Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja zaś sie rozpanoszyłam jak u sia......:eviltong: Quote
Paula Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wygląda, jakby Klockowa chciała Ozziemu łepetynkę urwać :evil_lol: Witanko :p Quote
Agga Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 AGGUś!!!!!! przecież napisałam że jako gość ... zagladaj do nas ile wlezie... możesz nawet odemnie nie wychodzić wcale ;-) ale jako mod.... nie masz tu nic do roboty :p zdjęcia są wstawiane na bierząco... :cool1: na blogasku toczy się konkretna, kulturalna dyskusja... więc.... AGGA- ZAGLĄDAJ!! AGGA-MOD- niekoniecznie :diabloti: Kochana ja do was tylko jako gosc-przyjaciel. A modem jestem dla tych nie dobrych ogrów,trolów:evil_lol: :mad: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 paula_z napisał(a):Wygląda, jakby Klockowa chciała Ozziemu łepetynkę urwać :evil_lol: Witanko :p:razz:noooo kto wie co się jej ubzdurało ...pewnie chciała go zepsuć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ZNALAZŁM KILKA-dziesiąt :diabloti: FOTEK KLOCUSIA (chyba jeszcze ich nie było);) TAK KTOŚ ZAŁATWIŁ NASZĄ POLANKĘ:angryy: c.d.n. Quote
agnes1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:o Aga dała foty ...Klocka i Bartka;) TAK SE WŁAŚNIE MYŚLĘ CZY WSTAWIAĆ JESZCZE, CZY ZOSTAWIĆ NA INNĄ OKAZJĘ:diabloti: WITAJ ALU W KLOCKOWYCH PROGACH:loveu: Quote
Paula Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pies wczechstronnie uzdolniony ;) Dwie czynności na raz :razz: Aga, dawaj więcej fot :cool3: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 agnes1 napisał(a):TAK SE WŁAŚNIE MYŚLĘ CZY WSTAWIAĆ JESZCZE, CZY ZOSTAWIĆ NA INNĄ OKAZJĘ:diabloti: WITAJ ALU W KLOCKOWYCH PROGACH:loveu: :razz:no wylazłam z wanny i prosto tu popatrzeć .......taaaa klockowea to ma luxik .....foty jej się wstawia;) Aaaaaaaaaaa dziękuję za powitanko:loveu: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :eviltong: jak moglas sobie wczoraj bez slowa pojsc???? to ja pobieglam ci kawal ciacha ukroic a ty sobie poszlas...... gniewam sie.... Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :multi::multi::multi:POBUDKA:eviltong: Witaj ...u siebie;) Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ...................takiej to dobrze:cool1: psa siostra pilnuje:cool1: foty jemu robi:cool1: potem je wstawia:cool1: .............................pozycz siostry..............plissssssssss:modla::modla::modla: ..................witojcie:diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 paula_z napisał(a):Wygląda, jakby Klockowa chciała Ozziemu łepetynkę urwać :evil_lol: Witanko :p witulec!! chciałam mu skręcić kark, ale to twarda sztuka :shake: Agga napisał(a): Kochana ja do was tylko jako gosc-przyjaciel. A modem jestem dla tych nie dobrych ogrów,trolów:evil_lol: :mad: i za to Kocham Cie Misiu... :loveu: agnes1 napisał(a): :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: co zrobiliście mojmu piesu?????? to na pewno ten dresiarz go tak urządził!!!! :cool1: Alicjarydzewska napisał(a):no wylazłam z wanny i prosto tu popatrzeć .......taaaa klockowea to ma luxik .....foty jej się wstawia Aaaaaaaaaaa dziękuję za powitanko:loveu: jak z wanny jak komornik ukradł wam ciepłą wode... nie kłam......:mad::diabloti: dealer napisał(a)::eviltong: jak moglas sobie wczoraj bez slowa pojsc???? to ja pobieglam ci kawal ciacha ukroic a ty sobie poszlas...... gniewam sie.... qrde... dilerowa... dawa ciacho i potem możesz sie gniewać :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:POBUDKA:eviltong: Witaj ...u siebie;) zaś mnie budzisz... dość że obudziłaś mnie w środku nocy :roll: esemeskiem to jeszcze tu mi ryczysz :mad: BeaC napisał(a):...................takiej to dobrze:cool1: psa siostra pilnuje:cool1: foty jemu robi:cool1: potem je wstawia .............................pozycz siostry..............plissssssssss:modla: ..................witojcie:diabloti: Ha !!! bo moja sister jest najukochańsza ze wszystkich moich sióstr :p nie pożyczę... moja .. moja... moja... dzięki Aga za foty... to ja zaś mam urlop z wrzucaniem :eviltong: WITAM NIEWITANYCH!!!! :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ...czesc dziewczyny i chlopaki.:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ile fotecek mordulca:loveu: :loveu: No szok;) Witaj Klocusiowa:razz: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):...czesc dziewczyny i chlopaki.:diabloti: madzia i medor napisał(a):Ile fotecek mordulca:loveu: :loveu: No szok;) Witaj Klocusiowa:razz: no qrde ja tez jestem w szoku... tyyyyle fotecek :mdleje: siemano!!!!! Quote
ewatr Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Klockowa :loveu: nareszcie trafiłam na zdjęcia :multi: a nie na 30 stron maczkiem pisane :mad: i Mordulca slicznego moge popodziwiać :calus: Quote
Medorowa Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):no qrde ja tez jestem w szoku... tyyyyle fotecek :mdleje: siemano!!!!! :evil_lol: :evil_lol: Klocusiowa, Ty kiedyś pisałaś, z jakich ras powstał bandog, ale nie mogę znaleźć:niewiem: Mogła byś to jeszcze raz napisać, bo pamietam tylko tlye, o ile dobrze pamiętam, że są trzy "odmiany" bandoga:hmmmm: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ewatr napisał(a):Witaj Klockowa :loveu: nareszcie trafiłam na zdjęcia :multi: a nie na 30 stron maczkiem pisane :mad: i Mordulca slicznego moge popodziwiać :calus: no hejka... odwiedziłaś Klocusia w odpowiednim momencie bo przez kolejne 666 stron nie bedzie zdjęć... :diabloti: madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Klocusiowa, Ty kiedyś pisałaś, z jakich ras powstał bandog, ale nie mogę znaleźć:niewiem: Mogła byś to jeszcze raz napisać, bo pamietam tylko tlye, o ile dobrze pamiętam, że są trzy "odmiany" bandoga:hmmmm: tak są 3 odmiany .. jork + ratlerek łeścik + sznaucer Owczarek niebieski + pudelmój jest wogóle jakąś inną odmianą i nie wiem co z czym :evil_lol: P.S. poszukam i ci zapodam....;) dealer napisał(a):cos ty dzis taka cicha.......?:razz: bo ja taka cfaniara - jestem wszędzie tylko nie u siebie... wolę chodzic w gości, niż gościć u siebie- bo nie cierpie sprzatać po imprezie :eviltong: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 madziu.. znalazłam... było na 3ciej stronce blogaska :diabloti: (przedruk z forum molosy) http://www.forum.molosy.pl/showthrea...ghlight=bandog Sa trzy rodzaje bandogow - Amerykanski (mastino + pit albo bullmastiff + pit) - nasz Clockwork:loveu: - Australijski (mastino + AST) - Niemiecki (mix molosow strozujaco-obronnych z europy np:Rottweilerow, bullmasiffow, Cane corso, bokserow w roznych proporcjach) Quote
Recommended Posts