agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a co nie pasi ci mój spadek ;)...ja sie z tobą dzielić Klockiem nie będę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a weź se wszycho i ten rachunek, ale od dinusia wara:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']a weź se wszycho i ten rachunek, ale od dinusia wara:evil_lol: :razz:no co ty pazerna to ja nie jestem ....biore Klocuszka ....nie będę cię pozbawiać posiadania samochodu ...rachunków i smoka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']kkkurde.....nie wiem czy nie gorzej:diabloti: załóz sprawę o zaprzeczenie braterstwa:evil_lol: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']załóz sprawę o zaprzeczenie braterstwa:evil_lol: zyje nadzieja ze zejde pierwsza z tego swiata ....:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no co ty pazerna to ja nie jestem ....biore Klocuszka ....nie będę cię pozbawiać posiadania samochodu ...rachunków i smoka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aleś ty wyrozumiała dzieki ci dzieki:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dealer napisał(a):zyje nadzieja ze zejde pierwsza z tego swiata ....:diabloti: nadzieja matką ....:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']aleś ty wyrozumiała dzieki ci dzieki:diabloti::pno widzisz ...nie oskubię cie ....;).....znaj moje dobre serce:loveu: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 agnes1 napisał(a):nadzieja matką ....:evil_lol: a matka kocha swoje dzieci:loveu: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: WIKI :loveu: miś...;) kjujicek :cool3: :hmmmm: i ja :diabloti: zdjęcia udostępnione dzięki barabarze :multi: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Klocusiowa :multi: KCM :loveu: Misio jest dobry :grin: Aga, daj jakieś fotki Klocka :razz: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :loveu::loveu::loveu:ależ uroczo wyszłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: smacznego ...WIKI;) kapciuszek pewno powędrował do dziobka:p Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Wstawać stróże NASZEGO Blożka .....bo składam esesmankowy raport;) DZIEŃ DOBEREK dla odwiedzających:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']obecna:diabloti: no masz szczęscie:razz: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tez na posterunku....:cool1: :mad:i nie ruszaj mi się stąd bo ja juz lece do pracki;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:i nie ruszaj mi się stąd bo ja juz lece do pracki;) no dobra dobra..nie krzycz tak.:razz: ..o której wrocisz???:diabloti: Quote
BeaC Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 To ja wpisuję się tutaj cobys se Klockowa potem poczytała............... acha i życze Ci bardzo szybkiej wręcz błyskawicznej naprawy kompa, co...............niestety..........................na gwarancji....................raczej..............nie...................jest ...................możliwe ale trzym sie:multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 co tu tak cicho!!!!!!!!??????? wpadłam z kontrolą jak sie opiekujecie NASZYM blogasem :mad: :mad: :mad: ha!!! a taki dziś znalazłam wpis na naszej www....... w księdze kości: "salon zarobistu sklep jeszcze bardziej tatuatro extra a sprzedawczyni jeszcze lepsza"-podpisano sciera :diabloti: kimkolwiek ON ne jest- zna sie na ludziach:diabloti: Quote
BeaC Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 .................niezła ściera:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='agnes1']co tu tak cicho!!!!!!!!??????? wpadłam z kontrolą jak sie opiekujecie NASZYM blogasem :mad: :mad: :mad: ha!!! a taki dziś znalazłam wpis na naszej www....... w księdze kości: "salon zarobistu sklep jeszcze bardziej tatuatro extra a sprzedawczyni jeszcze lepsza"-podpisano sciera :diabloti: kimkolwiek ON ne jest- zna sie na ludziach:diabloti: a Ty to skromna jestes niesłychanie.....:diabloti: na wypadzie we wstolicy była i od Vectry i Magdaleny skromnosci szybko sie nauczyła...... no prosze....;) Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no dobra dobra..nie krzycz tak.:razz: ..o której wrocisz???:diabloti: :mad:wróciłam ...no do ukarania:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agnes1']co tu tak cicho!!!!!!!!??????? wpadłam z kontrolą jak sie opiekujecie NASZYM blogasem :mad: :mad: :mad: ha!!! a taki dziś znalazłam wpis na naszej www....... w księdze kości: "salon zarobistu sklep jeszcze bardziej tatuatro extra a sprzedawczyni jeszcze lepsza"-podpisano sciera :diabloti: kimkolwiek ON ne jest- zna sie na ludziach:diabloti: no jestem ......byłam i czytałam :razz:...już się bałam ze po tym wpisie w Księdze Kości na esesmanka nie odpiszesz:razz:......... Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 mam jeszcze jedną fotę z wypadu do Pysi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grins: Quote
Recommended Posts