Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a):I jak przebiega reanimacja? :razz::shake:bardzo kiepsko ...pacjent pod tlenem ...prawie denat:diabloti: madzia i medor napisał(a):Wy takie dobre siostry jesteście:diabloti:aaaa co myślałaś......że jakie MY jesteśmy :razz: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Klockowa Piszę do Ciebie bo pomiędzy wyciem a koopką doszły mnie słuchy że umarła Twoja lepsza część :placz: Ożyw szybko bo Ala uzurpowała sobie tutaj Twój tron :evil_lol: Jak nie przyjedziesz to Ci nogi z doopy powyrywam i przyszyję do tej łysej połowy głowy :diabloti: Quote
Vogue Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pysia napisał(a): Jak nie przyjedziesz to Ci nogi z doopy powyrywam i przyszyję do tej łysej połowy głowy :diabloti: :shake: A tak tu było miło i przyjemnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Vogue napisał(a)::shake: A tak tu było miło i przyjemnie:evil_lol::evil_lol: I nadal jest :diabloti: Bo się wystraszyła wizji nóg na głowie i przyjedzie :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): aaaa co myślałaś......że jakie MY jesteśmy :razz: A bo ja myślałam, że Wy te z orleanu jesteście:siara::siara::siara::diabloti: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pysia napisał(a):Klockowa Piszę do Ciebie bo pomiędzy wyciem a koopką doszły mnie słuchy że umarła Twoja lepsza część :placz: Ożyw szybko bo Ala uzurpowała sobie tutaj Twój tron :evil_lol: Jak nie przyjedziesz to Ci nogi z doopy powyrywam i przyszyję do tej łysej połowy głowy :diabloti::razz:koffana to ty nie doinformowana jesteś że NASZ MÓZG podzielony został na 3:p....i każda z NAS ma 1/3.......i teraz 2/3 opiekuje się blożkiem NASZEJ 1/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A bo ja myślałam, że Wy te z orleanu jesteście:siara::siara::siara::diabloti::mad:normalnie po doopalonie ci wkropię:cool1: Dziś tu chyba będą ....fotki:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): A bo ja myślałam, że Wy te z orleanu jesteście:siara::siara::siara::diabloti::mad:normalnie po doopalonie ci wkropię:cool1: Dziś tu chyba będą ....fotki:eviltong: Nie wolno mnie bić - mam immuniteta:cool1: :cool1: :diabloti: To jak chyba będą, to chyba fajnie;) Quote
Pysia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Klockowa :loveu: Nie zostałaś wytrymowana boś jest taka fajne że o tym zapomniałam :evil_lol: Dzięki wielkie za wspaniale spędzony czas :loveu: Mam nadzieje że jeszcze nie raz przyjedziecie do Zmoroszelm na podeszwowate mięsko z grila :evil_lol: Jasia będzie nam usługiwać dogadując przy tym i wymyślając niestworzone historie ;) Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 madzia i medor napisał(a)::mad:normalnie po doopalonie ci wkropię:cool1: Dziś tu chyba będą ....fotki:eviltong: Nie wolno mnie bić - mam immuniteta:cool1: :cool1: :diabloti: To jak chyba będą, to chyba fajnie;):razz:a jaki immunitet ....cooooo a fotków jest całe mnóstestwo:multi: Pysia napisał(a):Klockowa :loveu: Nie zostałaś wytrymowana boś jest taka fajne że o tym zapomniałam :evil_lol: Dzięki wielkie za wspaniale spędzony czas :loveu: Mam nadzieje że jeszcze nie raz przyjedziecie do Zmoroszelm na podeszwowate mięsko z grila :evil_lol: Jasia będzie nam usługiwać dogadując przy tym i wymyślając niestworzone historie ;);)Pysiu odpisuję tutaj bo strasznie mi się spodobał fragmencik o JASI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pozdrowionka i buziaczki dla JASI;)....a mięsko było PYCHOTKA No a właściwie to i ja bardzo Magdzie dziękuję ze poświęciła swój wolny czas i dała się skusić na wycieczkę .....znaczy to ona mnie skusiła;)......BYŁO SUPER....;) Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :pobiecałam że wrzucę fotaski z wizyty u małych Trolli:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): historia pewnego obiadu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu fotki są pseślicne:loveu: :multi: Normalnie mnie zatkało jak zobaczyłam że Klockowa niesie to małe, biedne stworzonko na grila :crazyeye: Klockowa czyś ty się musiała tak wtopić w ten klimat?:diabloti: Musiałaś w gości do czarnuszków ubrać się na czarno??:mad: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 agnes1 napisał(a):Alu fotki są pseślicne:loveu: :multi: Normalnie mnie zatkało jak zobaczyłam że Klockowa niesie to małe, biedne stworzonko na grila :crazyeye: Klockowa czyś ty się musiała tak wtopić w ten klimat?:diabloti: Musiałaś w gości do czarnuszków ubrać się na czarno??:mad::razz:jakie czarno .....przeca ma czerwony dresik ...a do czarnych piesów trzeba sie ubierać na czarno a do jasnych .....................................................................też na czarno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj fotki takie sobie ....takie jak fotograf:eviltong: Stworzonko sie nie zmieściło do grila i nie zostało zjedzone / a chyba to był Behemot:razz:/ Quote
Paula Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Super fotki :multi: Ta z grilem dobra :roflt: :cool2: A ta jest przesłodka :loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 paula_z napisał(a):Super fotki :multi: Ta z grilem dobra :roflt: :cool2: A ta jest przesłodka :loveu::loveu:nooo mi ta też bardzo się podoba .....to na 99,9%z Magdą jest BEHEMOT:loveu: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:maluchy wcale nie są ciężkie;) witam w NASZYM :evil_lol::evil_lol::evil_lol:blożku;) Pozdrowionka...od Klocusiowej ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): czesc Dziewczyny... czesc Klocuszkowa... kurcze te maluchy wygladaja jak niedzwiadki pluszowe ze sklepu z zabawkami.....:loveu: slodkie sa......o rany.....te noski.....sliczne...:loveu: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Dziewczyny... czesc Klocuszkowa... kurcze te maluchy wygladaja jak niedzwiadki pluszowe ze sklepu z zabawkami.....:loveu: slodkie sa......o rany.....te noski.....sliczne...:loveu: bo ONE dokładnie takie są jak pluszaki:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):bo ONE dokładnie takie są jak pluszaki:loveu::loveu::loveu: Alu...a dlaczego Ciebie nie ma na fotach???? wnosze oficjalny protest....... Magda jest , Pysiowa z Jasia jest:diabloti: , a Ty gdzie????? Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dealer napisał(a):przyszlam popilnowac NASZEGO blogaska:diabloti::loveu:pilnuj i dbaj o Naszego blogaska bo ja zaraz do pracy uciekam ........a tu licho nie śpi......popilnuj i Naszego blogaska u Ozzulka....:loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Klockowa uciekaj! Kingilka mi powiedziałą że sie dzisiaj do ciebie wybiera pooglądać te pierdoły... także zmykaj z robty... :P aa... ja raczej chyba tez przyjde... :P:P:P... Wezme Łape... bd ciekawie xP Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a jaki immunitet ....cooooo A jaki chcesz, żebym miała:razz: :razz: :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maluchy wcale nie są ciężkie;) O losie, ale z nich naprawdę niedźwiadki:crazyeye: Wiedziałam, że są wielgachne, ale nie wiedziałam, że aż tak:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 O losie, ale z nich naprawdę niedźwiadki:crazyeye: Wiedziałam, że są wielgachne, ale nie wiedziałam, że aż tak:evil_lol: :evil_lol:;)bo trza pojechać zobaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dilerówna dzie jesteś......miałaś blogaska pilnować:cool1: Quote
agbar Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)bo trza pojechać zobaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dilerówna dzie jesteś......miałaś blogaska pilnować:cool1: jezdem...pilnowalam z ukrycia....:diabloti: Quote
Recommended Posts