Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Widziałam fotki :razz:[FONT=Arial]:razz:to masz szczęście ze tu przytuptałaś ....bo coś dzis lista obecności niepełna:diabloti:...a ja tu pilnuję ...póki właścicielka na urlopie:evil_lol:..potem się cichutko wycofam:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:loveu:mła mozgowa wspólniczko ....spójrz:razz: [/FONT]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10290&page=795 Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/FONT][FONT=Arial]a podobno już nie miałaś dziś być przy kompku:razz: .....potem by się Klocka wyciągnęło z otchłani;):eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]KONTROLA za kontrolą....:diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]nikt nie pilnuje Kloca :mad:[/FONT] hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti:[FONT=Arial]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti: Dobra niech ci bedzie podnoszę;) [/FONT] Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']hola hola gdzie mnie tu z tym kijem:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no nie wiem ...jakieś dziwne obyczaje :razz:...zamiast kwiaty :razz:...bomboniera z:razz:a pilnowanko to kijami okłada ........:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]Dobra niech ci bedzie podnoszę;)[/FONT] [FONT=Arial]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:cool1:taaaaa już uwierzyłam ....................[/FONT] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bejsbol idzie w ruch... trenuje, bo co dzien okładam Pawcia...:diabloti: [/FONT] robisz mu masaze chcialas powiedziec:diabloti: Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/FONT] Quote
agbar Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/FONT] bedziemy sie pilnowac i blozka tyz:loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]narazicho- jutro skontroluje :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:....kogo..............................................:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]tego................. zwanego blogasem :diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:diabloti:juz jest jutro ........:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:razz:sprawdzam stan inwentarza na blozku .....wsio na swoim miejscu.....:eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:razz:wyciągam Naszego Blożka ....Dilerka oć już bo ja ide pracować:mad:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]uprzejmie informuję... że... mam zastępczego kompa!!!!!! :multi: muli jak job twoju mać, ale jest :p[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]uprzejmie informuję... że... mam zastępczego kompa!!!!!! :multi:[/FONT] [FONT=Arial]muli jak job twoju mać, ale jest :p[/FONT] czesc...Magdaleno..... miło Cie tu widziec......:loveu: Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:wyciągam Naszego Blożka ....Dilerka oć już bo ja ide pracować:mad:[/FONT] melduje siem:diabloti: Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc...Magdaleno..... miło Cie tu widziec......:loveu: [FONT=Arial]cześc Agunia!! tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:[/FONT] [quote name='dealer']melduje siem:diabloti: Klockowa halooooooooo tesknilam okrutnie.....a ty nie wiesz co ja obiecalam Pawciowi:diabloti: [FONT=Arial]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1: nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześc Agunia!! [/FONT] [FONT=Arial]tak...miło MNIE tu widzieć :diabloti: dzięki za esemesiki w czasie mojego niebycia na DGM :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]pokaż jak bardzo tęskniłaś.... :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]nie wiem o czym z nim pisałaś... UWAGA!! wchodze na archiwum giegie :roll:[/FONT] bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']bardzo, bardzo tesknilam ..wylam z tesknoty razem z Dilskim....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1: nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz: [/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jakoś ci nie wierze... udowodnij :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]nikt za mną nie tęsknił... nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi.......... :placz:[/FONT] kkkurde bo jak kija wezme i ci plecki wymasuje z uczuciem to uwierzysz:diabloti: Quote
Recommended Posts