BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pdochtór wezwany.....jutro bedom kompka leczyć ..........nasze 1/3 muska cierpi:placz: dealer napisał(a):czujeeee mnie tyz boooliii:-( musk nie boli:razz: witaj clockowa ............te dwie co się z toba dzielą miskiem.....to ci bloga zagadałyyyyyyy:diabloti: Quote
Paula Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć Klocuszkowa :razz: Mam nadzieję, że Ci dziś naprawią okno na świat ;) Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 BeaC napisał(a):musk nie boli:razz: witaj clockowa ............te dwie co się z toba dzielą miskiem.....to ci bloga zagadałyyyyyyy:diabloti: Ty Luskowa nie kabluj od samego rana:diabloti: dzien dobry odcieta Klockowa....tesknie za tobom:loveu: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):no nos to na pewno nie:diabloti::razz:a za co cię ciagał.... Kkkurde cisza nic nie wiem co z akcją reanimacyjną:shake: Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):Ty Luskowa nie kabluj od samego rana:diabloti: dzień bez wazeliny jest dniem STRACONYM [quote name='Alicjarydzewska'] Kkkurde cisza nic nie wiem co z akcją reanimacyjną:shake: jak fajny informatyk..............to sie reanimują:eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :-(akcja reanimacyjna odwołana do jutra bądź poniedziałku........doopa.....ADAŚ nie bedzie nalesników:eviltong:...weź się chłopie w garść ....... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 czesc Clocuszkowa, jak samopoczucie???? Ty sie nie ociagaj tylko wstawaj...wstawaj..piekny dzien...na Ciebie czeka..... Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::-(akcja reanimacyjna odwołana do jutra bądź poniedziałku........doopa.....ADAŚ nie bedzie nalesników:eviltong:...weź się chłopie w garść ....... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 to ja... Klockowa- ze straconym sensem zycia :shake: sis mi użyczyła dostęp do kompka i nie moge jej wylogować bo nie wiem czy pamieta hasło..... wiecie jakie zycie jest okrutne??? a wydawałoby sie "to tylko komp" :placz: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):to ja... Klockowa- ze straconym sensem zycia :shake: sis mi użyczyła dostęp do kompka i nie moge jej wylogować bo nie wiem czy pamieta hasło..... wiecie jakie zycie jest okrutne??? a wydawałoby sie "to tylko komp" :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj NASZA Klocusiowa ....przygnało mnie tu z kuchni;) ha ha ponabijasz Adze pościkow...;) Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:witaj NASZA Klocusiowa ....przygnało mnie tu z kuchni;) nie mam gie, więc może tu se polikamy...:evil_lol: życie jest okrutne :-( Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):nie mam gie, więc może tu se polikamy...:evil_lol: życie jest okrutne :-(:razz:oj wiem coś na ten temat:razz:......poznałam to na własnej skórze jak mi za netowe robale odcieli dostępa:diabloti:.....TRAGEDIA:angryy: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj wiem coś na ten temat:razz:......poznałam to na własnej skórze jak mi za netowe robale odcieli dostępa:diabloti:.....TRAGEDIA:angryy: nie no spoko... luzik... mam wkońcu czyściutko w kompiku- takie porządeczki porobiłam wczoraj i dziś... zwlekałam 4 mies :oops: :oops: ale już by mi mogli oddać tego neta... tzn. net siadł, bo komp nie widzi zadnych urządzeń USB w tym. modemu :placz: :placz: kto ukradł moje usb????!!!!! :mad: :angryy: jutro bedziem reanimować systema.... grrrrr Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):nie no spoko... luzik... mam wkońcu czyściutko w kompiku- takie porządeczki porobiłam wczoraj i dziś... zwlekałam 4 mies :oops: :oops: ale już by mi mogli oddać tego neta... tzn. net siadł, bo komp nie widzi zadnych urządzeń USB w tym. modemu :placz: :placz: kto ukradł moje usb????!!!!! :mad: :angryy: jutro bedziem reanimować systema.... grrrrr :razz:kkkurde ........klinkaj niech to ładnie zrobi ...to juz się poswięce i usmaże te naleśniki ...noooo;) Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 o ja durna!!!! wy sie opiekujecie moim klockowym blogasem a ja nawet was nie przywitałam :shake: DZIEŃDOBEREK WSZYSTKIM TU OBECNYM I NIEOBECNYM... POŚDLAWIAM WAŚ WSIŚTKICH ĆULE :diabloti: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:kkkurde ........klinkaj niech to ładnie zrobi ...to juz się poswięce i usmaże te naleśniki ...noooo;) co do klękania to NIC Z TEGO!!!! aż tak mi nie zależy- bez kompa sie da żyć....podobno :p Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):o ja durna!!!! wy sie opiekujecie moim klockowym blogasem a ja nawet was nie przywitałam :shake: DZIEŃDOBEREK WSZYSTKIM TU OBECNYM I NIEOBECNYM... POŚDLAWIAM WAŚ WSIŚTKICH ĆULE :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:cóż za ćułe pozdrowionka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: poczeka pewwno się NASZA Didżejka tu zjawi zaraz;) Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):co do klękania to NIC Z TEGO!!!! aż tak mi nie zależy- bez kompa sie da żyć....podobno :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zostałam rozbawiona:eviltong: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong:cóż za ćułe pozdrowionka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: poczeka pewwno się NASZA Didżejka tu zjawi zaraz;) JESZCZE CHWILKE JESTEM ONLINE... POTEM BUJAM OBIADA GOTOWAĆ..:roll: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agnes1 napisał(a):JESZCZE CHWILKE JESTEM ONLINE... POTEM BUJAM OBIADA GOTOWAĆ..:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dawa do mnie za duzo ugotowałam .....albo one tak mało jedzą:razz: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong:cóż za ćułe pozdrowionka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: poczeka pewwno się NASZA Didżejka tu zjawi zaraz;) a kuku:diabloti: jestem:loveu: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):a kuku:diabloti: jestem:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cie wyczułam:eviltong: Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cie wyczułam:eviltong: przeca sie umylam..:razz: Quote
agnes1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):a kuku:diabloti: jestem:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cie wyczułam:eviltong: no ja też czuje.... ale dajmy jej spokój ona nie ma takich luxusów jak ... WANNA:diabloti: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):przeca sie umylam..:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... intuicyjnie ...kochanieńka ...intuicyjnie Quote
Recommended Posts