Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Widziałam fotki :razz:[FONT=Arial]:razz:to masz szczęście ze tu przytuptałaś ....bo coś dzis lista obecności niepełna:diabloti:...a ja tu pilnuję ...póki właścicielka na urlopie:evil_lol:..potem się cichutko wycofam:razz:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/FONT]

[FONT=Arial]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/FONT][FONT=Arial]a podobno już nie miałaś dziś być przy kompku:razz: .....potem by się Klocka wyciągnęło z otchłani;):eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/FONT]

[FONT=Arial]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/FONT]

hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:[FONT=Arial]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti:
Dobra niech ci bedzie podnoszę;)
[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]Dobra niech ci bedzie podnoszę;)[/FONT]

[FONT=Arial]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:cool1:taaaaa już uwierzyłam ....................[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/FONT]

robisz mu masaze chcialas powiedziec:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:juz jest jutro ........:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wyciągam Naszego Blożka ....Dilerka oć już bo ja ide pracować:mad:[/FONT]

melduje siem:diabloti:

Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc...Magdaleno.....
miło Cie tu widziec......:loveu:

[FONT=Arial]cześc Agunia!!
tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:
[/FONT]

[quote name='dealer']melduje siem:diabloti:

Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti:
[FONT=Arial]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1:
nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześc Agunia!! [/FONT]
[FONT=Arial]tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1: [/FONT]
[FONT=Arial]nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:[/FONT]

bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[FONT=Arial]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1:
nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:[/FONT]

kkkurde bo jak kija wezme i ci plecki wymasuje z uczuciem to uwierzysz:diabloti: