Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

................siedza po pólnocy potem wstać nie moga.do pracy nie chodzą czy co?????
witam sie clockowa z cią:razz:...........piekne foteczki masz...:razz:.nareszcie ...to do zobaczyska jutro....................
rur przygotowana??? na glanc ma się świecić:eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']

tak a później potrzebna RSPCA czy jak oni tam się nazywają.
Ostatnio widziałam na Animal Planet jak ratownicy ratowali GOlden retrivera uwięzionego w kanale deszczowym. KUrcze ale była radość jak go uwolnili.:multi:

tja... Klocek oglądał ten program... a potem poszedł szukac goldena :diabloti:

[quote name='dealer']katorga.....galery.....ona cie nie kocha ta siostra??? skad ty ja wytrzasnelas te siostre?:diabloti:
wszystko widze :mad::mad::mad:

[quote name='agnes1']NO WŁAŚNIE:angryy: , POWIEM WIĘCEJ ONA MNIE NIENAWIDZI:mad: I BĘDZIE NIENAWIDZIEĆ JESZCZE BARDZIEJ:loveu: BO ZAŚMIECIŁM BLOŻKA JAKIMIŚ FOTKAMI I JAK ZWYKLE WSZYSCY (PRAWIE WSZYSCY) WYSTRASZYLI SIĘ PSA MORDERCY I NIE CHCĄ TU ZAGLĄDAĆ:shake: .
A SIOSTRE ZNALAZŁA MAMA NA SKŁADOWISKU METALI KOLOROWYCH. JESZCZE KILKA KAWŁKOW SIE JEJ TRZYMA :diabloti:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: na złomie??? qrde.. a mi mówiła że w kapuście i temu taki głąb ze mnie :shake::shake: no teraz to już nic nie wiem :hmmmm:
kocham cie siostra!!!
a Was nie :eviltong:

[quote name='BeaC']................siedza po pólnocy potem wstać nie moga.do pracy nie chodzą czy co?????
witam sie clockowa z cią:razz:...........piekne foteczki masz....nareszcie ...to do zobaczyska jutro....................
rur przygotowana??? na glanc ma się świecić:eviltong:

hejka....
rurę sobie sama wypolerujesz jak bedziesz śmigać tańce przy niej... bedzie błyszczec jak ściekła
do juterka :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:POBUDKA..............
Ale nagadały a teraz odsypiaja :evil_lol:

Cze Klocusiowa ....jesteś już :razz:

jestem... Pawcio mnie zasypuje fotami do skanowania :placz: i nie mam czasu na nic :placz: :placz: buuuu.. a tak pięknie było na chorobowym :-(

jak kogoś ominęłam z odpowiedzią to sorki- czmychłam tu ukradkiem jak nie widzi że nie skanuję :cool3:

Posted

[quote name='Samturia']Klockowaa... a ja też mam skaneer... pomóc ci?
ja sie chce wkoopić, żebyście mnie nie trymowały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka młoda i już sie łapówkarstwa uczy:eviltong:

Posted

[quote name='Samturia']Klockowaa... a ja też mam skaneer... pomóc ci?
ja sie chce wkoopić, żebyście mnie nie trymowały

nie... ja lubie 8 godzin pracy poświęcać na skanowanie, pomniejszanie, wycinanie, powiększanie, wyostrzanie, przerabianie.... zapisywanie... wrzucanie na stronke... i takie tam...

świetna robota... polecam wszystkim :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj Klockowa:p:p:p I ja tam skanowanie Ci idzie:diabloti:

a jakoś mi idzie... aktualnie skanuje blogaski każdy po kolei :p ale ciiii... nie mówcie Pawciowi :evil_lol:
cześć kolejna kobieto o okrutnym imiu :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']a jakoś mi idzie... aktualnie skanuje blogaski każdy po kolei :p ale ciiii... nie mówcie Pawciowi :evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong:PAWCIO!!!!!!!!!!!!!!![SIZE=2]...no co chciałam tylko się przywitać:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']a jakoś mi idzie... aktualnie skanuje blogaski każdy po kolei :p ale ciiii... nie mówcie Pawciowi :evil_lol:

Jak bym miała tak na imię jak Ty, to bym się pochlastała:siara::diabloti::diabloti:

Jazda skanować, a nie się obijać, zaraz sesemesa wyślę do Twojego Pawcia:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong::eviltong:PAWCIO!!!!!!!!!!!!!!![SIZE=2]...no co chciałam tylko się przywitać:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Jak bym miała tak na imię jak Ty, to bym się pochlastała:siara::diabloti::diabloti:

Jazda skanować, a nie się obijać, zaraz sesemesa wyślę do Twojego Pawcia:diabloti:

wredne babsztyle...:diabloti::angryy:
dzwoń dzwoń... nagadaj...
potem Pawcio przepyta mnie z boxu... i bedziesz miała mnie na sumieniu...:mad:
nie bede skanować!! O NIE!!!!!! chyba mam tu coś do powiedzenia??? :hmmmm: :siara:

Posted

[quote name='clockwork']
nie bede skanować!! O NIE!!!!!! chyba mam tu coś do powiedzenia??? :hmmmm: :siara:

Ja nie mam sumienia:diabloti: Przestań, że się dziołcha okłamywać:siara::siara::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']SKONCZYŁAM SKANOWANIE!!! :multi::multi::multi::multi::multi: NA DZIŚ :cool1:

ide do domu :shake: :placz:

Gratluję:klacz::klacz::klacz::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
doberek przyszła mamo :diabloti: jeszcze ino 10 miesięcy i... mały dogomaniaczek sie wykluje :multi::multi:

kurfa :angryy: we no sie uspokój tak??!! :mad: sie uwzięły wrony jedne podłe babsztyle, wiedźmy i czarownice :-x:bad-word::madgo::motz:

Posted

malawaszka napisał(a):
kurfa :angryy: we no sie uspokój tak??!! :mad: sie uwzięły wrony jedne podłe babsztyle, wiedźmy i czarownice :-x:bad-word::madgo::motz:

Waszuniu nie denerwuj się ,teraz musisz dbac o siebie :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i tak KCM;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: