Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):jezdem...pilnowalam z ukrycia....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:aa to w porządku;) jutro będę składać raport o pilnowaniu blożka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):jutro będę składać raport o pilnowaniu blożka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrów Klockową ode mnie :razz: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 paula_z napisał(a):Pozdrów Klockową ode mnie :razz:;)masz to jak w Banku:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ..............Ojej....................Klockowa :multi::multi::multi: ale Ciebie dobrze było....................tyle futra do miziania a mnie sie ta fota najbardziej......podoba:loveu: ......a tak na marginesie......kompa kiedy to reanimujesz????:cool3: trzym sie ciepło:eviltong: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 oj..reanimacja troszkie potrwa:-( a ja przyszlam stanac na strazy blogaska:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):oj..reanimacja troszkie potrwa:-( a ja przyszlam stanac na strazy blogaska:diabloti: To ja sobie stane na straży od tyłu, będziemy razem pilnowaać coby pod nieobecność właścicielki nikt nie ukradł:diabloti: już się przyczajam;) Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 To ja skoczę od góry - narobić zamieszania:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 madzia i medor napisał(a):To ja skoczę od góry - narobić zamieszania:diabloti: Ja ci dam robić zamieszanie:mad:;) Właścicielka wróci za kilka dni i do ładu nie dojdzie.:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):Ja ci dam robić zamieszanie:mad:;) Właścicielka wróci za kilka dni i do ładu nie dojdzie.:evil_lol: no i dobrze....:diabloti: nastepnym razem na tak długo nigdzie sie ruszac nie bedzie....:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no i dobrze....:diabloti: nastepnym razem na tak długo nigdzie sie ruszac nie bedzie....:diabloti: Ale ona sie nie rusza i siedzi tam gdzie zawsze:eviltong: tylko kompek pojechał do szpitala na leczenie:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):Ale ona sie nie rusza i siedzi tam gdzie zawsze:eviltong: tylko kompek pojechał do szpitala na leczenie:evil_lol: było nie psuc???:loveu: i nie grzebac we wnetrzu????:eviltong: :p Quote
BoJa2 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):Ale ona sie nie rusza i siedzi tam gdzie zawsze:eviltong: tylko kompek pojechał do szpitala na leczenie:evil_lol: Eeeee to se długo poczekamy na Klocusiową,przeca w szpitalach strajk:cool3: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):było nie psuc???:loveu: i nie grzebac we wnetrzu????:eviltong: :p Nie będe jej usprawiedliwiać..., ale kompik jeszcze na gwarancji więc myślę że łapki od wnętrznści trzymała z daleka:diabloti: Wiecie jak ona cierpi na tym odwyku ?:-( I kończy pracę o 17-tej jak sie należy a nie o 18-tej -koniec z nadgodzinami:multi: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Eeeee to se długo poczekamy na Klocusiową,przeca w szpitalach strajk:cool3: Tyż prawda:roll::mdleje: , może trza ze szpitala zabrać i do prywatnej kliniki zawieźć:cool3::hmmmm::comp26: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 jestem....kontrola blozka.....:diabloti: a ja wlasnie pocieszalam nasza Klockowa...przez telefon..godzine..ucho mi spuchlo:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):jestem....kontrola blozka.....:diabloti: a ja wlasnie pocieszalam nasza Klockowa...przez telefon..godzine..ucho mi spuchlo:diabloti: To telefon jej działa:crazyeye: Uszko też pofufać:cool3: a co mi tam pofufam:evil_lol: fuuu fuuu Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):To telefon jej działa:crazyeye: Uszko też pofufać:cool3: a co mi tam pofufam:evil_lol: fuuu fuuu a co? chcialas zadzwonic i mialas bip bip bip...to moja wina:diabloti: nie dmufaj tak mocno bo mi sie wlos zburzy:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):a co? chcialas zadzwonic i mialas bip bip bip...to moja wina:diabloti: nie dmufaj tak mocno bo mi sie wlos zburzy:diabloti: W czasie pracy nie dzwonię (z przyzwyczajenia-bo ona ma zawsze ważnejsze sprawy czyt. dogo) Jak ty dbasz o fryz:shake: nie masz żelu ciumpowego:crazyeye: :diabloti: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):W czasie pracy nie dzwonię (z przyzwyczajenia-bo ona ma zawsze ważnejsze sprawy czyt. dogo) Jak ty dbasz o fryz:shake: nie masz żelu ciumpowego:crazyeye: :diabloti: mam glutowy....moj pies ktory nie istnieje mi zapewnia...:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):mam glutowy....moj pies ktory nie istnieje mi zapewnia...:diabloti: to sie o włos nie martw, zawsze jakąś nietypową fryzurkę można zrobić:diabloti: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):to sie o włos nie martw, zawsze jakąś nietypową fryzurkę można zrobić:diabloti: grunt ze jeszcze mam jakies wlosy :diabloti: Quote
agnes1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):grunt ze jeszcze mam jakies wlosy :diabloti: W razie czego niech ci Klockowa udostępni swoją fryzjerkę;) ona z niczego zrobi coś:evil_lol: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):W razie czego niech ci Klockowa udostępni swoją fryzjerkę;) ona z niczego zrobi coś:evil_lol: hihi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agnes1 napisał(a):W razie czego niech ci Klockowa udostępni swoją fryzjerkę;) ona z niczego zrobi coś:evil_lol: chciałam narozrabiać, alem padła....................... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 BeaC napisał(a):chciałam narozrabiać, alem padła....................... :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: uprasza sie o zachowanie spokoju...bo miotla pogonie:diabloti: Quote
Recommended Posts