clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 przepraszam... kto i pomoże wymienić wszystkie zalety Nissana Bluebirda?? potrzebuję do ogłoszenia o sprzedaży.. i nic nie moge wymyśleć... napisałam już: kierownica szyberdach 4 koła wycieraczki........:diabloti:i co jeszcze fajnego jest w tym aucie?? musze zamydlic ludzią oczy zanim spróbuja odpalić :evil_lol: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):przepraszam... kto i pomoże wymienić wszystkie zalety Nissana Bluebirda?? potrzebuję do ogłoszenia o sprzedaży.. i nic nie moge wymyśleć... napisałam już: kierownica szyberdach 4 koła wycieraczki........:diabloti:i co jeszcze fajnego jest w tym aucie?? musze zamydlic ludzią oczy zanim spróbuja odpalić :evil_lol: a kola to razem z asfaltem?:diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):a kola to razem z asfaltem?:diabloti: tak... asfalt gratis... i piach po psie na siedzeniach TEŻ!!! :diabloti: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):tak... asfalt gratis... i piach po psie na siedzeniach TEŻ!!! :diabloti: to dodaj jeszcze ABS ESP PDC tylko dopisz ze bezpieczkiki pokradli i nie dziala:diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):to dodaj jeszcze ABS ESP PDC tylko dopisz ze bezpieczkiki pokradli i nie dziala:diabloti: ooo... dopisałam... cokolwiek te skróty nie znaczą... ( bo wiesz nie znam niemieckiego :eviltong:) Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):przepraszam... kto i pomoże wymienić wszystkie zalety Nissana Bluebirda?? potrzebuję do ogłoszenia o sprzedaży.. i nic nie moge wymyśleć... napisałam już: kierownica szyberdach 4 koła wycieraczki........:diabloti:i co jeszcze fajnego jest w tym aucie?? musze zamydlic ludzią oczy zanim spróbuja odpalić :evil_lol: napisz że ma - silnik -skrzynie biegów -blache i że lakier tez ma - kupując ten samochód nie zapomnisz tego transakcji do końca swojego życia :diabloti: jak się trafi klient to weź ze sobą Klocka i zapewniaj ew nabywcy że Klocuś nie lubi jak ktoś mówi nie :loveu: bo on ma delikatny chłopak jest i nie można go denerwować ...... :cool1: wrzuć jakieś stare podarte buty i porwaną odzież do bagażnika i zasugeruj że ten ktoś własanie powiedział NIE :cool3: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):napisz że ma - silnik -skrzynie biegów -blache i że lakier tez ma - kupując ten samochód nie zapomnisz tego transakcji do końca swojego życia :diabloti: jak się trafi klient to weź ze sobą Klocka i zapewniaj ew nabywcy że Klocuś nie lubi jak ktoś mówi nie :loveu: bo on ma delikatny chłopak jest i nie można go denerwować ...... :cool1: wrzuć jakieś stare podarte buty i porwaną odzież do bagażnika i zasugeruj że ten ktoś własanie powiedział NIE :cool3: VECTRA!!!! ty to masz łeb :multi: :multi: :multi: tak zrobię.... :diabloti: lece nakleic kartke na fure :cool1: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):ooo... dopisałam... cokolwiek te skróty nie znaczą... ( bo wiesz nie znam niemieckiego :eviltong:) goopia....:eviltong: ja to najbardziej lubie wymawiac to PDC..nie jako skrot oczywiscie....z tym mietkim amerykanskim akcentem....mmmmmm:diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):goopia....:eviltong: ja to najbardziej lubie wymawiac to PDC..nie jako skrot oczywiscie....z tym mietkim amerykanskim akcentem....mmmmmm:diabloti: o tak... z amerykańskim akcentem lepiej pasuje do mojej japońskiej bryki - wersji amerykańskiej :diabloti: a gupia to ty jesteś nie ja :diabloti: Quote
Vectra Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):VECTRA!!!! ty to masz łeb :multi: :multi: :multi: tak zrobię.... :diabloti: lece nakleic kartke na fure :cool1: oczywiście że mam łeb :diabloti: i to wielki i pełen pomysłów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja myślę że jak ktoś przybędzie (jak dam ogłoszenie :roll:) nabyć mojego opla i czepnie się maski to zwrócę się z tym problemem do Lali :loveu: - zobacz Laluniu , a panu sie nie podoba maseczka którą ty tak ślicznie ozdobiłaś :shake: :mad: tylko nie gryź zbyt mocno bo się spocisz :p Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):o tak... z amerykańskim akcentem lepiej pasuje do mojej japońskiej bryki - wersji amerykańskiej :diabloti: a gupia to ty jesteś nie ja :diabloti: goopia...:eviltong: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):goopia...:eviltong: krowa :eviltong: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):krowa :eviltong: kunica:eviltong: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dilerko- teraz sie tłumacz mojej siostrze że zagadałaś mnie na gie i temu spóźniłam sie popsa ... Siostra!!! to JEJ wina!!! :diabloti: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):dilerko- teraz sie tłumacz mojej siostrze że zagadałaś mnie na gie i temu spóźniłam sie popsa ... Siostra!!! to JEJ wina!!! :diabloti: mnie nie bylo caly dzien na gie!!!!!!!!!!!:diabloti: prasowalam i marzylam....:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):kunica:eviltong: małpa :eviltong: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):małpa :eviltong: jezozwierz:eviltong: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):jezozwierz:eviltong: świń :eviltong: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):świń :eviltong: misiaczek puszysty:loveu: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a): jak z wanny jak komornik ukradł wam ciepłą wode... nie kłam......:mad::diabloti: :diabloti:..fcale nie zabrał bo już mamy:eviltong: zaś mnie budzisz... dość że obudziłaś mnie w środku nocy :roll: esemeskiem to jeszcze tu mi ryczysz :mad: :multi: :diabloti:to jutro cie jeszcze szybciej obudze:eviltong: O masz a tu co za ogród zoologiczny:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agnes1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):mnie nie bylo caly dzien na gie!!!!!!!!!!!:diabloti: prasowalam i marzylam....:evil_lol: DILEKOWA !! JAK KIEDYŚ PRZYBĘDZIESZ DO KLOCUSIOWEJ TO CI ZAŁATWIĘ KONFRONTACJĘ Z PSEM MORDULCEM:diabloti: WTEDY BĘDZIESZZ ŚPIEWAĆ JAK SKOWRONEK:angryy: A NIE MI TU JAKIEŚ KŁAMSTWA WCISKAĆ:evil_lol: Quote
Paula Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):tak są 3 odmiany .. jork + ratlerek łeścik + sznaucer Owczarek niebieski + pudelmój jest wogóle jakąś inną odmianą i nie wiem co z czym :evil_lol: Hahaha :D Cześć Magda i Aga :p Quote
agnes1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 paula_z napisał(a):Hahaha :D Cześć Magda i Aga :p CZEŚĆ:multi: :multi: :multi: WITAM CIE W NASZYCH SKROMNYCH PROGACH W IMIENIU MAGDY I AGI (NIE WIEM KTO TO JEST TA DRUGA);) Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 agnes1 napisał(a):DILEKOWA !! JAK KIEDYŚ PRZYBĘDZIESZ DO KLOCUSIOWEJ TO CI ZAŁATWIĘ KONFRONTACJĘ Z PSEM MORDULCEM:diabloti: WTEDY BĘDZIESZZ ŚPIEWAĆ JAK SKOWRONEK:angryy: A NIE MI TU JAKIEŚ KŁAMSTWA WCISKAĆ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie pogróżki tylko Aga nie krzycz ...bo ludzisków pobudzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts