Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']podnosze....:diabloti::razz:Behemota , Magde , czy Naszego Blożka:p Quote
Paula Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Wyciągnę blożka ;) :turn-l: Jaka kudłata fryzura ;) Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='paula_z']Wyciągnę blożka ;) :turn-l: Jaka kudłata fryzura ;):razz:bo Pysia miała Magde trymować:diabloti: Quote
clockwork Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 ALICJO!!!! odpowiadam na twojego eska ŻYJE!!! fryzjerka nie obcieła mi głowy ,skróciła ino wszarz... KWM!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='clockwork']ALICJO!!!! odpowiadam na twojego eska ŻYJE!!! fryzjerka nie obcieła mi głowy ,skróciła ino wszarz... KWM!!!!!:loveu::loveu::loveu: a juz sie balysmy ze cie dziabla i nasz musk wyciekl....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='clockwork']ALICJO!!!! odpowiadam na twojego eska ŻYJE!!! fryzjerka nie obcieła mi głowy ,skróciła ino wszarz... KWM!!!!!:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:uffff ulżyło NAM ...bo NAS bolały dziś głowy .....Mnie i Naszą Dilerkę:loveu:...i jakos tak powiązałyśmy to z cięciem u fryza .... :loveu::loveu::loveu:KCM:loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jezu! ty żyjesz! mama podziękowała za kondolencje... Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']mam jeszcze jedną fotę z wypadu do Pysi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grins: OOOOOOOOOO Klockowa!!! kiedy ty takie długie baty zapusciłaś???:razz::diabloti: Powitasz mnie jak wrócisz:cool1: no to narazie pa Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :razz:o rany chyba poszukam jakiś fotek ....bo Aga niańka Klocka się opuszcza w obowiązkach;) Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Znalazłam 2 niepublikowane na fo foteczki:p pierwsza ze spotkanka z Beą ;)i Leą druga z Hipciem i Szpileczką Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']o! chyba widzialam fotecki:multi:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wzrok Cię nie myli;)[/FONT] Quote
Paula Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :turn-l: Jaka słodka minka Luśki :loveu: Magda się wydaje drobinka przy Hipciu ;) Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='paula_z'] Magda się wydaje drobinka przy Hipciu ;)[FONT=Arial];)bo Magda to taki ogromny człowiek jest:p[/FONT] Quote
clockwork Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]KONTROLA!!!![/FONT] Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork']:diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]KONTROLA!!!![/FONT]:razz:[FONT=Arial]Sanepid czy US;)[/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
agbar Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork']:diabloti: :diabloti: :diabloti: [FONT=Arial]KONTROLA!!!![/FONT] phiii...my sie nie boimy nad wszystkim panujemy:diabloti: Quote
clockwork Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial]Sanepid czy US;)[/FONT] [FONT=Arial]gorzej :diabloti:[/FONT] [quote name='dealer']phiii...my sie nie boimy nad wszystkim panujemy:diabloti: [FONT=Arial]nie byłabym taka pewna- wsjo notuje....;)[/FONT] Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]gorzej :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nie byłabym taka pewna- wsjo notuje....;)[/FONT][FONT=Arial]:razz:no to został nam IPN albo Coroner ......nic już gorszego być nie może:diabloti:...no chyba że kancelaria prezydenta RP:diabloti: .......już ci ciepło;) [/FONT] Quote
agbar Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]gorzej :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nie byłabym taka pewna- wsjo notuje....;)[/FONT] nooo to ja nie wiem czy ci kartek starczy:diabloti: Quote
clockwork Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no to został nam IPN albo Coroner ......nic już gorszego być nie może:diabloti:...no chyba że kancelaria prezydenta RP:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]WATYKAN[/FONT] :diabloti: [FONT=Arial].......już ci ciepło;)[/FONT] [FONT=Arial]zimno.. nie ma słońca- dawaj tego futera.... zima.... :placz: :placz: [/FONT] [quote name='dealer']nooo to ja nie wiem czy ci kartek starczy:diabloti: [FONT=Arial]nie dygaj... rozlicze was po podłaczeniu do neta :mad:[/FONT] Quote
agbar Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zimno.. nie ma słońca- dawaj tego futera.... zima.... :placz: :placz: [/FONT] [FONT=Arial]nie dygaj... rozlicze was po podłaczeniu do neta :mad:[/FONT] juz sie nie moge doczekac:loveu: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zimno.. nie ma słońca- dawaj tego futera.... zima.... :placz: :placz: [/FONT] [FONT=Arial]nie dygaj... rozlicze was po podłaczeniu do neta :mad:[/FONT][FONT=Arial]kurier odmówił zawiezienia ......musisz sama odebrać albo posłać umyślnego:razz: ha ha nie bojam ......zanim ci podłączą net .......;)to ci przejdzie [/FONT] Quote
clockwork Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]kurier odmówił zawiezienia ......musisz sama odebrać albo posłać umyślnego:razz:[/FONT] [FONT=Arial]ha ha nie bojam ......zanim ci podłączą net .......;)to ci przejdzie[/FONT] [FONT=Arial]qrde.. stane na głowie żeby w poniedz. mieć... netsa...[/FONT] :p Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]qrde.. stane na głowie żeby w poniedz. mieć... netsa...[/FONT] :p[FONT=Arial]:modla::modla::modla:niech ktoś zrobi ci fotaska .......ja chcieć zobaczyć jak stoisz na głowie ....plissssssssssssssss:evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts