Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:modla::modla::modla:niech ktoś zrobi ci fotaska .......ja chcieć zobaczyć jak stoisz na głowie ....plissssssssssssssss:evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]bedzie fotos.. ino niech oddadz a mi kompa i łindowsa na świat[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Dobranoc ...jak już ma kto pilnować blożka to ja sie ide zdrzemnąć:evil_lol:[/FONT]

zmiana warty- ide na hołm :lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]bedzie fotos.. ino niech oddadz a mi kompa i łindowsa na świat[/FONT] [FONT=Arial].......no to se jeszcze poczekamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

zmiana warty- ide na hołm :lol:[FONT=Arial]a siedź se tu teraz i pilnuj jak mózga stresujesz:diabloti: i grozisz....:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]qrde.. stane na głowie żeby w poniedz. mieć... netsa...[/FONT] :p

może lepiej na uszach................he he he :lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:modla::modla::modla:niech ktoś zrobi ci fotaska .......ja chcieć zobaczyć jak stoisz na głowie ....plissssssssssssssss:evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Ja też chce..............:placz:......................zobaczyć nie stać:eviltong::diabloti:

witaj klockowa i jak przebiega reanimacja kompa??????

Posted

[quote name='BeaC']może lepiej na uszach................he he he :lol::evil_lol:

Ja też chce..............:placz:......................zobaczyć nie stać:eviltong::diabloti:

witaj klockowa i jak przebiega reanimacja kompa??????
[FONT=Arial]:cool1:przekazuję grzecznościowo jako tymczasowy zarządca , że kompek przechodzi reanimację gwarancyjną w czasie nie bliżej lecz dalej określonym:diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:razz:Ja tak z troski co by pan pies z tego blożka nie popadł w zapomnienie wyszperałam z moich archiwów......oto on KLOCUSŁAW Wspaniały ;)

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Ja tak z troski co by pan pies z tego blożka nie popadł w zapomnienie wyszperałam z moich archiwów......oto on KLOCUSŁAW Wspaniały ;)[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

I klólicek cały:evil_lol: Witaj opiekunko tego oto zapomnianego blożka i psa mordulca:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']I klólicek cały:evil_lol: Witaj opiekunko tego oto zapomnianego blożka i psa mordulca:diabloti:[FONT=Arial]:multi:witaj nianiu tego oto psa Mordulca:loveu:i siostro włascicielki zapomnianego blożka ......:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witaj nianiu tego oto psa Mordulca:loveu:i siostro włascicielki zapomnianego blożka ......:razz:[/FONT]
ja nie zapomlam o blogasku.....:diabloti: ani o wlascicielce:)

Posted

[quote name='dealer']ja nie zapomlam o blogasku.....:diabloti: ani o wlascicielce:)[FONT=Arial]:mad:no nie wiem nie wiem ......to dlaczego ja tu wiecznie podnoszę:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:no nie wiem nie wiem ......to dlaczego ja tu wiecznie podnoszę:razz:[/FONT]

bo ja mam watle ramionka:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no taaaa ja herod baba dam rade:diabloti:[/FONT]

a co by nie?:diabloti:

podnoszeeeee..

Posted

dam kilka fotek bo i tak tu jakoś cicho;)
Czaimy się przed Strażą Wiejską;)

Poświęciłam się i zeszłam do parteru, żeby panowie w śmiesznych mundurkach nas nie widzieli:diabloti:

Miamniuśny ten patczek:lol:

Panowie seposzli to do boju:loveu:

Jedno drzewko skoszone:eviltong:

Klocuś niańka:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:mad:już 17.12....gdzie ta rządowa:razz:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

rządowa właśnie odjeżdża:eviltong:

Posted

[quote name='agnes1']rządowa właśnie odjeżdża:eviltong: [FONT=Arial]:razz:o masz nie trafilam .....Ozzy tak patrzy z balkonu za rządową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zostawiam cię na posterunku ....idę spać ...śnić o lepszym jutrze....;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:o masz nie trafilam .....Ozzy tak patrzy z balkonu za rządową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]zostawiam cię na posterunku ....idę spać ...śnić o lepszym jutrze....;)[/FONT]

to zew krwi:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:razz:Wpadam z samego rana na sprzątanko do Naszego :diabloti:blogaska ...i co widzę CISZA......

że ja też wczoraj nie zauważyłam tej foteczki ....mniodzio:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]