Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam... kto i pomoże wymienić wszystkie zalety Nissana Bluebirda?? potrzebuję do ogłoszenia o sprzedaży.. i nic nie moge wymyśleć...
napisałam już:

• kierownica
  • szyberdach
  • 4 koła
  • wycieraczki........:diabloti:
i co jeszcze fajnego jest w tym aucie?? musze zamydlic ludzią oczy zanim spróbuja odpalić :evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
przepraszam... kto i pomoże wymienić wszystkie zalety Nissana Bluebirda?? potrzebuję do ogłoszenia o sprzedaży.. i nic nie moge wymyśleć...
napisałam już:

• kierownica
  • szyberdach
  • 4 koła
i co jeszcze fajnego jest w tym aucie?? musze zamydlic ludzią oczy zanim spróbuja odpalić :evil_lol:

a kola to razem z asfaltem?:diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
tak... asfalt gratis... i piach po psie na siedzeniach TEŻ!!! :diabloti:

to dodaj jeszcze
ABS
ESP
PDC
tylko dopisz ze bezpieczkiki pokradli i nie dziala:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
to dodaj jeszcze
ABS
ESP
PDC
tylko dopisz ze bezpieczkiki pokradli i nie dziala:diabloti:

ooo... dopisałam... cokolwiek te skróty nie znaczą... ( bo wiesz nie znam niemieckiego :eviltong:)

Posted

clockwork napisał(a):
napisałam już:

• kierownica
  • szyberdach
  • 4 koła

napisz że ma
- silnik
-skrzynie biegów
-blache i że lakier tez ma
-
kupując ten samochód nie zapomnisz tego transakcji do końca swojego
życia :diabloti:

jak się trafi klient to weź ze sobą Klocka i zapewniaj ew nabywcy że Klocuś nie lubi jak ktoś mówi nie :loveu: bo on ma delikatny chłopak jest i nie można go denerwować ...... :cool1:
wrzuć jakieś stare podarte buty i porwaną odzież do bagażnika i zasugeruj że ten ktoś własanie powiedział NIE :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
napisz że ma
- silnik
-skrzynie biegów
-blache i że lakier tez ma
-
kupując ten samochód nie zapomnisz tego transakcji do końca swojego
życia :diabloti:

jak się trafi klient to weź ze sobą Klocka i zapewniaj ew nabywcy że Klocuś nie lubi jak ktoś mówi nie :loveu: bo on ma delikatny chłopak jest i nie można go denerwować ...... :cool1:
wrzuć jakieś stare podarte buty i porwaną odzież do bagażnika i zasugeruj że ten ktoś własanie powiedział NIE :cool3:

VECTRA!!!! ty to masz łeb :multi: :multi: :multi: tak zrobię.... :diabloti:
lece nakleic kartke na fure :cool1:

Posted

clockwork napisał(a):
ooo... dopisałam... cokolwiek te skróty nie znaczą... ( bo wiesz nie znam niemieckiego :eviltong:)

goopia....:eviltong:
ja to najbardziej lubie wymawiac to PDC..nie jako skrot oczywiscie....z tym mietkim amerykanskim akcentem....mmmmmm:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
goopia....:eviltong:
ja to najbardziej lubie wymawiac to PDC..nie jako skrot oczywiscie....z tym mietkim amerykanskim akcentem....mmmmmm:diabloti:

o tak... z amerykańskim akcentem lepiej pasuje do mojej japońskiej bryki - wersji amerykańskiej :diabloti:

a gupia to ty jesteś nie ja :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
VECTRA!!!! ty to masz łeb :multi: :multi: :multi: tak zrobię.... :diabloti:
lece nakleic kartke na fure :cool1:

oczywiście że mam łeb :diabloti: i to wielki i pełen pomysłów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja myślę że jak ktoś przybędzie (jak dam ogłoszenie :roll:) nabyć mojego opla i czepnie się maski to zwrócę się z tym problemem do Lali :loveu:
- zobacz Laluniu , a panu sie nie podoba maseczka którą ty tak ślicznie ozdobiłaś :shake: :mad:
tylko nie gryź zbyt mocno bo się spocisz :p

Posted

clockwork napisał(a):
o tak... z amerykańskim akcentem lepiej pasuje do mojej japońskiej bryki - wersji amerykańskiej :diabloti:

a gupia to ty jesteś nie ja :diabloti:

goopia...:eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
dilerko- teraz sie tłumacz mojej siostrze że zagadałaś mnie na gie i temu spóźniłam sie popsa ...

Siostra!!! to JEJ wina!!! :diabloti:

mnie nie bylo caly dzien na gie!!!!!!!!!!!:diabloti: prasowalam i marzylam....:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):

jak z wanny jak komornik ukradł wam ciepłą wode... nie kłam......:mad::diabloti:

:diabloti:..fcale nie zabrał bo już mamy:eviltong:

zaś mnie budzisz... dość że obudziłaś mnie w środku nocy :roll: esemeskiem to jeszcze tu mi ryczysz :mad:

:multi:
:diabloti:to jutro cie jeszcze szybciej obudze:eviltong:

O masz a tu co za ogród zoologiczny:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

dealer napisał(a):
mnie nie bylo caly dzien na gie!!!!!!!!!!!:diabloti: prasowalam i marzylam....:evil_lol:

DILEKOWA !! JAK KIEDYŚ PRZYBĘDZIESZ DO KLOCUSIOWEJ TO CI ZAŁATWIĘ KONFRONTACJĘ Z PSEM MORDULCEM:diabloti: WTEDY BĘDZIESZZ ŚPIEWAĆ JAK SKOWRONEK:angryy: A NIE MI TU JAKIEŚ KŁAMSTWA WCISKAĆ:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
tak są 3 odmiany ..

• jork + ratlerek
  • łeścik + sznaucer
  • Owczarek niebieski + pudel
mój jest wogóle jakąś inną odmianą i nie wiem co z czym :evil_lol:

Hahaha :D

Cześć Magda i Aga :p

Posted

paula_z napisał(a):
Hahaha :D

Cześć Magda i Aga :p

CZEŚĆ:multi: :multi: :multi: WITAM CIE W NASZYCH SKROMNYCH PROGACH W IMIENIU MAGDY I AGI (NIE WIEM KTO TO JEST TA DRUGA);)

Posted

agnes1 napisał(a):
DILEKOWA !! JAK KIEDYŚ PRZYBĘDZIESZ DO KLOCUSIOWEJ TO CI ZAŁATWIĘ KONFRONTACJĘ Z PSEM MORDULCEM:diabloti: WTEDY BĘDZIESZZ ŚPIEWAĆ JAK SKOWRONEK:angryy: A NIE MI TU JAKIEŚ KŁAMSTWA WCISKAĆ:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie pogróżki
tylko Aga nie krzycz ...bo ludzisków pobudzisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: