Paula Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']:grins: W IMIENIU MOJEJ SISTERSJI ODPOWIEM:diabloti: , ŻE ONA W PRACY PO 17 JEST PRAWIE CODZIENNIE:cool3: JAKAŚ TAKA ZAPRACOWANA OSTATNIO:crazyeye: COŚ JĄ TAM TRZYMA:angryy: NIE WIEM CZY TO NIE CZASEM DOGO:evil_lol: :evil_lol: WAL DO NIEJ JUTRO;) NA PEWNO DO 18-TEJ JĄ ZATANIESZ:diabloti: A dzięki :lol: Wczoraj trafiłam na Pawcia :evil_lol: a dziś byłam późno :shake: Może jutro się uda :razz: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']NO TO SIĘ WYDAŁO:angryy: JA TU NIAŃCZĘ, KARMIĘ, NA PSACERKI CHODZĘ A ONA ZAPISAŁA TOBIE:mad: . CO ZA WREDZIUSZEK:shake: . A LEGWANA MI ZAPISAŁA, CZY BĘDĘ SIĘ MUSIAŁA O NIEGO TEŻ BIĆ ?? :mad: :evil_lol: PACZKI NA RAZIE NIE WYSYŁAJ BO CHWILOWO NIE CHCIELI JEJ ZAMKNĄĆ:evil_lol::razz:paczki nie wysyłam tylko zbieram prowianta:eviltong: nie no legwana możesz brać bez wojny ...ja nie mam miejsca w domu na terrarium:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A na spacerki z Klocusiem nie marudź ...też to dla zdrowia:p Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='paula_z']Dzięki :lol: Wczoraj trafiłam na Pawcia :razz: a dziś byłam późno :shake: Może jutro się uda :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga cie wpuszcza w maliny ....5 po 17 będzie hasło POPSA :eviltong:....;) Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] nie no legwana możesz brać bez wojny ...ja nie mam miejsca w domu na terrarium:evil_lol::evil_lol::evil_lol: JA TEŻ NIE MAM MIEJSCA, ALE JAKBY CO TO ŁAZIENKĘ PRZEROBIĘ:evil_lol: A na spacerki z Klocusiem nie marudź ...też to dla zdrowia:p JASNE ŻE DLA ZDROWIA, POD WARUNKIEM, ŻE SEZON NA MIŁOŚĆ SIĘ SKOŃCZY:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga cie wpuszcza w maliny ....5 po 17 będzie hasło POPSA :eviltong:....;) :angryy: :angryy: :angryy: TAK DŁUGO NIE BĘDĘ CZEKAĆ - 17.02 MA BYĆ U MNIE:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']:angryy: :angryy: :angryy: TAK DŁUGO NIE BĘDĘ CZEKAĆ - 17.02 MA BYĆ U MNIE:evil_lol::eviltong:ha ha ha ....wiedziałam ......;) Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:ha ha ha ....wiedziałam ......;) CIEKAWE SKĄD WIEDZIAŁAŚ:cool3: I TERAZ OKAŻE SIĘ , ŻE JA TEŻ MAM MUSK WSPÓLNIE Z WAMI:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']CIEKAWE SKĄD WIEDZIAŁAŚ:cool3: I TERAZ OKAŻE SIĘ , ŻE JA TEŻ MAM MUSK WSPÓLNIE Z WAMI:evil_lol::crazyeye:nooo masakra...już wiem Klockowa zostawiła u Ciebie a ty go zabrałaś co by sie samotny nie marnował .......kkkurde jak ja jutro te 9 godzin bez mózga wyrobie ......wiesz co mam pomysła podwieź mi go do przedszkola;) Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:nooo masakra...już wiem Klockowa zostawiła u Ciebie a ty go zabrałaś co by sie samotny nie marnował .......kkkurde jak ja jutro te 9 godzin bez mózga wyrobie ......wiesz co mam pomysła podwieź mi go do przedszkola;) ALU WYBACZ:cool1: , ALE POZA TYM KIEDY MUSZĘ BARTKA ZAPROWADZIĆ I PRZYPROWADZIĆ Z PRZEDSZKOLA, TO JA TĘ INSTYTUCJĘ OMIJAM Z DALEKA:eviltong: CHYBA, ŻE CHCESZ ŻEBYM TAM RYKNĘŁA;) Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='agnes1']ALU WYBACZ:cool1: , ALE POZA TYM KIEDY MUSZĘ BARTKA ZAPROWADZIĆ I PRZYPROWADZIĆ Z PRZEDSZKOLA, TO JA TĘ INSTYTUCJĘ OMIJAM Z DALEKA:eviltong: CHYBA, ŻE CHCESZ ŻEBYM TAM RYKNĘŁA;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko broń cie opatrzności nie pozostawiaj w tej instytucji tego naszego muzga ...oddaj go siostrze:evil_lol: Quote
agbar Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko broń cie opatrzności nie pozostawiaj w tej instytucji tego naszego muzga ...oddaj go siostrze:evil_lol: a ty spac mialas isc:razz: gadulo:diabloti: Quote
agnes1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko broń cie opatrzności nie pozostawiaj w tej instytucji tego naszego muzga ...oddaj go siostrze:evil_lol: NIE WIEM CZY U NIEJ BĘDZIE BEZPIECZNY:evil_lol: Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Klockowa... Oglądałam kjujika i on taki jakiś do mnie podobny :crazyeye: Nie dość ze różowy to jeszcze bez twarzy :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Magdaleno....a TY gdzie????sie włóczysz??? dzien dobry.... Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Klockowa!!! gdzies ty?? no cho tuuuuuu....Ala kazala mi sie toba dzis opiekowac:diabloti: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='agnes1']CO ZA SIOSTRA:angryy: NIC NIE WSPOMINAŁA O TESTAMENCIE:shake: JAK BYM WIEDZIAŁA TO BYM SIĘ TROSZKI PODLIZAŁA:ices_bla: I MOŻE MNIE TEŻ BY COSIK SKAPŁO:czytaj: SIOSTRA ŻYJE:lol: , MA SIĘ DOBRZE:bigcool: :bigcool: :bigcool: , PODOBNO NA RAZIE JEJ NIE ZAMKNELI:diabloti: siostro...mówisz i masz.... NISSAN SPOD BLOKU-ten za który mam iśc siedzieć :diabloti: bo se stoi na parkingu (kto by przypuszczał) JEST TWóJ.... STAN IDEALNY!!!!! [quote name='paula_z'] :cool3: Kiedy będziesz w pracy po 17, żebym mogła Cię złapać na gadulcu? PAULA... MI TE NADGODZINY TO JAKOś TAK NIECHCąCY WYPADAJą- NIGDY NIE PLANUJę.... jak sie nie wyrobie z pracą ;) to musze zostać po godzinach :cool1: Uff :multi: Co za jakiś :zly7: konfi na nią doniósł :shake: no takie mamy w bloku konfi-tury... w których drzemie ... wilk?? czy w konfiturach też są wilki?? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:grins:trzeba wiedzieć gdzie uderzyć....psa też mi zapisała ....żebyś potem nie wołała za mna ......możesz wziąć legwana:megagrin: no właśnie też uderzam z info ze klocusiowa narazie cała i zdrowa ....byłam na zakupach bo już szykuję prowiant do paczki jak do pierdla trafi:razz: Alu- wiedziałam że moge na cia liczyć... :loveu: nie spiesz sie z tym prowiantem... bede walczyc jak lwica ze strażnikami jastrzębia... i na koniec wpadne do nich z dżemem i poszczuje wilkiem :diabloti: [quote name='Pysia']Klockowa... Oglądałam kjujika i on taki jakiś do mnie podobny :crazyeye: Nie dość ze różowy to jeszcze bez twarzy :evil_lol: buhahahhaha.... taka natura Bandogów... rzucić sie do twarzy i wyszarpać nos, wygryść oczy... język... ale że co??? niufy też z tych agresywnych?? [quote name='Agunia-Pańciunia)']Magdaleno....a TY gdzie????sie włóczysz??? dzien dobry.... a siem spóźniłam do arbajtu- jakieś 2 godziny :p [quote name='dealer']Klockowa!!! gdzies ty?? no cho tuuuuuu....Ala kazala mi sie toba dzis opiekowac:diabloti: przeca jestem MELDUJE SIE NA STANOWISKU!! :cool3: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witaj mła, to kiedy będzie można do Cię paczuszki wysyłać:diabloti: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ................no ładnie, ładnie..................niezłe masz konfitury w bloku:mad::mad::mad:................nie ma to jak miły, uprzejmy sąsiad:mad::mad::mad: co to naśle uprzejmych strażaków.................. witaj Clkoworkowa:loveu: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj mła, to kiedy będzie można do Cię paczuszki wysyłać:diabloti: witaneczko :multi: jak dla mnie to niech mnie zamykają natentychmiast... życie na koszt tych co pracują.:cool3:... wyrok wlicza sie do emerytury..:multi:.. żarło na tacy doniesione.... ;) i takie tam inne przywileje :p żyć nie umierać... bo grosza odemnie nie dostaną....te strażaki . :mad: [quote name='BeaC']................no ładnie, ładnie..................niezłe masz konfitury w bloku:mad::mad::mad:................nie ma to jak miły, uprzejmy sąsiad:mad::mad::mad: co to naśle uprzejmych strażaków.................. witaj Clkoworkowa:loveu: witaj Luśkowa :loveu: no życie... ale nie poddam