Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Klocuszkowa
Biudulo Ty nasza z nadrabianiem na Dogo i psiej kostce to se nie poradzisz :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: ja od 3 dni pracuje nad tym pilnie i kuńca nie widać

Posted

[quote name='dealer']czego buczy?:diabloti:
W brzuchu mi burczy:diabloti: :diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:co sie porobiło ........boli czy jeszcze nie....:eviltong:
JW:siara:
[quote name='agnes1']:Help_2: jeszcze 1 dzień bez kompa i dostane do łeby :diabloti: :diabloti:

to ja.... :ylsuper:

Klocusiowa:hmmmm::diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']:Help_2: jeszcze 1 dzień bez kompa i dostane do łeby :diabloti: :diabloti:

to ja.... :ylsuper:

:crazyeye:oooo wszelki duch.................no do blogaska przyszłaś zobaczyć ....ładnie sie staramy prawda:loveu:

Posted

Klocusiowej nie ma ale teraz ja jestem:ghost_2: cieszycie się...:loveu:prawda że się cieszycie:cool3: a klockowa nie jest uzależniona od DOGO wcale nie jest:evil_lol: nie tęskni i cieszy się że przez 8 godzinek pracy nic nie robi:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oooo wszelki duch.................no do blogaska przyszłaś zobaczyć ....ładnie sie staramy prawda:loveu:
Prawda prawda:loveu: nie da sie ukryć;) Blogasek żyje swoim życiem mimo że właścicielka go kawką w ten gorąc nie poi:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']Klocusiowej nie ma ale teraz ja jestem:ghost_2: cieszycie się...:loveu:prawda że się cieszycie:cool3: a klockowa nie jest uzależniona od DOGO wcale nie jest:evil_lol: nie tęskni i cieszy się że przez 8 godzinek pracy nic nie robi:evil_lol: :razz:oj ale z ciebie zlośnica....:mad:

[quote name='agnes1']Prawda prawda:loveu: nie da sie ukryć;) Blogasek żyje swoim życiem mimo że właścicielka go kawką w ten gorąc nie poi:diabloti::pbo blogasek jest pod dobrą opieką :loveu:

Posted

[quote name='Samturia']Boze drogi... moja mama to zna chyba całe jastrzębie...
dzisiaj mi gada, że zna Klockową z..... BARU NA WLKP.
Z baru:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A co ona tam robiła:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:. Wiem, wiem ... pracowała:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Klocusiowa:crazyeye: jestes jeszcze????:loveu:
jezdem :diabloti:

[quote name='paula_z']O, Klocusiowa była, ale się szybko zmyła :cool1:
i wróciła.:multi: .. na momencik

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:oooo wszelki duch.................no do blogaska przyszłaś zobaczyć ....ładnie sie staramy prawda:loveu:
baaardzo...bardzo pięknie opiekujecie sie NASZYM blogaskiem ;)

[quote name='agnes1']Klocusiowej nie ma ale teraz ja jestem:ghost_2: cieszycie się...:loveu:prawda że się cieszycie:cool3: a klockowa nie jest uzależniona od DOGO wcale nie jest:evil_lol: nie tęskni i cieszy się że przez 8 godzinek pracy nic nie robi:evil_lol:

oj tak... :angryy: :wallbash:

[quote name='Samturia']Boze drogi... moja mama to zna chyba całe jastrzębie...
dzisiaj mi gada, że zna Klockową z..... BARU NA WLKP.
noooo... samturia.. ja tam pracowałam- bar Irlandia... ale co tam robiła twoja mam :cool3:

Posted

właściciel baru chodziłz moją mamusią do podstawówki :cool3:
a poza tym moi rodzice to wterani barów... pamiętasz ten obraz z jeleniami? to od nas :multi: tata go z piwnicy wygrzebał! :multi:

Posted

[quote name='Samturia']właściciel baru chodziłz moją mamusią do podstawówki :cool3:
a poza tym moi rodzice to wterani barów... pamiętasz ten obraz z jeleniami? to od nas :multi: tata go z piwnicy wygrzebał! :multi:
JAKI OBRAZ Z JELENIAMI :hmmmm:JELEŃ TO BYŁ MÓJ SZEF

Posted

[quote name='dealer']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: kochana moja twa obecnosc jest jak balsam na me stesknione serce:loveu: :diabloti:
oh !! serce me uradowane!!!! myślałam że wszyscy już o mie zapomnieli!! :shake:

Posted

[quote name='clockwork']oh !! serce me uradowane!!!! myślałam że wszyscy już o mie zapomnieli!! :shake:

a gdziez tam..masz tu liczne grono wielbicieli:diabloti:

Posted

[quote name='Samturia']wisiał tam.... takie jelenie na rykowisku...
jelenie mają włosy... :evil_lol:
złóż mamie kondolencje za szkolnego kolegę :diabloti: nie pamiętam jelenia z obrazu, i jak Twoja mama mnie poznała jak ja tam wyglądałam zupełnie inaczej....:hmmmm:

[quote name='dealer']a gdziez tam..masz tu liczne grono wielbicieli:diabloti:
KOCHAM WAS MISIE!!!
tych co dzwonią, esemesują... i choćby myślą o mie... żyję, ale jutro chyba strzele se w łeb ... KCEM kompa!!! :placz:

Posted

[quote name='clockwork']

KOCHAM WAS MISIE!!!
tych co dzwonią, esemesują... i choćby myślą o mie... żyję, ale jutro chyba strzele se w łeb ... KCEM kompa!!! :placz::razz:czy to też do mnie .........:p....
no pisam oć komp będzie od 11 wolny;)