Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']czesc kwiatuszku:diabloti: :loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...masz na myśli te białą niewinną lilije....:eviltong: cze Klocusiowa...:loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']witam i uciekam bo się chyba rozpłynę :shake: [FONT=Arial]znaczy co.... masz mdłości?? :diabloti: witam [/FONT] [quote name='paula_z']:multi: No nareszcie masz okno na świat :razz: Siemanko [FONT=Arial]:p[/FONT] [FONT=Arial]okno mam ale zamulone ... 666dni otwiera mi stronke :angryy:[/FONT] [quote name='BeaC'] O ślicznościowcu ty jeden:loveu: klockowa ty miźnij klocka za uszkiem [FONT=Arial]miźnięty [/FONT] eeeeeeeeeee nie rozczulaj sie tak nad sobą witaj:multi: też Cie miźnąć???:cool3::calus: [FONT=Arial]tjaaa... ja też poprosze... mam przekazać Pawciowi żeby mnie miziu miziu, liziu liziu od ciebie za uszkiem?? [/FONT] [quote name='dealer']czesc kwiatuszku:diabloti: :loveu: [FONT=Arial]cześć hodofco :diabloti::loveu:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:...masz na myśli te białą niewinną lilije....:eviltong: cze Klocusiowa...:loveu: [/FONT] [FONT=Arial]cze Ozzulcowa.... cho już do mnie... czekam i już robie kaff [/FONT] Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]cze Ozzulcowa.... cho już do mnie... czekam i już robie kaff [/FONT][FONT=Arial];)to ja już zadrieram ......gacie :eviltong:...i lece:evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 halo piekna:loveu: ja tez sce kaffff.....................................................................................juz se zrobilam:) Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']halo piekna:loveu: ja tez sce kaffff.....................................................................................juz se zrobilam:) [FONT=Arial]pij nie marudź.... :diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaminiłam się w linka;)[/FONT] znaczy, że teraz można Cię kliknąć??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE MAM MDłOśCI :diabloti: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']znaczy, że teraz można Cię kliknąć??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE MAM MDłOśCI :diabloti: [FONT=Arial]szansa na mdłości jeszcze jest :diabloti: witanko weszko!!! [/FONT] Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]szansa na mdłości jeszcze jest :diabloti: witanko weszko!!! [/FONT] mdłości nie mają szans :diabloti: chyba że po alko :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']mdłości nie mają szans :diabloti: chyba że po alko :evil_lol: [FONT=Arial]ehhh... bociany zawiodły.... :cool1:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ehhh... bociany zawiodły.... :cool1:[/FONT] mówiłam, że założyłam tarczę antybocianową :diabloti: Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pij nie marudź.... :diabloti:[/FONT] pije i pale i nie marudze.....nie mam do kogo marudzic, pies spi, B pracuje.....czuje sie taka samotna:placz: Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dealer napisał(a):pije i pale i nie marudze.....nie mam do kogo marudzic, pies spi, B pracuje.....czuje sie taka samotna:placz: o jesu to tak jak ja :placz::placz::placz:w dodatku z tęsknoty mam stan podgorączkowy :placz::placz::placz: Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 malawaszka napisał(a):o jesu to tak jak ja :placz::placz::placz:w dodatku z tęsknoty mam stan podgorączkowy :placz::placz::placz: psytulmy sieeeee:placz: :loveu: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']pije i pale i nie marudze.....nie mam do kogo marudzic, pies spi, B pracuje.....czuje sie taka samotna:placz: [FONT=Arial]cho do mie na kaffff... Ala jusz jezd :multi: :multi: [/FONT] [quote name='malawaszka']o jesu to tak jak ja :placz::placz::placz:w dodatku z tęsknoty mam stan podgorączkowy :placz::placz::placz: [FONT=Arial]może hormony ci buzują... w pierwszych tygodniach gorączka to jeden z objawów :diabloti: cho też do nas... dla ciebie kupie soczek....:diabloti: [/FONT] Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cho do mie na kaffff... Ala jusz jezd :multi: :multi: [/FONT] [FONT=Arial]może hormony ci buzują... w pierwszych tygodniach gorączka to jeden z objawów :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]cho też do nas... dla ciebie kupie soczek....:diabloti:[/FONT] zrobie se zaraz swiezy kaff i pije z wami.....:loveu: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']zrobie se zaraz swiezy kaff i pije z wami.....:loveu: [FONT=Arial]pijesz?? bo my już kończymy [/FONT] Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pijesz?? bo my już kończymy [/FONT] pije....i pale tyz:) Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Witojtaa twórcy buraczków:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]witojcie!! gdziesik zadałam ci pytanko- czyś ty tyż jest tyszanka..... czyli ta łona z Tychów ????[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cho do mie na kaffff... Ala jusz jezd :multi: :multi: [/FONT] [FONT=Arial]może hormony ci buzują... w pierwszych tygodniach gorączka to jeden z objawów :diabloti: cho też do nas... dla ciebie kupie soczek....:diabloti: [/FONT] uspokój sie wrono jedna :mad: a na te kawke to chyba sie spóźniłam cooo??? :placz: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']uspokój sie wrono jedna :mad: a na te kawke to chyba sie spóźniłam cooo??? :placz: [FONT=Arial] nie spóźniłaś sie. Ala jest jeszcze zrobie jeszcze po kawce - cho!!! [/FONT] Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie spóźniłaś sie. Ala jest jeszcze zrobie jeszcze po kawce - cho!!! [/FONT] cholera teraz to się już chyba na pewno spóźniłam???? :placz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]witojcie!! gdziesik zadałam ci pytanko- czyś ty tyż jest tyszanka..... czyli ta łona z Tychów ????[/FONT] A no ja Ci tam gdzieś,< u takiej jednej Ali od Ozzulca, nie wiem, czy o niej słyszałaś:hmmmm::diabloti::diabloti:,> odpisałam:eviltong: Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']cholera teraz to się już chyba na pewno spóźniłam???? :placz::evil_lol:[FONT=Arial]:mad:a my czekałyśmy na Cię :razz: PRACUJEMY;) [/FONT] [FONT=Arial]A teraz na szybciorka ....KLOCUSZEK:loveu::loveu::loveu: wycieramy buziaka [/FONT] [FONT=Arial]jest jeszcze ok 90 ......Drakuś też został ufocony[/FONT] Quote
Recommended Posts