Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Nasza Klockowa zapomniała dodać ...że jeszcze trzeba kawę parzyć ....dobrą;)..........no i chyba dostępu do kompka mieć nie bedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj ty Ali nie znasz ....kurcze ....:razz: [/FONT] A powinnam ją znać:hmmmm::oops: :oops: :diabloti: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]oooo... takiej pomocy nie potrzebuje... z dogo daje sobie radę... doskonale ziom [/FONT] Ale wtedy miałbyś czas na inne, trochę mniej ważne od dogo, ale jednak ważne, rzeczy:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)skuteczny kamuflaż [/FONT] Jejku, czy ta osóbka tam z tyłu się tak nie boi przytulać do tego mordulca:shake: :shake: :loveu: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o jasna choliera... co mój pies tu robi... zaś bedzie cisza :placz:[/FONT] dobra nie rycz przyszłam Ci pokrzyczeć ..krzyczę..................................:razz: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka']Dziń Dybry :cool1::cool1::cool1: ZAJEbista fota!!!!!!!!!! :klacz:[FONT=Arial];)też mogłaś mieć taką gdybyś dojechała na kawe:eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)też mogłaś mieć taką gdybyś dojechała na kawe:eviltong:[/FONT] nie mogłam dojechać bo byłam w trakcie dochodzenia :diabloti: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='malawaszka']nie mogłam dojechać bo byłam w trakcie dochodzenia :diabloti:[FONT=Arial]:razz:nooo tak....jak dochodziłaś to faktycznie nie wolno sobie przerywać:diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dealer']bylam tu....widzialam..czytalam..:cool1:[FONT=Arial]:diabloti:a teraz chiba diabli wzieli tego oldschoolowego kompka..........:angryy:....wsio zniknąwszy:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]To opiekowawszy się blożkiem wrzucę parę fotasków:p Smoczysko mnie nie zjadło .....dało się pomiziać ...jest fajnisty w dotyku.... Smoczysko:p [/FONT] Quote
Paula Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Verdana]Super ten dragon :loveu: :razz:[/FONT] Quote
agbar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 chcialam w milczeniu popodziwiac cudne foty smoczka....ale nie moge...:diabloti: Alicjo!!!!!! piekne fotki zrobilas..jestem z ciebie dumna:loveu: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ............................witam Cię.........................mła:loveu: mi wczoraj padł dysk w serwerze.................na szczęście dostęp do netu pozostał..................... niezłe zdjęcia.............smokowych rękawiczek:eviltong::crazyeye: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dzien dobry moja najmilejsza....co ty z tymi kompami robisz ze ci tak padaja jak muchi?:diabloti: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza....co ty z tymi kompami robisz ze ci tak padaja jak muchi?:diabloti: mnie się pytasz??? czy klockowej???:razz::diabloti: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']mnie się pytasz??? czy klockowej???:razz::diabloti: tys tez najmilejsza ale Klockowej pytam:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='paula_z'][FONT=Verdana]Super ten dragon :loveu: :razz:[/FONT][FONT=Arial];)poznasz go niebawem:p[/FONT] [quote name='dealer']chcialam w milczeniu popodziwiac cudne foty smoczka....ale nie moge...:diabloti: Alicjo!!!!!! piekne fotki zrobilas..jestem z ciebie dumna:loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Nasza Kochana Dilerka ...wiedziałam ze się poznasz na moich zdolnościach:p Odkurzam Naszego Blogaska......:loveu: mam nadzieję że Nasza 1/3 wróci już do Nas na stałe:razz:... [/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor'] Ale wtedy miałbyś czas na inne, trochę mniej ważne od dogo, ale jednak ważne, rzeczy:diabloti: [FONT=Arial]nie mam ŻADNYCH INNYCH WAŻNYCH rzeczy na głowie :roll:[/FONT] Jejku, czy ta osóbka tam z tyłu się tak nie boi przytulać do tego mordulca:shake: :loveu: [FONT=Arial]bałam... ale on mnie zmusił :cool1:[/FONT] [quote name='BeaC']dobra nie rycz przyszłam Ci pokrzyczeć ..krzyczę..................................:razz: [FONT=Arial]nie krzycz... nie jesteś u siebie... :diabloti:[/FONT] [quote name='dealer']bylam tu....widzialam..czytalam..:cool1: [FONT=Arial]i co szpanujesz :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:a teraz chiba diabli wzieli tego oldschoolowego kompka..........:angryy:....wsio zniknąwszy[/FONT] [FONT=Arial]wzieli go diabli wczoraj... ale już odzyskałam MOJEGO PRYWATNEGO KOCHANEGO kompecka :multi::multi: naprawiony!!!! :multi::multi::multi: wymienili płite gówną na lepszą i nowsza :multi:[/FONT] [quote name='paula_z'][FONT=Verdana]Super ten dragon :loveu: :razz:[/FONT] [FONT=Arial]słyszałam że zamierzasz poznać go osobiście ;)[/FONT] [quote name='dealer']chcialam w milczeniu popodziwiac cudne foty smoczka....ale nie moge...:diabloti: Alicjo!!!!!! piekne fotki zrobilas..jestem z ciebie dumna:loveu: [FONT=Arial]nie to co ja, nie?? :-([/FONT] [quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza....co ty z tymi kompami robisz ze ci tak padaja jak muchi?:diabloti: [FONT=Arial]jak to co... psuje!!! z nudów... dla zabawy... dla urozmaicenia monotonii dnia... sprzęt na gwarancji , więc staram się popsuć żeby wymienili na lepsiejsze ;) witam!!! ze śmigającego jak waryjot kompka :multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:nareszcie jesteś:multi::multi::multi: A ja tu biegam między Naszymi Blogaskami...a teraz i między kuchnią a pokojem [/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]:razz:myjemy Alicję... [/FONT] [FONT=Arial]teraz czyścimy okularki:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:razz:Clockwork .....i Orange;) [/FONT] [FONT=Arial]Fotaski zrobiła Magda:p[/FONT] Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:myjemy Alicję... [/FONT] Toż to Alu, przez tydzień masz kąpiele z głowy:loveu: :loveu: Jakie to ekonomiczne:multi: Witaj mła droga tysznko:cool3: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:myjemy Alicję... [/FONT] [FONT=Arial]teraz czyścimy okularki:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:razz:Clockwork .....i Orange;) [/FONT] [FONT=Arial]Fotaski zrobiła Magda:p[/FONT] [FONT=Arial]bbuuuhahahah.... Clockwork i Orange :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki Aluś za fotaski, bo zanim ja sie obrobie z tym kompem, instalkami, i tymi dupsami to minie wiecznośc :cool1: [/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 czesc piekna:razz: gdzies byla rano??? musialam z szatanem pisac:diabloti: Quote
BoJa2 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Toż to Alu, przez tydzień masz kąpiele z głowy:loveu: :loveu: Jakie to ekonomiczne:multi: mycie,jak mycie:lol: ,ale na maseczka zaoszczędzi;) Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Toż to Alu, przez tydzień masz kąpiele z głowy:loveu: :loveu: Jakie to ekonomiczne:multi: Witaj mła droga tysznko:cool3:[FONT=Arial]:razz:a co myślisz ...ja specjalnie tak bo u mnie ciepła woda dopiero w piątek:p[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bbuuuhahahah.... Clockwork i Orange :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzięki Aluś za fotaski, bo zanim ja sie obrobie z tym kompem, instalkami, i tymi dupsami to minie wiecznośc :cool1: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co może nie Orange:razz:......fotaski jeszcze będą;)[/FONT] Quote
Recommended Posts