabli wczoraj... ale już odzyskałam MOJEGO PRYWATNEGO KOCHANEGO kompecka :multi::multi: naprawiony!!!! :multi::multi::multi: wymienili płite gówną na lepszą i nowsza :multi:[/FONT]

[quote name='paula_z'][FONT=Verdana]Super ten dragon :loveu: :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]słyszałam że zamierzasz poznać go osobiście ;)[/FONT]

[quote name='dealer']chcialam w milczeniu popodziwiac cudne foty smoczka....ale nie moge...:diabloti:
Alicjo!!!!!! piekne fotki zrobilas..jestem z ciebie dumna:loveu:
[FONT=Arial]nie to co ja, nie?? :-([/FONT]

[quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza....co ty z tymi kompami robisz ze ci tak padaja jak muchi?:diabloti:
[FONT=Arial]jak to co... psuje!!! z nudów... dla zabawy... dla urozmaicenia monotonii dnia... sprzęt na gwarancji , więc staram się popsuć żeby wymienili na lepsiejsze ;)

witam!!! ze śmigającego jak waryjot kompka :multi::multi::multi::multi::multi:

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:nareszcie jesteś:multi::multi::multi:
A ja tu biegam między Naszymi Blogaskami...a teraz i między kuchnią a pokojem
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:razz:myjemy Alicję...
[/FONT]

[FONT=Arial]teraz czyścimy okularki:diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:Clockwork .....i Orange;)
[/FONT]

[FONT=Arial]Fotaski zrobiła Magda:p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:myjemy Alicję...
[/FONT]

Toż to Alu, przez tydzień masz kąpiele z głowy:loveu: :loveu: Jakie to ekonomiczne:multi:

Witaj mła droga tysznko:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:myjemy Alicję...
[/FONT]

[FONT=Arial]teraz czyścimy okularki:diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:Clockwork .....i Orange;)
[/FONT]

[FONT=Arial]Fotaski zrobiła Magda:p[/FONT]

[FONT=Arial]bbuuuhahahah.... Clockwork i Orange :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dzięki Aluś za fotaski, bo zanim ja sie obrobie z tym kompem, instalkami, i tymi dupsami to minie wiecznośc :cool1:
[/FONT]

Posted

madzia i medor napisał(a):
Toż to Alu, przez tydzień masz kąpiele z głowy:loveu: :loveu: Jakie to ekonomiczne:multi:

mycie,jak mycie:lol: ,ale na maseczka zaoszczędzi;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Toż to Alu, przez tydzień masz kąpiele z głowy:loveu: :loveu: Jakie to ekonomiczne:multi:

Witaj mła droga tysznko:cool3:[FONT=Arial]:razz:a co myślisz ...ja specjalnie tak bo u mnie ciepła woda dopiero w piątek:p[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bbuuuhahahah.... Clockwork i Orange :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dzięki Aluś za fotaski, bo zanim ja sie obrobie z tym kompem, instalkami, i tymi dupsami to minie wiecznośc :cool1:
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co może nie Orange:razz:......fotaski jeszcze będą;)[/FONT]