eria Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ludziska czy wam Dogo kradnie też POSTY .....bo mi już dziś ukradło ....normalnie jajka se robią:mad::mad::mad: no !!! ukradło mi posta u Tygry, uznałam że musiałam pomylić galerie i gdzie indziej napisać,a tu się okazuję że Dogo posty kradnie!!! oni napewno mają tatuaże-ci co kradną !!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 intruz na horyzoncie... tak mi rób tak mi dobrze... lalunia... czy laluś?? kameleon spanko ide coś nabroić!!! Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :multi::multi::multi:wow potwornicki w Klocusiowej galerii Dziś mi z tej oto galerii zniknęły posty z mojej zreszta też .....dziś będę się udzielać chyba tylko wzrokowo;) Quote
clockwork Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 o!! i mi też już poznikały posty!!! dziewczyny- przechodzimy cenzure!!!:crazyeye: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 clockwork napisał(a):o!! i mi też już poznikały posty!!! dziewczyny- przechodzimy cenzure!!!:crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lustracja na Dogo ....Klocek na biskupa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:lustracja na Dogo ....Klocek na biskupa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eeeeeeeee.... tylko nie na biskupa!!! :placz: bo ja... pójde do piekła, uwiode szatana i razem bedziemy rządzić światem :diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:tu były foty Paskuda .....gdzie ONE ..... Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :angryy:kradzieje paskudne nawet fot paskuda sie nie bojali..... Quote
clockwork Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 kradzieje!!!!!:mad: to na pewno ci z dziarami!!!:angryy: Quote
Samturia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Clockwork, ja Cie widziałam kiedyś na pasach obok mojego bloku :D:D szłaś chyba z TŻ'em :P Quote
Pianka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Chyba dawno mnie nie było:oops: clockwork napisał(a): Ale śliczna:loveu: clockwork napisał(a): No jaki posłuszny:multi: clockwork napisał(a): Ojej ale maleństwo, potwór ją zaraz zje:evil_lol: clockwork napisał(a):sie boi a ten aż sie ślini!!!! sie ślini sie ślini:evil_lol: O feee ale morda:eviltong: clockwork napisał(a): Jaki szczęśliwy zdobywca patyka:razz: clockwork napisał(a)::evil_lol: jak mój jest WIELKI to jaki jest ten pies z sąsiedztwa!! Fajnie te psy wyszły;) Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszyli się że będziesz rzadzić światem i oddali wszystkie posty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 diabel tasmanski..ratuunku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ewelinabuck napisał(a): diabel tasmanski..ratuunku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Świetne zdjęcie :loveu:. Hieh ... od razu skojarzył mi się z diabłem tasmańskiem no ale ... ewelina mnie wyprzedziła ! :evil_lol:. 3maj się Clocku :thumbs: Quote
Samturia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 clockwork napisał(a):kradzieje!!!!!:mad: to na pewno ci z dziarami!!!:angryy: NA 100%! Ci z dziarami wszystko kradną! A jeszcze zabiją za 10 zł!:mad: Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ja mam pytanie troche z innej " beczki " czy to to :eviltong: jeszcze duże urośnie ?:crazyeye: moje dziecko miało kiedys pomysł na kameleona /ktory co jakiś czas mu powraca / ale ja myślałam , ze one sa trochę mniejsze .......ratunku ;) Quote
clockwork Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Samturia']Clockwork, ja Cie widziałam kiedyś na pasach obok mojego bloku :D:D szłaś chyba z TŻ'em :P jak na pasach to nie ja :eviltong: nigdy nie przechodzę po pasach! może to mój TZ, z jakąś inną ... :cool3: [quote name='Pianka']Chyba dawno mnie nie było:oops: O feee ale morda:eviltong: dawno, dawno... witamy znów!! jakie feeee!!?? piękny zaśliniony pychol!! [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystraszyli się że będziesz rzadzić światem i oddali wszystkie posty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mają szczęście- bo już pisałam zażalenie do samego pana ciemności... :diabloti: [quote name='ewelinabuck'] diabel tasmanski..ratuunku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cooldevi: [quote name='Kamcia_14']Świetne zdjęcie :loveu:. Hieh ... od razu skojarzył mi się z diabłem tasmańskiem no ale ... ewelina mnie wyprzedziła ! :evil_lol:. 3maj się Clocku :thumbs: jak to syla gdzieś tam na początku pisała?? "ANIOŁ W SKÓRZE DIABŁA" :evil_lol: [quote name='Samturia']NA 100%! Ci z dziarami wszystko kradną! A jeszcze zabiją za 10 zł!:mad: HEHE.. ale ciiiiii....nie mów nikomu! :mad: [quote name='ewatr']ja mam pytanie troche z innej " beczki " czy to to :eviltong: jeszcze duże urośnie ?:crazyeye: moje dziecko miało kiedys pomysł na kameleona /ktory co jakiś czas mu powraca / ale ja myślałam , ze one sa trochę mniejsze .......ratunku ;) to to.. to legwan nie kameleon ;). Może urosnąć do 2 metrów, ale w warunkach hodowlanych rzadko- a kameleony są dużo mniejsze... Quote
clockwork Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 po weekendzie!!oj!! sie działo!!! Pawcio na wyjeździe- w czechach... gdzie zaproszono nas na kolejną wizytę koniecznie z Clockworkiem , do suni retriverki. Pojedziemy ino trza paszport psu myknąć... oto ona witanie nowych czeskich znajomych przez Klocka wizyta u koleżanki Saby :loveu: bez kija nie podchodź... osaczony!!! Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czy ten Mordulec :loveu: to tak wszystkich nowych znajomych wylewnie wita :eviltong: jak tak to on jest lepszy w te klocki od retrivera !!! witanie nowych czeskich znajomych przez Klocka Quote
clockwork Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='ewatr']czy ten Mordulec :loveu: to tak wszystkich nowych znajomych wylewnie wita :eviltong: jak tak to on jest lepszy w te klocki od retrivera !!! witanie nowych czeskich znajomych przez Klocka WSZYSTKICH!!!!:loveu: TYCH KTÓRZY TYLKO MU NA TO POZWOLĄ :loveu: NA DZIEŃ DOBRY SZCZEKA PRZY DRZWIACH- ZAZNACZAJĄC ŻE JEST W DOMU A POTEM- MYK- DO CAŁOWANIA!!! Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 wow ten mały mu zęby wyrywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O ten Pan nie bał się ślinki:p Quote
clockwork Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] wow ten mały mu zęby wyrywa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O ten Pan nie bał się ślinki:p sprawdzał psu uzebienie... ma wporzo :razz: a pan sie potem wycierał w koszulke... cały zaślimtany!!! :eviltong: Quote
Samturia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czy ty masz czarne, krótkie włosy, ćwieka (chyba) w brwi i gdzieś jeszcze? a zdjęcie twojego TZ było w galerii to poznalam, to był on... to co? rysopis pasuje? :D Quote
Vectra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 o boszzzzzzzzz a tu znowu mord :evil_lol: dziecku rączke zjadają i panu knedliczki z żołądka wyciąga siłą :evil_lol: co się dzieje na tym świecie łola bogaaaa :evil_lol: Quote
Recommended Posts