agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Samturia']ale nie wiesz jaka klatka... to mnie jeszcze jakoś broni xD TRZECIA KLATKA OD STRONY GWARKA... PIĄTY BALKON :diabloti: KLOCKOWA :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Samturia']oooszzzz tyyyyyyyy ja ci daaam... napuszcze na ciebie Lape i... raczej cie nie zje ale może zalizać... także wiesz, uważaaaaaj!:mad::diabloti:już mi się gatki trzesą:eviltong: [quote name='clockwork'] Ala.. jak bedziesz już w Jebiu to daj koda- zaprowadze cie na trymowanie samturii- bo adresu nie znam, ale wiem gdzie to ;):multi:no to idziemy wespół w zespół;) [quote name='Samturia']ale nie wiesz jaka klatka... to mnie jeszcze jakoś broni xD:evil_lol: [quote name='agnes1']TRZECIA KLATKA OD STRONY GWARKA... PIĄTY BALKON :diabloti: KLOCKOWA :eviltong: :eviltong:na dogo ...a już w Jastrzbiu to napewno nic sie nie ukryje:eviltong: No cioteczka ...postarałaś się , czy nie masz jakiś fot Ozzulka ....bo nie ma mi kto wstawić:-( hmmmm a po kąpieli była ...kąpiel:razz: Quote
Samturia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Agneees.... jutro wybiore się z koleżankami do klockowej... bedzie ciekawie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Samturia']Agneees.... jutro wybiore się z koleżankami do klockowej... bedzie ciekawie :evil_lol::diabloti:no to ja już spakowana , poczekam w sklepiku:eviltong:.....koffana strzez się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Samturia']Agneees.... jutro wybiore się z koleżankami do klockowej... bedzie ciekawie :evil_lol: TO MOŻE JA TEŻ SIĘ WYBIORĘ:cool3: TYLKO ILE BĘDZIE TYCH KOLEŻANEK:razz: , BO NIE WIEM CZY SIĘ ZMIESZCZĘ:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:no to ja już spakowana , poczekam w sklepiku:eviltong:.....koffana strzez się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ALU REZERWUJ SE WCZEŚNIE MIEJSCE, BO MOŻESZ SIĘ NIE DOPCHAĆ;) Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1'] ALU REZERWUJ SE WCZEŚNIE MIEJSCE, BO MOŻESZ SIĘ NIE DOPCHAĆ;);)mam tam miejscówkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:odstąpie ci jak nie uda mi się dojechać Quote
Agga Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 tak a później potrzebna RSPCA czy jak oni tam się nazywają. Ostatnio widziałam na Animal Planet jak ratownicy ratowali GOlden retrivera uwięzionego w kanale deszczowym. KUrcze ale była radość jak go uwolnili.:multi: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agga'] tak a później potrzebna RSPCA czy jak oni tam się nazywają. Ostatnio widziałam na Animal Planet jak ratownicy ratowali GOlden retrivera uwięzionego w kanale deszczowym. KUrcze ale była radość jak go uwolnili.:multi: A JA OGLĄDAŁAM CHYBA WCZORAJ JAK Z JEDNEJ POSESJI ZABRALI 17 PSÓW , WYGŁODZONYCH I Z ŚWIERZBEM I NIE DAŁO SIĘ URATOWAĆ ANI JEDNEGO:-(:placz: ALE FAJNIE SIĘ OGLĄDA JAK WYCIĄGAJĄ TE BIEDNE PSIĄTKA, KONIKI I INNE ZWIERZA Z TAKIEGO GOOWNA I RATUJĄ IM ŻYCIE I ZDROWIE:multi: . MIŁO WIEDZIEĆ ŻE SĄ LUDZIE KTÓRYM NA ZWIERZAKACH ZALEZY:lol: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']BU!!!!! dzien dobry:loveu: PÓŁNOC WYBIŁA I PRZYSZŁA TU JAKAŚ STRASZYĆ:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='agnes1']PÓŁNOC WYBIŁA I PRZYSZŁA TU JAKAŚ STRASZYĆ:diabloti: psttt..gdzie ona ta straszaca:crazyeye: trza sie schowac:diabloti: a ty dlaczego nie spisz cooooo???:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):psttt..gdzie ona ta straszaca:crazyeye: trza sie schowac:diabloti: a ty dlaczego nie spisz cooooo???:diabloti: A Ty co taka ciekawska, co:diabloti:Mła:loveu: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']psttt..gdzie ona ta straszaca:crazyeye: trza sie schowac:diabloti: a ty dlaczego nie spisz cooooo???:diabloti: ODLECIAŁA NA MIOTLE;) A NIE ŚPIĘ BO MI SIOSTRA KAZAŁA PILNOWAĆ BLOŻKA:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']A Ty co taka ciekawska, co:diabloti:Mła:loveu: bo mnie robale przesladuja....:diabloti: [quote name='agnes1']ODLECIAŁA NA MIOTLE;) A NIE ŚPIĘ BO MI SIOSTRA KAZAŁA PILNOWAĆ BLOŻKA:diabloti: katorga.....galery.....ona cie nie kocha ta siostra??? skad ty ja wytrzasnelas te siostre?:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']bo mnie robale przesladuja....:diabloti: katorga.....galery.....ona cie nie kocha ta siostra??? skad ty ja wytrzasnelas te siostre?:diabloti: Zatłuc dziady:diabloti: I znów ciekawość ją zżera:shake::diabloti::diabloti: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']bo mnie robale przesladuja....:diabloti: katorga.....galery.....ona cie nie kocha ta siostra??? skad ty ja wytrzasnelas te siostre?:diabloti: NO WŁAŚNIE:angryy: , POWIEM WIĘCEJ ONA MNIE NIENAWIDZI:mad: I BĘDZIE NIENAWIDZIEĆ JESZCZE BARDZIEJ:loveu: BO ZAŚMIECIŁM BLOŻKA JAKIMIŚ FOTKAMI I JAK ZWYKLE WSZYSCY (PRAWIE WSZYSCY) WYSTRASZYLI SIĘ PSA MORDERCY I NIE CHCĄ TU ZAGLĄDAĆ:shake: . A SIOSTRE ZNALAZŁA MAMA NA SKŁADOWISKU METALI KOLOROWYCH. JESZCZE KILKA KAWŁKOW SIE JEJ TRZYMA :diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Zatłuc dziady:diabloti: I znów ciekawość ją zżera:shake::diabloti::diabloti: odczep sie ty tasiemcu:diabloti: [quote name='agnes1']NO WŁAŚNIE:angryy: , POWIEM WIĘCEJ ONA MNIE NIENAWIDZI:mad: I BĘDZIE NIENAWIDZIEĆ JESZCZE BARDZIEJ:loveu: BO ZAŚMIECIŁM BLOŻKA JAKIMIŚ FOTKAMI I JAK ZWYKLE WSZYSCY (PRAWIE WSZYSCY) WYSTRASZYLI SIĘ PSA MORDERCY I NIE CHCĄ TU ZAGLĄDAĆ:shake: . A SIOSTRE ZNALAZŁA MAMA NA SKŁADOWISKU METALI KOLOROWYCH. JESZCZE KILKA KAWŁKOW SIE JEJ TRZYMA :diabloti: ciiiicho bez paniki...robimy za tlum:) zachwycony tlum w dodatku:diabloti: Jakie piekne foty pieknego psa ...Madziu mla spojrz tylko....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnes1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']ciiiicho bez paniki...robimy za tlum:) zachwycony tlum w dodatku:diabloti: Jakie piekne foty pieknego psa ...Madziu mla spojrz tylko....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: MOŻE KLOCKOWA MI WYBACZY PO SŁOWACH TWYCH:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Jestem :loveu: :loveu: pokój z wami drogie moje :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 dealer napisał(a):odczep sie ty tasiemcu:diabloti: Weź ze sobie pigułę na przeczyszczenie, to sam wylezie:diabloti: Jestemmmmmmmmm tłumemmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Vectra napisał(a):Jestem :loveu: :loveu: pokój z wami drogie moje :loveu: :loveu: pokoj z nami co??? sprzatalas??:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Weź ze sobie pigułę na przeczyszczenie, to sam wylezie:diabloti: Jestemmmmmmmmm tłumemmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti: robaczywym ale zawsze tlumemmmmmmmmmmmmmmmm:diabloti: Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Prosze sie nie pchac!!! wszyscy zobacza zdjecia..kazdemu zostanie udzielony glos!! Quote
Recommended Posts