sie bez walki... skorumpowanym gnojom.... mam moja pozamiatała wczoraj panem strażnikiem wielkim jak małolatem... więc pójdziemy siedzieć obie :multi::multi::multi: [quote name='Hugo-Kochaś']Cześc Klocusiowa :hand: :hand: doberek, doberek... kogóż ja tu widze..... przyszłaś zaproponować w końcu ten termin spotkanka Klockowo-Dulkowego??? :cool3::cool3: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 .....................wielkie uściski i gratulacje dla PANI MAMY:multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']siostro...mówisz i masz.... NISSAN SPOD BLOKU-ten za który mam iśc siedzieć :diabloti: bo se stoi na parkingu (kto by przypuszczał) JEST TWóJ.... STAN IDEALNY!!!!! :multi: :multi: :multi: A MNIE TU ALA DONIOSŁA, ŻE TY JEJ W TESTAMENCIE ZAPISAŁA:angryy: PRZED ODBIOREM SPRAWDZĘ CZY SĄ ŚRUBY W KOŁACH, BO PAN STRAŻNIK COSIK MI TU NADAWAŁ, ŻE POWYKRĘCAŁAŚ:evil_lol: [quote name='clockwork']witaneczko :multi: jak dla mnie to niech mnie zamykają natentychmiast... życie na koszt tych co pracują.:cool3:... wyrok wlicza sie do emerytury..:multi:.. żarło na tacy doniesione.... ;) i takie tam inne przywileje :p żyć nie umierać... bo grosza odemnie nie dostaną....te strażaki . :mad: MARZYCIELKA:evil_lol: :cool3: - NIE MA TAK DOBRZE, MUSISZ UKRAŚĆ BUŁKĘ TO CIE ZAMKNĄ;) witaj Luśkowa :loveu: no życie... ale nie poddam sie bez walki... skorumpowanym gnojom.... mam moja pozamiatała wczoraj panem strażnikiem wielkim jak małolatem... więc pójdziemy siedzieć obie :multi::multi::multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A MNIE, TWĄ NAJKOCHAŃSZĄ SIOSTRĘ SPISALI:angryy: :mad: PÓJDZIEMY SE SIEDZIEĆ WE TRZY:diabloti: SZYKUJCIE DUUUUŻO PROWIANTU:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'] doberek, doberek... kogóż ja tu widze..... przyszłaś zaproponować w końcu ten termin spotkanka Klockowo-Dulkowego??? :cool3::cool3: Odpisałam Ci:mad: :mad: :p Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']witaneczko :multi: jak dla mnie to niech mnie zamykają natentychmiast... życie na koszt tych co pracują.:cool3:... wyrok wlicza sie do emerytury..:multi:.. żarło na tacy doniesione.... ;) i takie tam inne przywileje :p żyć nie umierać... bo grosza odemnie nie dostaną....te strażaki . :mad: I jeszcze paczuszki będziesz dostawać:loveu: Żyć nie umierać;) ;) :diabloti: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='agnes1'][quote name='clockwork']siostro...mówisz i masz.... NISSAN SPOD BLOKU-ten za który mam iśc siedzieć :diabloti: bo se stoi na parkingu (kto by przypuszczał) JEST TWóJ.... STAN IDEALNY!!!!! :multi: A MNIE TU ALA DONIOSŁA, ŻE TY JEJ W TESTAMENCIE ZAPISAŁA:angryy: PRZED ODBIOREM SPRAWDZĘ CZY SĄ ŚRUBY W KOŁACH, BO PAN STRAŻNIK COSIK MI TU NADAWAŁ, ŻE POWYKRĘCAŁAŚ:evil_lol: śrubki to jemu sie poluzowały w tej głupiej główce... nie mojemu autu :mad::mad: :evil_lol: A MNIE, TWĄ NAJKOCHAŃSZĄ SIOSTRĘ SPISALI:angryy: :mad: PÓJDZIEMY SE SIEDZIEĆ WE TRZY:diabloti: SZYKUJCIE DUUUUŻO PROWIANTU :evil_lol: a pocoś sie dała spisać.... teraz nas mogą cmoknąć- bo ja o niczym nie wiem, a Ty nie masz auta... pomylił pan adresy ;) [quote name='Hugo-Kochaś']Odpisałam Ci :mad: :p wiem ... wiem... u Ciebie.. że jak Dulce minie ;) ale wiesz... ugadac można sie wcześniej :p i nie krzycz po mnie prosze :mad: [quote name='madzia i medor']I jeszcze paczuszki będziesz dostawać:loveu: Żyć nie umierać;) ;) :diabloti: :multi::multi::multi: ja to siem umiem ustawić we wżyciu... ha!!! całe życie na krzywy ryj!!! :multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'] a siem spóźniłam do arbajtu- jakieś 2 godziny :p przeca jestem MELDUJE SIE NA STANOWISKU!! :cool3: a ładnie to tak??? sie spozniac??? no dobra wcale sie nie dziwie..... Quote
Recommended Posts