Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:a co nie pasi ci mój spadek ;)...ja sie z tobą dzielić Klockiem nie będę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a weź se wszycho i ten rachunek, ale od dinusia wara:evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnes1']a weź se wszycho i ten rachunek, ale od dinusia wara:evil_lol: :razz:no co ty pazerna to ja nie jestem ....biore Klocuszka ....nie będę cię pozbawiać posiadania samochodu ...rachunków i smoka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no co ty pazerna to ja nie jestem ....biore Klocuszka ....nie będę cię pozbawiać posiadania samochodu ...rachunków i smoka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
aleś ty wyrozumiała dzieki ci dzieki:diabloti:

Posted

To ja
wpisuję się tutaj cobys se Klockowa potem poczytała...............
acha
i życze Ci bardzo szybkiej wręcz błyskawicznej naprawy kompa, co...............niestety..........................na gwarancji....................raczej..............nie...................jest ...................możliwe
ale trzym sie:multi::multi::multi:

Posted

co tu tak cicho!!!!!!!!??????? wpadłam z kontrolą jak sie opiekujecie NASZYM blogasem :mad: :mad: :mad:

ha!!! a taki dziś znalazłam wpis na naszej www....... w księdze kości:
"salon zarobistu sklep jeszcze bardziej tatuatro extra a sprzedawczyni jeszcze lepsza"-podpisano sciera

:diabloti: kimkolwiek ON ne jest- zna sie na ludziach:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']co tu tak cicho!!!!!!!!??????? wpadłam z kontrolą jak sie opiekujecie NASZYM blogasem :mad: :mad: :mad:

"salon zarobistu sklep jeszcze bardziej tatuatro extra a sprzedawczyni jeszcze lepsza"-podpisano sciera

:diabloti: kimkolwiek ON ne jest- zna sie na ludziach:diabloti:

a Ty to skromna jestes niesłychanie.....:diabloti:
na wypadzie we wstolicy była i od Vectry i Magdaleny skromnosci szybko sie nauczyła......
no prosze....;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no dobra dobra..nie krzycz tak.:razz: ..o której wrocisz???:diabloti: :mad:wróciłam ...no do ukarania:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agnes1']co tu tak cicho!!!!!!!!??????? wpadłam z kontrolą jak sie opiekujecie NASZYM blogasem :mad: :mad: :mad:

:diabloti: kimkolwiek ON ne jest- zna sie na ludziach:diabloti: no jestem ......byłam i czytałam :razz:...już się bałam ze po tym wpisie w Księdze Kości na esesmanka nie odpiszesz:razz:.........