Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
Cześć Klockowa :p Pokazałam dziś mojej siostrzenicy zdjęcia Waszego sklepu, myślałam, że zejdzie z zachwytu :razz:

a po czym chciala zejsc? po schodach? z gorki? ja chce wiedziec...ciekawska taka jestem:diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o matko Paula serca nie masz ...potomstwo siostrze chcesz zgładzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol: Sama chciała ;) Usłyszała intro, przyleciała i koniecznie chciała zobaczyć co to za stronka :lol:

[quote name='dealer']a po czym chciala zejsc? po schodach? z gorki? ja chce wiedziec...ciekawska taka jestem:diabloti:
Ciekawość to 1 stopień do piekła :diabloti: Na miejscu w tym miejscu ;)

Posted

[quote name='paula_z']:evil_lol: Sama chciała ;) Usłyszała intro, przyleciała i koniecznie chciała zobaczyć co to za stronka :lol:

Ciekawość to 1 stopień do piekła :diabloti: Na miejscu w tym miejscu ;):razz:o masz ci los ....i to własna prywatna ciotka dziecko po netku prowadza;)

ja juz tu byłam:oops:....jak wrócę to jeszcze będę:eviltong:

Posted

cze ziom:cool3: Ala mi chce rowera pozyczyc cobym do was jechala..cheba mi go w paczce przysle i mam se poskladac..ale ja to bym wolala na czym innym przyleciec...na miotle moze?

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Klockowa :p Pokazałam dziś mojej siostrzenicy zdjęcia Waszego sklepu, myślałam, że zejdzie z zachwytu :razz:
[quote name='paula_z']:evil_lol: Sama chciała ;) Usłyszała intro, przyleciała i koniecznie chciała zobaczyć co to za stronka :lol:
juz to gdzieś chyba pisałam.... znaczy sie że siostrzenica idzie w dobrym kierunku :cool3: :cool3: pozdrówka dla niej !! bedo z niej ludzie :p
sześć Paula!!! :multi: to ja Ci zaraz napisze coś o ... twoim wczorajszym klikaniu z moim prywatnym chopem.... pod moją nieobecność :mad: ale to u ciebie- bo tam mniej ludzi :diabloti: a nie wszyscy musza słyszeć :diabloti:

[quote name='BeaC']............................Śpisz??????
bo ja już daaawno nie:razz:
.................................hejka

czy ja śpie?? nie... już nie.....:eviltong: joł!

[quote name='dealer']cze ziom:cool3: Ala mi chce rowera pozyczyc cobym do was jechala..cheba mi go w paczce przysle i mam se poskladac..ale ja to bym wolala na czym innym przyleciec...na miotle moze?
ja Ci już wysłałam kunia... latającego... różowego... o imiu WIZZ(air)- siadaj na niego i przybywaj!!!!!

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc kobieto o pieknym imieniu.....
spisz???
tak śpie :diabloti: obudziłaś mnie :diabloti: hejka :hand:

Posted

YO wazzupp :evil_lol: no doobra właśnie sie obudziłam z drzemki południowej ,która miała być drzemką Oliwki, ale mnie sie przysnęło a ona siedziała i sie na mnie lipiła - no ale nie o tym chciałam - chciałam o tym, że daj no wiadro kawy :modla: i szluga bo się mnie skończyli a nie mam jak wyjść :placz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Przyszłam do Ciebie na kawusię:razz::razz:Witaj mła:loveu:
A Wy macie internetową stronkę Waszego sklepiku:cool3:
doberek :multi: :multi: :multi: tak mamy... mamy stronke studia gdzie jest i sklepik :p

[quote name='Anka12']Ceść Klocusiowa
Byłam nadrobiłam pale faje i piję kawe
cześć... gdzieś ty była jak cie nie było :hmmmm:

[quote name='malawaszka']YO wazzupp :evil_lol: no doobra właśnie sie obudziłam z drzemki południowej ,która miała być drzemką Oliwki, ale mnie sie przysnęło a ona siedziała i sie na mnie lipiła - no ale nie o tym chciałam - chciałam o tym, że daj no wiadro kawy :modla: i szluga bo się mnie skończyli a nie mam jak wyjść :placz:

WESZKO MASZ: I moge ci kawe postawić...
zresztą KAWA DLA WSZYSTKICH!!!!

KURDE... NIE MAM CUKRU

Posted

[quote name='clockwork'] doberek :multi: :multi: :multi: tak mamy... mamy stronke studia gdzie jest i sklepik :p

cześć... gdzieś ty była jak cie nie było :hmmmm:
A zajrzyjcie dziołcha na mojego blogaska to siem dowiesz:diabloti: :diabloti: :diabloti:

WESZKO MASZ: I moge ci kawe postawić...
zresztą KAWA DLA WSZYSTKICH!!!!
Kcesz co by mi pikaweczka siadła

KURDE... NIE MAM CUKRU
Bez cukra i mlika nie pijam kaffy:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'] doberek :multi: :multi: :multi: tak mamy... mamy stronke studia gdzie jest i sklepik :p

Clocusiowa, no to dawaj no linka:razz::razz::razz: Pozwiedzam:cool3:

Posted

[quote name='Anka12']Bez cukra i mlika nie pijam kaffy:eviltong: :eviltong: :eviltong:
przeca mliko dałam.... obok kawy stało, a na cukier trza ciężko pracować....

[quote name='malawaszka']a ja owszem - jakoś przeżyję - byle kofeinę dostarczyć do organizmu :roll:
lepiej??? tylko nie mów że wypiłaś wsje- bo to nie tylko dla ciebie były te kaffy

[quote name='Agunia-Pańciunia)']i dobrze bo o to mi chodziło, zebys juz przestala spac..i wzieła sie do roboty......:diabloti:
heyka.....:multi: :multi:
robota nie zając nie ucieknie :diabloti:

aha z żalem informuję że jest mi ciężko i źle... 2 maja skończyło mi sie L4 (po 1,5 roku):roll: więc od 3 maja wróciłam do pracy... i co?? pracować trza :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Clocusiowa, no to dawaj no linka:razz::razz::razz: Pozwiedzam:cool3:

nie dam ... nie moge .... bo to działalnośc tzw. komercyjna... zupełnie nie wiem skąd ta nazwa... :hmmmm:
zawsze myślałam że komercyjna= zarobkowa... a jaka ona zarobkowa jak ja 8 godz. na dogo wisze :roll:

Posted

[quote name='clockwork']nie dam ... nie moge .... bo to działalnośc tzw. komercyjna... zupełnie nie wiem skąd ta nazwa... :hmmmm:
zawsze myślałam że komercyjna= zarobkowa... a jaka ona zarobkowa jak ja 8 godz. na dogo wisze :roll:

Wiesz, jakoś nie zauważyłam:hmmmm::hmmmm::diabloti:
Sama sem znalozłom:cool1: Idem zwiedzać:siara::siara:

Posted

[quote name='clockwork']tylko nie mów że wypiłaś wsje- bo to nie tylko dla ciebie były te kaffy

:ices_bla::oops2::morning:to teraz dopiero mówisz??? jak już nawet fusy wyjadłam :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:ices_bla::oops2::morning:to teraz dopiero mówisz??? jak już nawet fusy wyjadłam :evil_lol:

jak moglas fusy wyzrec:diabloti: a ja bym ci tak ladnie z nich powrozyla...bo ja wrozka jestem wiesz?:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:o żesz w morde jeża a mnie zignorowała..........poczekaj:diabloti:
ale że gdzie cie zignorowałam??? bo ty od wczoraj po moim wyjściu z pracy natłukłaś mi ze 666 postów... mam cytowac każdy??

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz ci los ....i to własna prywatna ciotka dziecko po netku prowadza;)

ja juz tu byłam:oops:....jak wrócę to jeszcze będę:eviltong:

to był ostatni twój post... i jak sie miałam do niego ustosunkować??
FAJNIE żE WRóCISZ :diabloti: