Samturia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 nie wiem.... :P ale podobno miałaś też studio tatuażu na białych domkach obok Warsztatow terapii zajeciowych ;) dobra ja musze spadać... kondolencje zloże... ;) Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czy to też do mnie .........:p.... no pisam oć komp będzie od 11 wolny;) no Ciebie za esemeski to kocham jakieś 13 razy dziennie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']no Ciebie za esemeski to kocham jakieś 13 razy dziennie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz....nie pisz tak na fo :razz:.....bo zaczną zazdrościć:evil_lol: ja dziś nie policzyłam ile razy cię kochałam:loveu:;) Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosz....nie pisz tak na fo :razz:.....bo zaczną zazdrościć:evil_lol: ja dziś nie policzyłam ile razy cię kochałam:loveu:;) jakieś 666 ;) Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']jakieś 666 ;):razz:ufff ulżyło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli wszystko w normie;) Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']jakieś 666 ;) Ala poka rachunek za telefona:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']Ala poka rachunek za telefona:evil_lol::shake:...ja nie pokazuje:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:...ja nie pokazuje:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie to nie łaski bzzzz :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']Ala poka rachunek za telefona:evil_lol: ja ci pokaże MÓJ jak chcesz... jest siedmiocyfrowy :evil_lol: moge ci go nawet przepisać w spadku :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']ja ci pokaże MÓJ jak chcesz... jest siedmiocyfrowy :evil_lol: moge ci go nawet przepisać w spadku :evil_lol::crazyeye:.....serio ...serio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 tit... tit... tit...tit....tit... tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobranoc :placz: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']ja ci pokaże MÓJ jak chcesz... jest siedmiocyfrowy :evil_lol: moge ci go nawet przepisać w spadku :evil_lol: No i tak to jest mieć siostrę:shake: psa odda Ali, studio pewnie Pawciowi a siostrze auto bez kół z asfaltem i rachunek do zapłaty:angryy: aaaa i jeszcze jakiegoś dinozaura zielonego:multi: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']tit... tit... tit...tit....tit... tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dobranoc :placz: papapa!!! [quote name='agnes1']No i tak to jest mieć siostrę:shake: psa odda Ali, studio pewnie Pawciowi a siostrze auto bez kół z asfaltem i rachunek do zapłaty:angryy: aaaa i jeszcze jakiegoś dinozaura zielonego:multi: zawsze to lepsze niz nic:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer'] zawsze to lepsze niz nic:diabloti: A masz siostre co ci takie prezenta lubi dawać:cool3: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']No i tak to jest mieć siostrę:shake: psa odda Ali, studio pewnie Pawciowi a siostrze auto bez kół z asfaltem i rachunek do zapłaty:angryy: aaaa i jeszcze jakiegoś dinozaura zielonego:multi: :razz:no i zaś marudzi......trzeba się nauczyć cieszyć tym co się ma ;)i co los przyniesie...bo to co se sami przyniesiemy to wiadomo że cieszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']A masz siostre co ci takie prezenta lubi dawać:cool3: nie mam siostry:placz: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']A masz siostre co ci takie prezenta lubi dawać:cool3::diabloti:a ja mam............... Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no i zaś marudzi......trzeba się nauczyć cieszyć tym co się ma ;)i co los przyniesie...bo to co se sami przyniesiemy to wiadomo że cieszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tym co mam to ja się cieszę,:loveu: tylko niech se ta zołza spadkami głowy nie zawraca:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']Tym co mam to ja się cieszę,:loveu: tylko niech se ta zołza spadkami głowy nie zawraca:evil_lol::razz:a powiedzonko takie zna ...darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda.....:cool1:..powinnaś z godnościa przyjąć ów spadek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']nie mam siostry:placz: o bidulko ty:-( nie dostaniesz w spadku rachunków do zaplaty;) Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a powiedzonko takie zna ...darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda.....:cool1:..powinnaś z godnościa przyjąć ów spadek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: alem się uśmiała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chcesz, podielę się z tobą:loveu: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']o bidulko ty:-( nie dostaniesz w spadku rachunków do zaplaty;) nieeee tylko kredyt hipoteczny brata:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']nieeee tylko kredyt hipoteczny brata:diabloti: a będzie siedmiocyfrowy:cool3: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']o bidulko ty:-( nie dostaniesz w spadku rachunków do zaplaty;) [quote name='agnes1']a będzie siedmiocyfrowy:cool3: kkkurde.....nie wiem czy nie gorzej:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']alem się uśmiała:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chcesz, podzielę się z tobą:loveu::cool1:a co nie pasi ci mój spadek ;)...ja sie z tobą dzielić Klockiem nie będę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts