agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: no ja też czuje.... ale dajmy jej spokój ona nie ma takich luxusów jak ... WANNA:diabloti: przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... intuicyjnie ...kochanieńka ...intuicyjnie ty to jestes...medium normalnie:crazyeye: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti: za całokształt :diabloti: KCM!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):przypomnij mi za co ja cie to kocham misiu....:diabloti: ty to jestes...medium normalnie:crazyeye::diabloti:mendum powiadasz:mad:.... nalewać wode do wanny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti::crazyeye:no nie mów idziesz mieszkać ....... Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):lece.. muszem pomieszkać w domu..porobić co nieco bo gosposi daliśmy wolne :diabloti: szkoda...ze juz musisz isc.....:placz: a tak bylo smiesznie...:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:no nie mów idziesz mieszkać ....... idem... :diabloti: pappapappapaa dealer napisał(a):szkoda...ze juz musisz isc.....:placz: a tak bylo smiesznie...:diabloti: też cie fiken :diabloti: ... Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):idem... :diabloti: pappapappapaa też cie fiken :diabloti: ... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):idem... :diabloti: pappapappapaa też cie fiken :diabloti: ... a ja cie kusen:loveu: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):a ja cie kusen:loveu: nie kuś :diabloti: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):nie kuś :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):nie kuś :diabloti: dealer napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie kuszą ...się straszą Helloł ....jestem już :eviltong:.......................................WASZA Alicja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):wiecie jakie zycie jest okrutne??? a wydawałoby sie "to tylko komp" :placz: Klockowa, wracaj, bo tęsknię :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 trzymaj sie cieplunio i karaluchy pod poduchy......:diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):trzymaj sie cieplunio i karaluchy pod poduchy......:diabloti: :diabloti:a nie wystarczy Legwanek:razz: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 paula_z napisał(a):Klockowa, wracaj, bo tęsknię :placz::-(Klocusiowa też tęskni:razz: chiba osiagnęła denko rozpaczyz powodu braku dostępu do netu bo zmieniła nick;) a my czuwałyśmy nad swoim i jej dobrym samopoczuciem nocą....;) Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :razz:dziś sądny dzień .......... rozpoczyna się reanimacja kompka NASZEJ 1/3 mózga...;) .......pozytywne efekty wskazane :p Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 przypełzłam sie przywitać...................:multi::multi::multi: haj!!! ..przeczytasz se jak Cie zreanimuja:-o..............miłej reanimacji Ci zyczę no to pa..................... Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Klocusiowa:placz: :placz: wiesci do mnie dotarly straszliwe:placz: :placz: tesknie za toba ich liebe dich:diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):Klocusiowa:placz: :placz: wiesci do mnie dotarly straszliwe:placz: :placz: tesknie za toba ich liebe dich:diabloti::razz:a to nie to mi wczoraj dyktowałaś .....:evil_lol: Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a to nie to mi wczoraj dyktowałaś .....:evil_lol: ja ci dyktowalam ze ja klockowa auch kochac:) Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):ja ci dyktowalam ze ja klockowa auch kochac:):crazyeye:bosz ....ty jeszcze to pamiętasz ....bo ja nie pamiętałam co pisałam:oops: madzia i medor napisał(a):Klocusiowa, one Ci blogaska zagadają :siara:MY się opiekujemy NASZYM blożkiem:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:bosz ....ty jeszcze to pamiętasz ....bo ja nie pamiętałam co pisałam:oops: MY się opiekujemy NASZYM blożkiem:eviltong: Wy takie dobre siostry jesteście:diabloti: Quote
Recommended Posts