Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz: [/FONT]:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:jak nikt a twoje składowe mózga się nie liczą:razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:jak nikt a twoje składowe mózga się nie liczą:razz:[/FONT] [FONT=Arial]aaa... no tak :cool3: o ja niewdzięczna :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaa... no tak :cool3: o ja niewdzięczna :shake:[/FONT] [quote name='dealer']skladowa muska sie melduje:loveu:[FONT=Arial];)no nareszcie mamy kompletnego mózga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 witam i uciekam bo się chyba rozpłynę :shake: Quote
Paula Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]uprzejmie informuję... że... mam zastępczego kompa!!!!!! :multi: muli jak job twoju mać, ale jest :p[/FONT] :multi: No nareszcie masz okno na świat :razz: Siemanko [FONT=Arial]:p[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='paula_z']:multi: No nareszcie masz okno na świat :razz: Siemanko [FONT=Arial]:p[/FONT][FONT=Arial];)lufcik.................:evil_lol: Pilnuję nadal Blożka :p [/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)lufcik.................:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Pilnuję nadal Blożka :p[/FONT] musk mnie dal znaka ze tu bylas i tez przypedzilam:diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']musk mnie dal znaka ze tu bylas i tez przypedzilam:diabloti:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jednak jeszcze cząstki mózga działaja ....aczkolwiek ...trzeba by je za jakiś czas umowić na spotkanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:jednak jeszcze cząstki mózga działaja ....aczkolwiek ...trzeba by je za jakiś czas umowić na spotkanko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] ten czas nadejdzie...spoko:diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']ten czas nadejdzie...spoko:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:kkkurde ale nie wyemigrują mi chyba moje komóreczki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:kkkurde ale nie wyemigrują mi chyba moje komóreczki .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] nooooo....ba......chyba ze nie.....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']nooooo....ba......chyba ze nie.....:diabloti:[FONT=Arial]:razz:o bo już siem zlinkłam:evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:o bo już siem zlinkłam:evil_lol:[/FONT] znaczy ze co?? potraktowalas sie linka:crazyeye: :diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']znaczy ze co?? potraktowalas sie linka:crazyeye: :diabloti: :loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaminiłam się w linka;)[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaminiłam się w linka;)[/FONT] dobrze ze nie w linijke ......albo lilijke:diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']dobrze ze nie w linijke ......albo lilijke:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:ta niewinna jako ta biała lilija:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ta niewinna jako ta biała lilija:eviltong:[/FONT] ty nie zaczynaj .....:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']ty nie zaczynaj .....:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nooooooo coooooo.....:eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....nooooooo coooooo.....:eviltong:[/FONT] zupelnie ze nic, aczkolwiek jakies takies wspomnienie mnie sie kolacza po glowie:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']zupelnie ze nic, aczkolwiek jakies takies wspomnienie mnie sie kolacza po glowie:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:sentymentalna jesteś:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:sentymentalna jesteś:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] nieeee...mam dobra pamiec po prostu:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']nieeee...mam dobra pamiec po prostu:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:może przypomnieć cosik jeszcze:eviltong:... oki spadam spać ....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: KWM:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:może przypomnieć cosik jeszcze:eviltong:...[/FONT] [FONT=Arial]oki spadam spać ....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]KWM:loveu::loveu::loveu:[/FONT] dobranoc moja droga:) ja tu jeszcze chwilkie popilnuje:diabloti: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 O ślicznościowcu ty jeden:loveu::loveu::loveu::loveu: klockowa ty miźnij klocka za uszkiem [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1: nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz: [/FONT] eeeeeeeeeee nie rozczulaj sie tak nad sobą witaj:multi::multi::multi: też Cie miźnąć???:cool3::calus: Quote
Recommended Posts