clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 aaa.. tam od razu nawaliła... :diabloti: i jakie zaś. :mad: :mad: :mad: żyje, jestem w gosciach... .... ... .... żyje... :diabloti: napastuje mnie pies.. rasy Owczarek niebieski :diabloti: któremu powiedziałam"co? chcesz piwo??" natychmiast przytargał miske... taka do moczenia nóg :cool1: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nooooo co za śpiewy po 22.....;) upsss... przepraszam... cisza nocna :cool1: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']aaa.. tam od razu nawaliła... :diabloti: i jakie zaś. :mad: :mad: :mad: żyje, jestem w gosciach... .... ... .... żyje... :diabloti: napastuje mnie pies.. rasy Owczarek niebieski :diabloti: któremu powiedziałam"co? chcesz piwo??" natychmiast przytargał miske... taka do moczenia nóg :cool1:;)dobrze że nie wanne:eviltong: Quote
Samturia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']upsss... przepraszam... cisza nocna :cool1: A ty czego jeszcze nie śpisz? nie łądnie tak... dajesz zły przykład dzieciom :mad: w tym mi:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)dobrze że nie wanne:eviltong: wanny u nich brak... bo to biedaki :diabloti: mają tylko brodzik :diabloti: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Samturia']A ty czego jeszcze nie śpisz? nie łądnie tak... dajesz zły przykład dzieciom :mad: w tym mi:evil_lol: śpie :diabloti: nie przeszkadzać :diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']wanny u nich brak... bo to biedaki :diabloti: mają tylko brodzik :diabloti::razz:bo już pomyślałąm żeś do Dilerki trafiła.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko psies nie ten:eviltong: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 a kto z nami nie wypije.............. niech go piorun trzaśnie :diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']a kto z nami nie wypije.............. niech go piorun trzaśnie :diabloti::razz:....zależy co ...bo mam tylko Tyskie:eviltong: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:....zależy co ...bo mam tylko Tyskie:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: co to jest tyskie?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']:diabloti: :diabloti: :diabloti: co to jest tyskie?? :diabloti: :diabloti: :diabloti: :cool1:zupa chmielowa:eviltong: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:zupa chmielowa:eviltong: nie wiem o co chodzi :diabloti: Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:bo już pomyślałąm żeś do Dilerki trafiła.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko psies nie ten:eviltong: tak mi sie wlasnie wydawalo ze pomyslisz o mnie...zupelnie nie wiem dlaczego?:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']nie wiem o co chodzi :diabloti:to ci to jutro organoleptycznie wytłumacze:eviltong: [quote name='dealer']tak mi sie wlasnie wydawalo ze pomyslisz o mnie...zupelnie nie wiem dlaczego?:evil_lol::razz:no sama nie wiem jak mogłaś mi się skojarzyć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to ci to jutro organoleptycznie wytłumacze:eviltong: a kto mnie do domciu odwiezie ???????????????????????????????????????? Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']a kto mnie do domciu odwiezie ????????????????????????????????????????:diabloti:na piechote pójdziesz:evil_lol:....no chyba że ja:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']a kto mnie do domciu odwiezie ???????????????????????????????????????? ooo..nie dałam niebieskiego kolora... już po mnie :roll: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']ooo..nie dałam niebieskiego kolora... już po mnie :roll::mad:kredki ci któś zakosił:angryy: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:kredki ci któś zakosił:angryy: tak.. ONE!!!!! Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']tak.. ONE!!!!! :razz:posłać psa mordulca na pomoc:mad: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :razz:no kkkurde byłam tu ....koffam cie misiu:loveu: Quote
clockwork Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no kkkurde byłam tu ....koffam cie misiu:loveu: ....................................................................................................... Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='clockwork']....................................................................................................... no ta ....niedowiarek:razz: Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 szukam takiej jednej co to jej nikt nie kocha i nie odwiedza...chcialam popelnic dobry uczynek:diabloti: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']szukam takiej jednej co to jej nikt nie kocha i nie odwiedza...chcialam popelnic dobry uczynek:diabloti:popełnić to se możesz sepuku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts