agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']popełnić to se możesz sepuku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wedle zyczenia....zegnam:diabloti: ide uczynic sepuku.... Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dealer']wedle zyczenia....zegnam:diabloti: ide uczynic sepuku....:razz:eee no wiesz ....tak se poszłaś ....wracaj no mi tu natentychmiast:evil_lol: Cze Klockowe;) Quote
clockwork Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 kurde... ale jazda :crazyeye: jakis haker wczoraj pisał TU w moim imieniu :diabloti: Quote
Samturia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='clockwork']kurde... ale jazda :crazyeye: jakis haker wczoraj pisał TU w moim imieniu :diabloti: no nie... to byłaś ty, tylko że nie pamiętasz.... ahh ten alkohol:eviltong: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='clockwork']kurde... ale jazda :crazyeye: jakis haker wczoraj pisał TU w moim imieniu :diabloti::eviltong:ktoś musiał jak sie opierdzielasz i nic nie piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Samturia']no nie... to byłaś ty, tylko że nie pamiętasz.... ahh ten alkohol:eviltong: samturia!!! do kościoła!! wyspowiadaj sie z tych głupot co mi tu wypisujesz :mad: a nie na dogo!!! bo poskarże wojej mamie :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:ktoś musiał jak sie opierdzielasz i nic nie piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niebawem bedziemy.. z Beą :cool1: szykuj sie malutka :loveu: [quote name='madzia i medor']Przyszłam i idę dalej ;) a ty co tak przelotem Quote
Samturia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='clockwork']samturia!!! do kościoła!! wyspowiadaj sie z tych głupot co mi tu wypisujesz :mad: a nie na dogo!!! bo poskarże wojej mamie :eviltong: pff.... do kościoła.... a ty chodzisz?...:eviltong: jak mnie babcia wygoni do kościoła to pewnie znowu do Lidla polece... :evil_lol::eviltong: ahh nasz bezbożny naród:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='clockwork'] a ty co tak przelotem Bo ja zawsze chciałam być lotnikiem:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Samturia']pff.... do kościoła.... a ty chodzisz?...:eviltong: jak mnie babcia wygoni do kościoła to pewnie znowu do Lidla polece... :evil_lol::eviltong: ahh nasz bezbożny naród:eviltong: pewnie że chodze... prawie codzień... przed pracą :diabloti: [quote name='madzia i medor']Bo ja zawsze chciałam być lotnikiem:loveu::loveu: a... Quote
Samturia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 taaak... taki kościółek typu Tesco, Carrefour, Billa.... :evil_lol: ty mi tu nie ściemniaj! Ksiądz by cie dawno wyrzucił ze świętego miejsca! Quote
agbar Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 czesc Klockowa..ty pamietasz ze Pawcia mi dddalas w wieczyste uzytkowanie?:diabloti: :loveu: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='dealer']czesc Klockowa..ty pamietasz ze Pawcia mi dddalas w wieczyste uzytkowanie?:diabloti: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chiba nie pamieta bo......Pawcio chiba nic o tym nie wie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 dealer napisał(a):czesc Klockowa..ty pamietasz ze Pawcia mi dddalas w wieczyste uzytkowanie?:diabloti: :loveu: Jezu Klockowa ratuj Pawcia. Ona jest nienormalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :pproszę prezencik od nas :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Klocusiowa , nieśmiało się przypominam TU o filmik ;) bo coś na gg Cię złapać nie mogię :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Vectra']Klocusiowa , nieśmiało się przypominam TU o filmik ;) bo coś na gg Cię złapać nie mogię :diabloti::angryy:bo ona ostatnio na gie nie uchwytna jest......a filmik ja już widziałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze :multi::multi::multi:z samego ranka Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pysia napisał(a):Jezu Klockowa ratuj Pawcia. Ona jest nienormalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiowa ty mnie normalnie reputacje niszczysz.....:diabloti: witam cie Klockowa:) Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Samturia']taaak... taki kościółek typu Tesco, Carrefour, Billa.... :evil_lol: ty mi tu nie ściemniaj! Ksiądz by cie dawno wyrzucił ze świętego miejsca! samturia.... byłam u proboszcza na skardze :eviltong: masz przechlapane :cool1: [quote name='dealer']czesc Klockowa..ty pamietasz ze Pawcia mi dddalas w wieczyste uzytkowanie?:diabloti: :loveu: jasne że pamiętam... bier mi go!! i to natentychmiast!!! nie chcem go!! on mi nie robi obrazków na skórze... bo nie ma czasu... a po co innego mi łon?? żeby mu prać i gotować??? OOOO NIE!!!! :diabloti: [quote name='kingilka']Cuuudny piesek. Pozdro dla Clockworka! pewnie że cudny... NAJPIEKNIEJSZY BANDOG W JASTRZĘBIU :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Clocuszkowa..... jak zyjesz? hejka... powoli... powoli żyje :p [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chiba nie pamieta bo......Pawcio chiba nic o tym nie wie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: on nie musi wiedzieć... a jak mówie że pamiętam to ... mówie :diabloti: [quote name='paula_z']Siemanko Klocki :p siemaneczko Maxiory :p [quote name='Pysia']Jezu Klockowa ratuj Pawcia. Ona jest nienormalna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to idealnie do siebie spasują ;) Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pproszę prezencik od nas :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oooooooooooo :multi: pienkny Ci on!!! [quote name='Vectra']Klocusiowa , nieśmiało się przypominam TU o filmik ;) bo coś na gg Cię złapać nie mogię :diabloti: to ja nieśmiało odpowiem że jeszcze nie zrzuciłam na kompka :oops: Pamiętam że 1 egzemplaż for ju!!! a na gie mnie nie ma bo jakoś uciekam z pracy.. bo jak tu przyjde to Pawcio mi każe zdjątka skanować.. a sie mi wcale nie chce. więc latam po urzędach, jeZUSach, srusach, sklepach... tyle pilnych rzeczy do załatwienia ;) [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:bo ona ostatnio na gie nie uchwytna jest......a filmik ja już widziałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze :multi::multi::multi:z samego ranka cześć prawie pod wieczór :cool3: [quote name='dealer']Pysiowa ty mnie normalnie reputacje niszczysz.....:diabloti: witam cie Klockowa:) jaką reputacje?? :hmmmm: dilerka!! twoja reputacja wyginęła z dinozaurami!! zreszta jak moja :cool1: [quote name='malawaszka']jeny już 13 a JEJ nie ma :crazyeye: 14:05 JESTEM :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='clockwork']14:05 JESTEM :diabloti: spóźnienie :mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts