Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
I jak przebiega reanimacja? :razz:
:shake:bardzo kiepsko ...pacjent pod tlenem ...prawie denat:diabloti:

madzia i medor napisał(a):
Wy takie dobre siostry jesteście:diabloti:
aaaa co myślałaś......że jakie MY jesteśmy :razz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Klockowa
Piszę do Ciebie bo pomiędzy wyciem a koopką doszły mnie słuchy że umarła Twoja lepsza część :placz: Ożyw szybko bo Ala uzurpowała sobie tutaj Twój tron :evil_lol:

Jak nie przyjedziesz to Ci nogi z doopy powyrywam i przyszyję do tej łysej połowy głowy :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Jak nie przyjedziesz to Ci nogi z doopy powyrywam i przyszyję do tej łysej połowy głowy :diabloti:

:shake: A tak tu było miło i przyjemnie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Vogue napisał(a):
:shake: A tak tu było miło i przyjemnie:evil_lol::evil_lol:

I nadal jest :diabloti: Bo się wystraszyła wizji nóg na głowie i przyjedzie :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Klockowa
Piszę do Ciebie bo pomiędzy wyciem a koopką doszły mnie słuchy że umarła Twoja lepsza część :placz: Ożyw szybko bo Ala uzurpowała sobie tutaj Twój tron :evil_lol:

:razz:koffana to ty nie doinformowana jesteś że NASZ MÓZG podzielony został na 3:p....i każda z NAS ma 1/3.......i teraz 2/3 opiekuje się blożkiem NASZEJ 1/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A bo ja myślałam, że Wy te z orleanu jesteście:siara::siara::siara::diabloti::mad:normalnie po doopalonie ci wkropię:cool1:

Dziś tu chyba będą ....fotki:eviltong:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

A bo ja myślałam, że Wy te z orleanu jesteście:siara::siara::siara::diabloti:
:mad:normalnie po doopalonie ci wkropię:cool1:

Nie wolno mnie bić - mam immuniteta:cool1: :cool1: :diabloti:
To jak chyba będą, to chyba fajnie;)

Posted

Klockowa :loveu: Nie zostałaś wytrymowana boś jest taka fajne że o tym zapomniałam :evil_lol: Dzięki wielkie za wspaniale spędzony czas :loveu: Mam nadzieje że jeszcze nie raz przyjedziecie do Zmoroszelm na podeszwowate mięsko z grila :evil_lol: Jasia będzie nam usługiwać dogadując przy tym i wymyślając niestworzone historie ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
:mad:normalnie po doopalonie ci wkropię:cool1:

Nie wolno mnie bić - mam immuniteta:cool1: :cool1: :diabloti:
To jak chyba będą, to chyba fajnie;):razz:a jaki immunitet ....cooooo
a fotków jest całe mnóstestwo:multi:

Pysia napisał(a):
Klockowa :loveu: Nie zostałaś wytrymowana boś jest taka fajne że o tym zapomniałam :evil_lol: Dzięki wielkie za wspaniale spędzony czas :loveu: Mam nadzieje że jeszcze nie raz przyjedziecie do Zmoroszelm na podeszwowate mięsko z grila :evil_lol: Jasia będzie nam usługiwać dogadując przy tym i wymyślając niestworzone historie ;)
;)Pysiu odpisuję tutaj bo strasznie mi się spodobał fragmencik o JASI:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pozdrowionka i buziaczki dla JASI;)....a mięsko było PYCHOTKA

No a właściwie to i ja bardzo Magdzie dziękuję ze poświęciła swój wolny czas i dała się skusić na wycieczkę .....znaczy to ona mnie skusiła;)......BYŁO SUPER....;)

Posted

historia pewnego obiadu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alu fotki są pseślicne:loveu: :multi:
Normalnie mnie zatkało jak zobaczyłam że Klockowa niesie to małe, biedne stworzonko na grila :crazyeye:
Klockowa czyś ty się musiała tak wtopić w ten klimat?:diabloti: Musiałaś w gości do czarnuszków ubrać się na czarno??:mad:

Posted

agnes1 napisał(a):
Alu fotki są pseślicne:loveu: :multi:
Normalnie mnie zatkało jak zobaczyłam że Klockowa niesie to małe, biedne stworzonko na grila :crazyeye:
Klockowa czyś ty się musiała tak wtopić w ten klimat?:diabloti: Musiałaś w gości do czarnuszków ubrać się na czarno??:mad:
:razz:jakie czarno .....przeca ma czerwony dresik ...a do czarnych piesów trzeba sie ubierać na czarno a do jasnych .....................................................................też na czarno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oj fotki takie sobie ....takie jak fotograf:eviltong:
Stworzonko sie nie zmieściło do grila i nie zostało zjedzone / a chyba to był Behemot:razz:/

Posted

paula_z napisał(a):
Super fotki :multi: Ta z grilem dobra :roflt: :cool2:

A ta jest przesłodka :loveu:
:loveu:nooo mi ta też bardzo się podoba .....to na 99,9%z Magdą jest BEHEMOT:loveu:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
czesc Dziewczyny...
czesc Klocuszkowa...
kurcze te maluchy wygladaja jak niedzwiadki pluszowe ze sklepu z zabawkami.....:loveu:
slodkie sa......o rany.....te noski.....sliczne...:loveu:
bo ONE dokładnie takie są jak pluszaki:loveu::loveu::loveu:

Posted

dealer napisał(a):
przyszlam popilnowac NASZEGO blogaska:diabloti:
:loveu:pilnuj i dbaj o Naszego blogaska bo ja zaraz do pracy uciekam ........a tu licho nie śpi......popilnuj i Naszego blogaska u Ozzulka....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Klockowa uciekaj! Kingilka mi powiedziałą że sie dzisiaj do ciebie wybiera pooglądać te pierdoły... także zmykaj z robty... :P

aa... ja raczej chyba tez przyjde... :P:P:P... Wezme Łape... bd ciekawie xP

Posted

:razz:a jaki immunitet ....cooooo

A jaki chcesz, żebym miała:razz: :razz: :diabloti:
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:maluchy wcale nie są ciężkie;)

O losie, ale z nich naprawdę niedźwiadki:crazyeye: Wiedziałam, że są wielgachne, ale nie wiedziałam, że aż tak:evil_lol: :evil_lol:

Posted

O losie, ale z nich naprawdę niedźwiadki:crazyeye: Wiedziałam, że są wielgachne, ale nie wiedziałam, że aż tak:evil_lol: :evil_lol:
;)bo trza pojechać zobaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dilerówna dzie jesteś......miałaś blogaska pilnować:cool1:

Posted

;)bo trza pojechać zobaczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dilerówna dzie jesteś......miałaś blogaska pilnować:cool1:

jezdem...pilnowalam z ukrycia....:diabloti: