Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 KKKCM i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti:i:diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 i ja ciebie tez KCM ale ty to przeciez wiesz:diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):i ja ciebie tez KCM ale ty to przeciez wiesz:diabloti: ona nie wiem , mówiła mi :diabloti: :diabloti: Magda kocha tylko mnie :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):ona nie wiem , mówiła mi :diabloti: :diabloti: Magda kocha tylko mnie :eviltong: :eviltong: :diabloti: taaaa Kobieta zmienna jest.... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):taaaa Kobieta zmienna jest.... bądz zamilknieta :diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):bądz zamilknieta :diabloti: uczynilam o co prosisz siostro zamilklam...nie bede juz uszu Waszych mym slowiczym trelem zachwycac.... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):uczynilam o co prosisz siostro zamilklam...nie bede juz uszu Waszych mym slowiczym trelem zachwycac.... musisz złożyć śluby milczenia , jekem ja to uczyniła :cool1: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Vectra napisał(a):musisz złożyć śluby milczenia , jekem ja to uczyniła :cool1: ....................................................... Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 dealer napisał(a):....................................................... a m e n 10 znaków Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A tu jesteście moje robaczki:loveu::loveu::loveu: Chyba przede mną nie uciekacie:diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):A tu jesteście moje robaczki:loveu::loveu::loveu: Chyba przede mną nie uciekacie:diabloti: juz tu przylazłaś :angryy: ani chwili spokoju :diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 madzia i medor napisał(a):A tu jesteście moje robaczki:loveu::loveu::loveu: Chyba przede mną nie uciekacie:diabloti: przesladowczyk..... Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']juz tu przylazłaś :angryy: ani chwili spokoju :diabloti: A kto mi przed chwilą napisał esemeska, ,,Dawaj do Klockowej stop czekamy stop tęsknimy stop przyłaź szybko" :cool1: [quote name='dealer']przesladowczyk..... Ale kto:niewiem::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='madzia i medor']A kto mi przed chwilą napisał esemeska, ,,Dawaj do Klockowej stop czekamy stop tęsknimy stop przyłaź szybko" :cool1: to nie ja :shake: to telefon głupieje i sam durne esemeski wysyła :diabloti: Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 padam... dzień z dzieckiem to masakra....NIE BUDZIĆ!!!! ........................ooooo klocka zamęczyli:placz::placz::placz: Witaj kobieto faceta, co pozostawił niezmywalny ślad na plecach mego TZta:razz::razz::diabloti::diabloti: .......................troche mnie nie było..........9 DNI!!!!.ciesze się bo odpoczywałam nba Łonie natury:diabloti: z tego powodu jestem troszke pokiereszowana.......ale juz sie goi Quote
Patka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Lizusy od Rudolfiny klocek dopiero by zobaczył co to znaczy być zmęczonym :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']tralalalalalalalalalala bo to wsciekla krowa byla.....tralalalalalalalalala:diabloti: :shock:eee... dilerka... ty może rzuć w diobły to palenie... :diabloti: [quote name='paula_z']Hehe :D Biedny, styrany pies :shake: Wymiziać od ciotki proszę mordulca :loveu: wymiziany, stary, biedny pies... hej! [quote name='PIKA']Cześc Klockowa :multi: cze mały pikuś.... :eviltong: [quote name='Maga100'] myju,myju główka.... ktos mnie łapie za słówka... tfu !! za język... daj te zdjecia do Faktu :evil_lol: :evil_lol: Witaj Kobieto O Brzydkim Imieniu :diabloti: o imieniu obleśnym... witanko :p [quote name='Vectra']dyndu , dyndu :diabloti: klik, klik :evil_lol: [quote name='dealer']kochana moja......szkoda ze cie ni ma....:loveu: oj szkoda... że mnie tu nie ma jak sie umawiacie... chodź do Klockowej i pod moja nieobecnośc jakieś se tu balangi robita :shake: [quote name='dealer']i ja ciebie tez KCM ale ty to przeciez wiesz:diabloti: wiem wiem,.... ehhh... ciężkie jest życie gwiazdy :mdleje: [quote name='Vectra']ona nie wiem , mówiła mi :diabloti: :diabloti: Magda kocha tylko mnie :eviltong: :eviltong: :diabloti: :eek2: czyli jednak wszystkiego nie pamiętam :roll: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'] padam... dzień z dzieckiem to masakra....NIE BUDZIĆ!!!! ........................ooooo klocka zamęczyli:placz::placz::placz: Witaj kobieto faceta, co pozostawił niezmywalny ślad na plecach mego TZta:razz::razz::diabloti::diabloti: .......................troche mnie nie było..........9 DNI!!!!.ciesze się bo odpoczywałam nba Łonie natury:diabloti: z tego powodu jestem troszke pokiereszowana.......ale juz sie goi O!!:crazyeye: pokiereszowana BEA wróciła!!!! :multi: znaczy mój Pawcio zepsuł Ci chłopa :cool3: :cool3: :cool3: ale jakby cóś to da sie TO usunąć... przystaw gorące żelazko i .... nie ma śladu :evil_lol: [quote name='Patka']Lizusy od Rudolfiny klocek dopiero by zobaczył co to znaczy być zmęczonym :evil_lol: psy go nie męczą... męczą go dzieci.... zupełnie nie wiem po kim to ma :roll: no i my lizuchamy Rudolfinkę.... widziałam, widziałam.... ;) fajna, fajna... Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :cool1:to ja się melduję ...wcześniej ....tak wyjszło Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']tralalalalala...zapalimy?:diabloti: no ba... 6 PODSTAWOWYCH CZYNNOśCI Z RANA:..... :cool3: :cool3: :cool3: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:to ja się melduję ...wcześniej ....tak wyjszło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JESTEŚ NA WAGARACH?? MIAŁAŚ PRACOWAĆ DO 16TEJ....:cool1: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JESTEŚ NA WAGARACH?? MIAŁAŚ PRACOWAĆ DO 16TEJ....:cool1::placz::placz::placz:ty chcesz abym ja padła w tej pracy na pysk..........do 12 miałam być:mad: Quote
Recommended Posts