Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu:diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 madzia i medor napisał(a):BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu:diabloti::diabloti: czego buczy?:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu:diabloti::diabloti::crazyeye:co sie porobiło ........boli czy jeszcze nie....:eviltong: Quote
Anja33 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć Klocuszkowa Biudulo Ty nasza z nadrabianiem na Dogo i psiej kostce to se nie poradzisz :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: ja od 3 dni pracuje nad tym pilnie i kuńca nie widać Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :Help_2: jeszcze 1 dzień bez kompa i dostane do łeby :diabloti: :diabloti: to ja.... :ylsuper: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']czego buczy?:diabloti: W brzuchu mi burczy:diabloti: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:co sie porobiło ........boli czy jeszcze nie....:eviltong: JW:siara: [quote name='agnes1']:Help_2: jeszcze 1 dzień bez kompa i dostane do łeby :diabloti: :diabloti: to ja.... :ylsuper: Klocusiowa:hmmmm::diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']:Help_2: jeszcze 1 dzień bez kompa i dostane do łeby :diabloti: :diabloti: to ja.... :ylsuper: :crazyeye:oooo wszelki duch.................no do blogaska przyszłaś zobaczyć ....ładnie sie staramy prawda:loveu: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Klocusiowej nie ma ale teraz ja jestem:ghost_2: cieszycie się...:loveu:prawda że się cieszycie:cool3: a klockowa nie jest uzależniona od DOGO wcale nie jest:evil_lol: nie tęskni i cieszy się że przez 8 godzinek pracy nic nie robi:evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oooo wszelki duch.................no do blogaska przyszłaś zobaczyć ....ładnie sie staramy prawda:loveu: Prawda prawda:loveu: nie da sie ukryć;) Blogasek żyje swoim życiem mimo że właścicielka go kawką w ten gorąc nie poi:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']Klocusiowej nie ma ale teraz ja jestem:ghost_2: cieszycie się...:loveu:prawda że się cieszycie:cool3: a klockowa nie jest uzależniona od DOGO wcale nie jest:evil_lol: nie tęskni i cieszy się że przez 8 godzinek pracy nic nie robi:evil_lol: :razz:oj ale z ciebie zlośnica....:mad: [quote name='agnes1']Prawda prawda:loveu: nie da sie ukryć;) Blogasek żyje swoim życiem mimo że właścicielka go kawką w ten gorąc nie poi:diabloti::pbo blogasek jest pod dobrą opieką :loveu: Quote
Samturia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Boze drogi... moja mama to zna chyba całe jastrzębie... dzisiaj mi gada, że zna Klockową z..... BARU NA WLKP. Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Samturia']Boze drogi... moja mama to zna chyba całe jastrzębie... dzisiaj mi gada, że zna Klockową z..... BARU NA WLKP. Z baru:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A co ona tam robiła:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:. Wiem, wiem ... pracowała:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']Klocusiowa:crazyeye: jestes jeszcze????:loveu: jezdem :diabloti: [quote name='paula_z']O, Klocusiowa była, ale się szybko zmyła :cool1: i wróciła.:multi: .. na momencik [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oooo wszelki duch.................no do blogaska przyszłaś zobaczyć ....ładnie sie staramy prawda:loveu: baaardzo...bardzo pięknie opiekujecie sie NASZYM blogaskiem ;) [quote name='agnes1']Klocusiowej nie ma ale teraz ja jestem:ghost_2: cieszycie się...:loveu:prawda że się cieszycie:cool3: a klockowa nie jest uzależniona od DOGO wcale nie jest:evil_lol: nie tęskni i cieszy się że przez 8 godzinek pracy nic nie robi:evil_lol: oj tak... :angryy: :wallbash: [quote name='Samturia']Boze drogi... moja mama to zna chyba całe jastrzębie... dzisiaj mi gada, że zna Klockową z..... BARU NA WLKP. noooo... samturia.. ja tam pracowałam- bar Irlandia... ale co tam robiła twoja mam :cool3: Quote
Samturia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 właściciel baru chodziłz moją mamusią do podstawówki :cool3: a poza tym moi rodzice to wterani barów... pamiętasz ten obraz z jeleniami? to od nas :multi: tata go z piwnicy wygrzebał! :multi: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: kochana moja twa obecnosc jest jak balsam na me stesknione serce:loveu: :diabloti: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Samturia']właściciel baru chodziłz moją mamusią do podstawówki :cool3: a poza tym moi rodzice to wterani barów... pamiętasz ten obraz z jeleniami? to od nas :multi: tata go z piwnicy wygrzebał! :multi: JAKI OBRAZ Z JELENIAMI :hmmmm:JELEŃ TO BYŁ MÓJ SZEF Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: kochana moja twa obecnosc jest jak balsam na me stesknione serce:loveu: :diabloti: oh !! serce me uradowane!!!! myślałam że wszyscy już o mie zapomnieli!! :shake: Quote
Samturia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 wisiał tam.... takie jelenie na rykowisku... jelenie mają włosy... :evil_lol: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']oh !! serce me uradowane!!!! myślałam że wszyscy już o mie zapomnieli!! :shake: a gdziez tam..masz tu liczne grono wielbicieli:diabloti: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Samturia']wisiał tam.... takie jelenie na rykowisku... jelenie mają włosy... :evil_lol: złóż mamie kondolencje za szkolnego kolegę :diabloti: nie pamiętam jelenia z obrazu, i jak Twoja mama mnie poznała jak ja tam wyglądałam zupełnie inaczej....:hmmmm: [quote name='dealer']a gdziez tam..masz tu liczne grono wielbicieli:diabloti: KOCHAM WAS MISIE!!! tych co dzwonią, esemesują... i choćby myślą o mie... żyję, ale jutro chyba strzele se w łeb ... KCEM kompa!!! :placz: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ;)ja tu cały czas jestem ....w NASZYM Blogasku:p:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork'] KOCHAM WAS MISIE!!! tych co dzwonią, esemesują... i choćby myślą o mie... żyję, ale jutro chyba strzele se w łeb ... KCEM kompa!!! :placz::razz:czy to też do mnie .........:p.... no pisam oć komp będzie od 11 wolny;) Quote
Recommended Posts