BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):uprasza sie o zachowanie spokoju...bo miotla pogonie:diabloti: ............a czy nie widzisz dziewczę me....że ja BARDZO cicho jestem???? Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 BeaC napisał(a):............a czy nie widzisz dziewczę me....że ja BARDZO cicho jestem???? uderz w stol.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):uderz w stol.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zrywam sie do chaty............. bedziesz miała upragnioną ciszę i spokój:eviltong: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 BeaC napisał(a):zrywam sie do chaty............. bedziesz miała upragnioną ciszę i spokój:eviltong: zycze ci moja droga milego popoludnia:loveu: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):Ja ci dam robić zamieszanie:mad:;) Właścicielka wróci za kilka dni i do ładu nie dojdzie.:evil_lol: Se posprząta:cool1: :diabloti: A wiecie co... [SIZE="6"]BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: I spieprzam, zanim miotłą oberwę:scared: :scared: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):Se posprząta:cool1: :diabloti: A wiecie co... BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: I spieprzam, zanim miotłą oberwę:scared: :scared: te, Medorowa:mad: w dopalona kopalona zyczysz sobie:diabloti: Quote
AlKil Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 No tak, popsuła komputer i nie dowiem się czy zamiziała moją Balladę, czy Trole zamiziały Ją...:placz: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 AlKil napisał(a):No tak, popsuła komputer i nie dowiem się czy zamiziała moją Balladę, czy Trole zamiziały Ją...:placz: nic nie boj...Trolki zyja Klockowa zyje ino od dzwigania ja plecy bola:diabloti: Quote
Alicja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kontola Blogaska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dla wszystkich wpadających do NASZEGO:evil_lol::evil_lol::evil_lol: blogaska:loveu: Klocusiowa przesyła pozdrowionka:loveu::loveu::loveu: Nasza Dilerko .....gdzie jesteś kofffanie ......KCM:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dealer napisał(a):nic nie boj...Trolki zyja Klockowa zyje ino od dzwigania ja plecy bola:diabloti: Uff co za ulga, żyją wszyscy.. :multi:Plecy ją bolą od słodkiego ciężaru??? Gdzie jest Basia - Ketopron potrzebny...:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kontrola Blogaska...;) Klocusiowa już wstała pracuje i cierpi:-( Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']ale tu pusto.........Klocusiowa wracaj:placz:....nooooo a wiesz jak pusto w tm miejscu gdzie stał kompek:placz::placz::placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 czesc dziewczyny.... co pusto?...co pusto?..... Kierowniczka zamieszania nie ma kompa ale to nie znaczy ze tu ma byc cisza..........:evil_lol: wrecz przeciwnie ucieszyłaby sie bardzo jakby po przewie zajzała i zoabczyla ile ma do nadrobienia...... wiec prosze sie nie lenic...tylko .....bywac..na salonach Klocuszkowej galeryjki...:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc dziewczyny.... co pusto?...co pusto?..... Kierowniczka zamieszania nie ma kompa ale to nie znaczy ze tu ma byc cisza..........:evil_lol: wrecz przeciwnie ucieszyłaby sie bardzo jakby po przewie zajzała i zoabczyla ile ma do nadrobienia...... wiec prosze sie nie lenic...tylko .....bywac..na salonach Klocuszkowej galeryjki...:diabloti: to dzialaj kobietko ....działaj;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to dzialaj kobietko ....działaj;) a co ja robie?????:diabloti: :mad: Aluniu kochana ale asystentka sie mnie przyda..... chcesz byc asystentka do rozruszania towarzystwa????:loveu: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dealer napisał(a):te, Medorowa:mad: w dopalona kopalona zyczysz sobie:diabloti: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='madzia i medor']BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:diabloti: :diabloti: no to to jest skandal.........................:cool1: to jakis skrut???:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co ja robie?????:diabloti: :mad: Aluniu kochana ale asystentka sie mnie przyda..... chcesz byc asystentka do rozruszania towarzystwa????:loveu: :razz:jaka asystentka ..toż ja w 1/3 jestem u siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mata pozdrówka od Klocusiowej:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jaka asystentka ..toż ja w 1/3 jestem u siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mata pozdrówka od Klocusiowej:eviltong: no tak....prawda......:lol: to drogie panie i panowie.... prosz epamietac o zagladaniu tutaj podczas nieobecnosci wlascicielki zielonej torebki z legwana i pieknego czarnego psa...:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: no tak....prawda......:lol: to drogie panie i panowie.... prosz epamietac o zagladaniu tutaj podczas nieobecnosci wlascicielki zielonej torebki z legwana i pieknego czarnego psa...:diabloti: :diabloti:sprostowanie ....legwanek nadal zyje i ma sie dobrze....:p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:sprostowanie ....legwanek nadal zyje i ma sie dobrze....:p powaznie??????? i nadal taki zielony???:evil_lol: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']powaznie??????? i nadal taki zielony???:evil_lol: :eviltong: :pnadal jest zieloniutki ...no ale niestety nie zrobiłam ani jednej foteczki:razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pnadal jest zieloniutki ...no ale niestety nie zrobiłam ani jednej foteczki:razz: ooo abylas u niej?? :crazyeye: dzisiaj????:crazyeye: Alu a psiaka obfocilas????:diabloti: ide juz do domu wiec nie bedzie mnie az do jutra rana...:loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ooo abylas u niej?? :crazyeye: dzisiaj????:crazyeye: Alu a psiaka obfocilas????:diabloti: ide juz do domu wiec nie bedzie mnie az do jutra rana...:loveu: :shake:nic nie ufociłam bo se kuna zapomniałam :oops:ze mam aparata w plecaku:diabloti:....byłam wczoraj:evil_lol: Quote
Recommended Posts