Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:
[/FONT]:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:jak nikt a twoje składowe mózga się nie liczą:razz:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:jak nikt a twoje składowe mózga się nie liczą:razz:[/FONT]
[FONT=Arial]aaa... no tak :cool3: o ja niewdzięczna :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaa... no tak :cool3: o ja niewdzięczna :shake:[/FONT]

[quote name='dealer']skladowa muska sie melduje:loveu:[FONT=Arial];)no nareszcie mamy kompletnego mózga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]uprzejmie informuję... że... mam zastępczego kompa!!!!!! :multi:
muli jak job twoju mać, ale jest :p
[/FONT]
:multi: No nareszcie masz okno na świat :razz: Siemanko [FONT=Arial]:p[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']:multi: No nareszcie masz okno na świat :razz: Siemanko [FONT=Arial]:p[/FONT][FONT=Arial];)lufcik.................:evil_lol:

Pilnuję nadal Blożka :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)lufcik.................:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]Pilnuję nadal Blożka :p[/FONT]

musk mnie dal znaka ze tu bylas i tez przypedzilam:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']musk mnie dal znaka ze tu bylas i tez przypedzilam:diabloti:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jednak jeszcze cząstki mózga działaja ....aczkolwiek ...trzeba by je za jakiś czas umowić na spotkanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jednak jeszcze cząstki mózga działaja ....aczkolwiek ...trzeba by je za jakiś czas umowić na spotkanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

ten czas nadejdzie...spoko:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ten czas nadejdzie...spoko:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:kkkurde ale nie wyemigrują mi chyba moje komóreczki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:kkkurde ale nie wyemigrują mi chyba moje komóreczki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

nooooo....ba......chyba ze nie.....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:o bo już siem zlinkłam:evil_lol:[/FONT]

znaczy ze co?? potraktowalas sie linka:crazyeye: :diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']znaczy ze co?? potraktowalas sie linka:crazyeye: :diabloti: :loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaminiłam się w linka;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaminiłam się w linka;)[/FONT]
dobrze ze nie w linijke ......albo lilijke:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ta niewinna jako ta biała lilija:eviltong:[/FONT]

ty nie zaczynaj .....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nooooooo coooooo.....:eviltong:[/FONT]

zupelnie ze nic, aczkolwiek jakies takies wspomnienie mnie sie kolacza po glowie:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']zupelnie ze nic, aczkolwiek jakies takies wspomnienie mnie sie kolacza po glowie:evil_lol:
:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:sentymentalna jesteś:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:sentymentalna jesteś:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

nieeee...mam dobra pamiec po prostu:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']nieeee...mam dobra pamiec po prostu:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:może przypomnieć cosik jeszcze:eviltong:...
oki spadam spać ....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:
KWM:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:może przypomnieć cosik jeszcze:eviltong:...[/FONT]
[FONT=Arial]oki spadam spać ....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]KWM:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

dobranoc moja droga:) ja tu jeszcze chwilkie popilnuje:diabloti:

Posted

O ślicznościowcu ty jeden:loveu::loveu::loveu::loveu:

klockowa ty miźnij klocka za uszkiem

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1:
nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:
[/FONT]

eeeeeeeeeee nie rozczulaj sie tak nad sobą
witaj:multi::multi::multi: też Cie miźnąć???:cool3::calus: