Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :multi::multi::multi:melduję się padająca na twarz ten dżemiący dzień:diabloti: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 dawno nie było zdjęć?? nie??? no to dziś pora na odkurzenie legwana zwanego Orange...... zdjęcia archiwalne bo legwan juz dawno przerobiony na steki :diabloti: i ostatni nabytek naszego Legwanka... bo mu kurna za duszno było :mad::mad::mad: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 AAAAAA!!!! ROBACZKU!!!!! TU SIE UKRYŁES!!!! a ja cie szukam po wszystkich dogo-galerach :diabloti: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']AAAAAA!!!! ROBACZKU!!!!! TU SIE UKRYŁES!!!! a ja cie szukam po wszystkich dogo-galerach :diabloti::razz:u mnie pod kanapą siedział:eviltong: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:goń mnie.................. masz go!!!! :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']masz go!!!! :eviltong::eviltong::eviltong::placz:potkłam sie o Klocka Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:potkłam sie o Klocka no masz.. żeby tak na środku klocki leżały :shake: :shake: :ghost_2:pałka zapałka dwa kije... kto sie nie schowa ten kryje... raz dwa trzy... szukasz ty!!!! Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'] no masz.. żeby tak na środku klocki leżały :shake: :shake: :ghost_2:pałka zapałka dwa kije... kto sie nie schowa ten kryje... raz dwa trzy... szukasz ty!!!! :razz:...a nie bedziesz jak legwan pod kanape wchodzić .......;) Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...i poszła POPSA:eviltong: i wróciła.... okradziono nam klientke... czekamy na policje :angryy: dlaczego zawsze nas to spotyka :mad::mad::mad: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'] :multi::multi::multi: ja to siem umiem ustawić we wżyciu... ha!!! całe życie na krzywy ryj!!! :multi::multi: Trzeba sobie umieć radzić:cool1: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='clockwork'] i ostatni nabytek naszego Legwanka... bo mu kurna za duszno było :mad::mad::mad: Takiemu to dobrze:cool1: [quote name='clockwork']i wróciła.... okradziono nam klientke... czekamy na policje :angryy: dlaczego zawsze nas to spotyka :mad::mad::mad: O losie, Wy to rzeczywiście macie szczęście:roll: :roll: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']i wróciła.... okradziono nam klientke... czekamy na policje :angryy: dlaczego zawsze nas to spotyka :mad::mad::mad: :angryy:o żesz w morde...... Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Klockowa ktos na ciebie klatwe rzucil:crazyeye: ...wczoraj straz wiejska dzis policja...kkkurde ide robic paczkie dla cia:diabloti: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']Klockowa ktos na ciebie klatwe rzucil:crazyeye: ...wczoraj straz wiejska dzis policja...kkkurde ide robic paczkie dla cia:diabloti: na razie spisuja zeznania... jeszcze nie wspominali że bedą nas aresztować :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']Klockowa ktos na ciebie klatwe rzucil:crazyeye: ...wczoraj straz wiejska dzis policja...kkkurde ide robic paczkie dla cia:diabloti: buuuhahhaha... czy jest na sali egzorcysta?? Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']na razie spisuja zeznania... jeszcze nie wspominali że bedą nas aresztować :evil_lol:;)jakby co to mam ten czajnik ....kkkurde ale fatal.... Quote
Paula Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Znalazł się stekuś :razz: A nawet dwa ;) :shake: Starczy tego pecha dla Klockowej, sio sio peszku :mad: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='paula_z']Znalazł się stekuś :razz: A nawet dwa ;) :shake: Starczy tego pecha dla Klockowej, sio sio peszku :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten stekuś to się w zdrzadełku przegląda ...narcyz:razz: No tego peszka trza pogonić a kysz do kamci ....:diabloti: Quote
Paula Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten stekuś to się w zdrzadełku przegląda ...narcyz:razz: No tego peszka trza pogonić a kysz do kamci ....:diabloti: Elegancik :cool3: O, dobrze gadasz :razz: A kysz, sio do kamci peszku :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 wariatka szukała lega po wszystkich galeriach a on tu se siedzi grzecznie :loveu::loveu::loveu: aleś se sposób na lans wymyśliła :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='clockwork']i wróciła.... okradziono nam klientke... czekamy na policje :angryy: dlaczego zawsze nas to spotyka :mad::mad::mad: ....................uroki odczyniać.................pecha przeganiać................. i tak wogóle to Cię witam ciule:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz .....on ma saunę no full wypas.... powiadasz za duszno legwankowi było.... acha........:diabloti: Quote
Recommended Posts