clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']spóźnienie :mad::evil_lol: minimalne :roll: Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 coś za oknem :cool3::cool3: ... zerkam z balkonu :razz: a za oknem :cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 ukarany, obrażony Clokwork... dostał karę, bo przewrócił to oto: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ahhh to ten fruwający kotecek :roll: jak ot teraz funkcjonuje???? boszzz już widze jak kocia mafia u mnie by darła ryje jakby w gipsie musiała któraś siedzieć :shake: Quote
Samturia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='clockwork']samturia.... byłam u proboszcza na skardze :eviltong: masz przechlapane :cool1: O Boże...:shake: i co ja pani Gleń powiem.... pani Gleń to moja n-elka religii xD... a ksiądz mnie zabije...:shake: ale nie... ja sie pójde szybciej powiesić... bedziesz mnie miala na sumieniu!!:-( Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']ahhh to ten fruwający kotecek :roll: jak ot teraz funkcjonuje???? boszzz już widze jak kocia mafia u mnie by darła ryje jakby w gipsie musiała któraś siedzieć :shake: tjjjaaa... to ten kot kaskader. nie wiem co z nim .. bo sie dawno nie widzieliśmy- dziś planujemy spotkanko wiem że kiedyś tam sam sobie ściągnął gips, i musieli zakładac ponownie... a morde to i on drze.. ale trudno- spadachronik przed skokiem trza było sprawdzać.... ;) Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Przyszłam ......:diabloti: Kto złamał łapkę kotkowi???? Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Agga']Przyszłam ......:diabloti: Kto złamał łapkę kotkowi???? przyszłaś... a mówiłam... nie fatyguj sie :diabloti: znaczy nie nie... jako gościa- owszem zapraszam gorąco, ale jako mod ... wiesz u mnie zawsze wszystko jest jak należy.... kto złamał kotkowi łapke?? nie wiem... może jak spadł z 8 piętra jakieś huligany na dole go dorwały :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:o mój ćliczny Klocuś ukarany Klocek jest najgrzeczniejszy :cool1: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='clockwork'] ukarany Klocek jest najgrzeczniejszy :cool1:zapakuj mi chłopaka ...zabieram ...nikt go karał nie bedzie:mad: Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zapakuj mi chłopaka ...zabieram ...nikt go karał nie bedzie:mad: jam jest szefem w tym domu i bedzie karany-jak zasłuzy..... :diabloti: i nie podskakuj bo następnym razem tez bedziesz leżeć z takimi :roll: oczkami :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='clockwork']jam jest szefem w tym domu i bedzie karany-jak zasłuzy..... :diabloti: i nie podskakuj bo następnym razem tez bedziesz leżeć z takimi :roll: oczkami :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:pfiiiiiiiiiiiiiiiiiiii już mi się gatki trzęsa:diabloti: Quote
Agga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 przyszłaś... a mówiłam... nie fatyguj sie :diabloti: znaczy nie nie... jako gościa- owszem zapraszam gorąco, ale jako mod ... wiesz u mnie zawsze wszystko jest jak należy.... kto złamał kotkowi łapke?? nie wiem... może jak spadł z 8 piętra jakieś huligany na dole go dorwały :mad: hihihi ale gościnna z ciebie osóbka:p Ja jako gość tzn jako swoja osoba. A co on robił? Uczył się latać? Batmanem chciał być?? Zawsze powtarzam, że niektóre filmy powinny być zakazane:diabloti: Quote
Paula Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :loveu: Dumny i (nie)blady ;) A to co za cudo? :loveu: Czyje? :razz: O psa pytam :diabloti: ;) Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:przyszłam se tu powiedzieć że KCM.................:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pproszę prezencik od nas :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo mi się podoba to zdjęcie:p :p I widziałam zdjęcia mordulca:loveu: Ukaranego:mad: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Bardzo mi się podoba to zdjęcie:p :p I widziałam zdjęcia mordulca:loveu: Ukaranego:mad::pbo to ja robiłam tą foteczkę:loveu::loveu::loveu: Czy ja już mogę tu powiedzieć Dzień Dobry:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Agga napisał(a):hihihi ale gościnna z ciebie osóbka:p Ja jako gość tzn jako swoja osoba. A co on robił? Uczył się latać? Batmanem chciał być?? Zawsze powtarzam, że niektóre filmy powinny być zakazane:diabloti: AGGUś!!!!!! przecież napisałam że jako gość ... zagladaj do nas ile wlezie... możesz nawet odemnie nie wychodzić wcale ;) ale jako mod.... nie masz tu nic do roboty :p zdjęcia są wstawiane na bierząco... :cool1: na blogasku toczy się konkretna, kulturalna dyskusja... więc.... AGGA- ZAGLĄDAJ!! AGGA-MOD- niekoniecznie :diabloti: tjaa... kotek ubzdurał sobie że jest spadachroniażem, ale zapomniał założyć ekwipunku :cool1: paula_z napisał(a): :loveu: Dumny i (nie)blady A to co za cudo? Czyje? O psa pytam :diabloti: to czarne cudo to Cane Corso kumpla, a to białe- to cudo Pawcia :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:przyszłam se tu powiedzieć że KCM.................:eviltong: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: rany bowskie!! tak na forum?? :razz: madzia i medor napisał(a):Bardzo mi się podoba to zdjęcie które ?? :hmmmm: I widziałam zdjęcia mordulca:loveu: Ukaranego:mad: taka ze mnie hetera... karze tego psa i karze... nawet za jakieś błahostki typu "staranowanie dziecka" :shake::shake::shake: Alicjarydzewska napisał(a)::pbo to ja robiłam tą foteczkę:loveu: Czy ja już mogę tu powiedzieć Dzień Dobry:loveu::loveu: możesz ... powiedz :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a): to sobie zajrzałam od poczateczku......jaka sliczna mordunia.......slodycz:loveu: clockwork napisał(a): :eviltong: tutaj tez taka zagubiona sliczna pyszczunia.....:diabloti: clockwork napisał(a): i EXPRESSOWA WYMIANA OPON:evil_lol: :evil_lol: I OCZYWIŚCIE PODSTAWOWA POZYCJA PSA-MORDERCY:cool3: a tu ...to juz ostra jazda.......z szybka wymiana opn- Formuła 1 - kubica....:diabloti: czesc... Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to sobie zajrzałam od poczateczku......jaka sliczna mordunia.......slodycz:loveu: tutaj tez taka zagubiona sliczna pyszczunia.....:diabloti: a tu ...to juz ostra jazda.......z szybka wymiana opn- Formuła 1 - kubica....:diabloti: czesc... no i sie rozmarzyłam... sentymenciki sie mie włączyli :loveu::loveu: cześc Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a): no i sie rozmarzyłam... sentymenciki sie mie włączyli :loveu::loveu: cześc no czesc....takie to malenstwo bylo..... takie ciapusiowate...te oczka zapatrzone..... Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ....................witaj..........klockowa!!!!!!1 dojechali my szczęśliwie......my bardziej niz piesa..................goraco.......Tz JESZCZE żyje...................(Pomimo popsutych pleców:diabloti:) teraz go muszę cały czas pieścić..........mascią.............:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts