Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']bardzo bardzo tesknilam ronilam lzydostalam zatwardzenia a teraz jesten hepi

no ... masz szczęście że tęskniłas tak bardzo.... ja tez milczałam w Wawie bo tęskniłam za Tobą... ciągle myślałam o Tobie... KCM!!!! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Pysia']Tych Onych które nie wiedzą ze o nich mowa będą jutro w Jastrzębiu rozstrzeliwać :diabloti:

aaa... tych.... :eviltong:
nie fikaj mi dziewczynko :mad: bo sie wkurzem........ :diabloti:

[quote name='malawaszka']jak było jak było w Grodzie Kraka??? :razz: a wogóle to Ala mi mówiła, że wybieracie się do Londynu pod koniec lipca - JADE Z WAMI :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszysz się??? Ty, Pawcio i JA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:multi: :multi: :multi: kochanieńka!!! i tak sie szerzą plotki.... bo nie jedziemy w lipcu do żadnego Londynu!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jedziemy 15 czerwca.... cho z nami!!! bedzie ci raźniej!! bede cie trzymać za rękę i oprowadze po lotnisku- cobyś sie nie zgubiła......
15 czerwiec wylot 5:50 rano- rezerwuj!!!!!!!!! aaaa... linie lotnicze... te różowe!!!! wiesz które!!! lot Katowice- Londyn Luton :multi::multi::multi:

w Krakowie było ... fajnie :cool1:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
:multi: :multi: :multi: kochanieńka!!! i tak sie szerzą plotki.... bo nie jedziemy w lipcu do żadnego Londynu!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jedziemy 15 czerwca.... cho z nami!!! bedzie ci raźniej!! bede cie trzymać za rękę i oprowadze po lotnisku- cobyś sie nie zgubiła......
15 czerwiec wylot 5:50 rano- rezerwuj!!!!!!!!! aaaa... linie lotnicze... te różowe!!!! wiesz które!!! lot Katowice- Londyn Luton :multi::multi::multi:

ehhh tak se tylko marzyłam, że nie będę musiała jednak sama jechać :placz: nie moge w czerwcu :shake: buuuuu no i ja muszę nie do Luton tylko na Stansed czy jak mu tam było :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ehhh tak se tylko marzyłam, że nie będę musiała jednak sama jechać :placz: nie moge w czerwcu :shake: buuuuu no i ja muszę nie do Luton tylko na Stansed czy jak mu tam było :lol:

a to peszek :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to Klocusiowa to cioteczna babcia:razz:

Klocusiowa... właśnie się dowiedziałam, tak mi przykro:diabloti::diabloti::diabloti::razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Klocusiowa... właśnie się dowiedziałam, tak mi przykro:diabloti::diabloti::diabloti::razz:

jakoś przeżyje

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Nie masz wyjścia mła babulinko:megagrin::megagrin:

a imionka to tak w rodzinie... co drugie pokolenie... Madzia... po babci.... :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']a imionka to tak w rodzinie... co drugie pokolenie... Madzia... po babci.... :loveu::loveu:

Czy to nie pikne:loveu::loveu:
[quote name='clockwork']ciociu ALU!!!!!!!
Clockwork kazał podziękować za prezenta ale musimy złożyć reklamacje.... sie zepsuł :shake:

Bosshhhh, mordulec załatwił kjulika:crazyeye: Muszę zaraz do jakiejś gazety dać cynka, niech zrobią nagonkę na tego piesa morderca:evil_lol:

Posted

póki działa nam nasz ukochany forumek- wrzuce kilka (dokładnie sztuk 4) foteczek

idziemy kąpać dziecko

myju,myju główka....

ktos mnie łapie za słówka... tfu !! za język...

padam... dzień z dzieckiem to masakra....NIE BUDZIĆ!!!!

Posted

[quote name='madzia i medor']Czy to nie pikne:loveu::loveu:

Bosshhhh, mordulec załatwił kjulika:crazyeye: Muszę zaraz do jakiejś gazety dać cynka, niech zrobią nagonkę na tego piesa morderca:evil_lol:

eee tam załatwił... wypatroszył tylko- humanitarnie jaknajbardziej....

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz ci los ale tandetne zabawki sprzedają na Odyńca .......no nic trzeba poszukać czegoś trwalszego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo tak... taki badziew nietrwały

Posted

[quote name='clockwork']
eee tam załatwił... wypatroszył tylko- humanitarnie jaknajbardziej....

A no chyba, że tak:cool1:

[SIZE=2]Zajebista fotka:razz::razz::loveu:

Niczym Super Niania:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']
Ala ...robi sie niebezpiecznie...za czesto myslisz to co ja....:diabloti::cool1:kkkurde no ja nie wiem ale cos mi dziś ciasno w głowie ....czyżby twoja półkula łaczami popełzła do mnie:eviltong:

[quote name='clockwork']która?? :hmmmm:

pokaż jak bardzo tęskniłas.... :mad:
buuhahahhah... Ala tobie tez ukradła półkule ?? ja już z nią nawet klikać nie musze, bo i tak wiem co myśli i co napisze....
:razz:kkkurde noooooo jak łapkam komórełke i zaczynam pisać to ty mi klikasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i komórek już dzyndza

Jak można zadręczać piesa i zatrudniać go jako niańka do dziecka ....oć Klocuś do cioteczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']A no chyba, że tak:cool1:

Zajebista fotka:razz::razz::loveu:

Niczym Super Niania:evil_lol::evil_lol:

ja wiem czy ona taka zaj..bista??:hmmmm: mieści sie we wskazanym rozmiarze 500x500 :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']Jak można zadręczać piesa i zatrudniać go jako niańka do dziecka ....oć Klocuś do cioteczki:loveu::loveu::loveu:

jak chcesz to Ci oddam nianie do przedszkola do Twoich dziecków.... zamęczą sie nawzajem :p

Posted

[quote name='clockwork']
jak chcesz to Ci oddam nianie do przedszkola do Twoich dziecków.... zamęczą sie nawzajem :p
to mi przywieź Mojego Klocuszka:loveu::loveu::loveu:

Posted

tralalalalalalaalaaaa tralalalaallaallaalalalalalalalalalalalaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahahahah
:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']tralalalalalalaalaaaa tralalalaallaallaalalalalalalalalalalalaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahahahah
:diabloti::razz:to od kawy z mlekiem , słońca czy działeczkę podjęłaś:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to od kawy z mlekiem , słońca czy działeczkę podjęłaś:eviltong:

tralalalalalalalalalala

bo to wsciekla krowa byla.....tralalalalalalalalala:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']padam... dzień z dzieckiem to masakra....NIE BUDZIĆ!!!!

Hehe :D Biedny, styrany pies :shake: Wymiziać od ciotki proszę mordulca :loveu:

Posted

[quote name='dealer']tralalalalalalalalalala

bo to wsciekla krowa byla.....tralalalalalalalalala:diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:kkkurde wczoraj byli koniki vel chomiki dziś wściekłe krowy ...wracaj no dziecię na łono ojczyzny bo nam sie w tych dojczach zmarnujesz:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
ja wiem czy ona taka zaj..bista??:hmmmm: mieści sie we wskazanym rozmiarze 500x500 :diabloti:

A wydawała mi się taka niezwykła :niewiem:;);):evil_lol:

Posted

myju,myju główka....

ktos mnie łapie za słówka... tfu !! za język...

daj te zdjecia do Faktu :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Kobieto O Brzydkim Imieniu :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:kkkurde wczoraj byli koniki vel chomiki dziś wściekłe krowy ...wracaj no dziecię na łono ojczyzny bo nam sie w tych dojczach zmarnujesz:diabloti:

momento , to nie byly jakies tam koniki vel chomiki jeno richtis fajne niemieckie chomiczki:diabloti: a krowa byla fioletowa i dawala przeterminowane truskawki.....eee albo jakos tak:razz: