clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']bardzo bardzo tesknilam ronilam lzydostalam zatwardzenia a teraz jesten hepi no ... masz szczęście że tęskniłas tak bardzo.... ja tez milczałam w Wawie bo tęskniłam za Tobą... ciągle myślałam o Tobie... KCM!!!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Pysia']Tych Onych które nie wiedzą ze o nich mowa będą jutro w Jastrzębiu rozstrzeliwać :diabloti: aaa... tych.... :eviltong: nie fikaj mi dziewczynko :mad: bo sie wkurzem........ :diabloti: [quote name='malawaszka']jak było jak było w Grodzie Kraka??? :razz: a wogóle to Ala mi mówiła, że wybieracie się do Londynu pod koniec lipca - JADE Z WAMI :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszysz się??? Ty, Pawcio i JA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: :multi: :multi: kochanieńka!!! i tak sie szerzą plotki.... bo nie jedziemy w lipcu do żadnego Londynu!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedziemy 15 czerwca.... cho z nami!!! bedzie ci raźniej!! bede cie trzymać za rękę i oprowadze po lotnisku- cobyś sie nie zgubiła...... 15 czerwiec wylot 5:50 rano- rezerwuj!!!!!!!!! aaaa... linie lotnicze... te różowe!!!! wiesz które!!! lot Katowice- Londyn Luton :multi::multi::multi: w Krakowie było ... fajnie :cool1: Quote
malawaszka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] :multi: :multi: :multi: kochanieńka!!! i tak sie szerzą plotki.... bo nie jedziemy w lipcu do żadnego Londynu!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jedziemy 15 czerwca.... cho z nami!!! bedzie ci raźniej!! bede cie trzymać za rękę i oprowadze po lotnisku- cobyś sie nie zgubiła...... 15 czerwiec wylot 5:50 rano- rezerwuj!!!!!!!!! aaaa... linie lotnicze... te różowe!!!! wiesz które!!! lot Katowice- Londyn Luton :multi::multi::multi: ehhh tak se tylko marzyłam, że nie będę musiała jednak sama jechać :placz: nie moge w czerwcu :shake: buuuuu no i ja muszę nie do Luton tylko na Stansed czy jak mu tam było :lol: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='malawaszka']ehhh tak se tylko marzyłam, że nie będę musiała jednak sama jechać :placz: nie moge w czerwcu :shake: buuuuu no i ja muszę nie do Luton tylko na Stansed czy jak mu tam było :lol: a to peszek :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to Klocusiowa to cioteczna babcia:razz: Klocusiowa... właśnie się dowiedziałam, tak mi przykro:diabloti::diabloti::diabloti::razz: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Klocusiowa... właśnie się dowiedziałam, tak mi przykro:diabloti::diabloti::diabloti::razz: jakoś przeżyje :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']jakoś przeżyje :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nie masz wyjścia mła babulinko:megagrin::megagrin: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Nie masz wyjścia mła babulinko:megagrin::megagrin: a imionka to tak w rodzinie... co drugie pokolenie... Madzia... po babci.... :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 ciociu ALU!!!!!!! Clockwork kazał podziękować za prezenta ale musimy złożyć reklamacje.... sie zepsuł :shake: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']a imionka to tak w rodzinie... co drugie pokolenie... Madzia... po babci.... :loveu::loveu: Czy to nie pikne:loveu::loveu: [quote name='clockwork']ciociu ALU!!!!!!! Clockwork kazał podziękować za prezenta ale musimy złożyć reklamacje.... sie zepsuł :shake: Bosshhhh, mordulec załatwił kjulika:crazyeye: Muszę zaraz do jakiejś gazety dać cynka, niech zrobią nagonkę na tego piesa morderca:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :crazyeye:o masz ci los ale tandetne zabawki sprzedają na Odyńca .......no nic trzeba poszukać czegoś trwalszego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 póki działa nam nasz ukochany forumek- wrzuce kilka (dokładnie sztuk 4) foteczek idziemy kąpać dziecko myju,myju główka.... ktos mnie łapie za słówka... tfu !! za język... padam... dzień z dzieckiem to masakra....NIE BUDZIĆ!!!! Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Czy to nie pikne:loveu::loveu: Bosshhhh, mordulec załatwił kjulika:crazyeye: Muszę zaraz do jakiejś gazety dać cynka, niech zrobią nagonkę na tego piesa morderca:evil_lol: eee tam załatwił... wypatroszył tylko- humanitarnie jaknajbardziej.... [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz ci los ale tandetne zabawki sprzedają na Odyńca .......no nic trzeba poszukać czegoś trwalszego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oooo tak... taki badziew nietrwały Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] eee tam załatwił... wypatroszył tylko- humanitarnie jaknajbardziej.... A no chyba, że tak:cool1: [SIZE=2]Zajebista fotka:razz::razz::loveu: Niczym Super Niania:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer'] Ala ...robi sie niebezpiecznie...za czesto myslisz to co ja....:diabloti::cool1:kkkurde no ja nie wiem ale cos mi dziś ciasno w głowie ....czyżby twoja półkula łaczami popełzła do mnie:eviltong: [quote name='clockwork']która?? :hmmmm: pokaż jak bardzo tęskniłas.... :mad: buuhahahhah... Ala tobie tez ukradła półkule ?? ja już z nią nawet klikać nie musze, bo i tak wiem co myśli i co napisze.... :razz:kkkurde noooooo jak łapkam komórełke i zaczynam pisać to ty mi klikasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i komórek już dzyndza Jak można zadręczać piesa i zatrudniać go jako niańka do dziecka ....oć Klocuś do cioteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='madzia i medor']A no chyba, że tak:cool1: Zajebista fotka:razz::razz::loveu: Niczym Super Niania:evil_lol::evil_lol: ja wiem czy ona taka zaj..bista??:hmmmm: mieści sie we wskazanym rozmiarze 500x500 :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Jak można zadręczać piesa i zatrudniać go jako niańka do dziecka ....oć Klocuś do cioteczki:loveu::loveu::loveu: jak chcesz to Ci oddam nianie do przedszkola do Twoich dziecków.... zamęczą sie nawzajem :p Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] jak chcesz to Ci oddam nianie do przedszkola do Twoich dziecków.... zamęczą sie nawzajem :pto mi przywieź Mojego Klocuszka:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 tralalalalalalaalaaaa tralalalaallaallaalalalalalalalalalalalaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahahahah :diabloti: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']tralalalalalalaalaaaa tralalalaallaallaalalalalalalalalalalalaaaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahahahahahahah :diabloti::razz:to od kawy z mlekiem , słońca czy działeczkę podjęłaś:eviltong: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to od kawy z mlekiem , słońca czy działeczkę podjęłaś:eviltong: tralalalalalalalalalala bo to wsciekla krowa byla.....tralalalalalalalalala:diabloti: Quote
Paula Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']padam... dzień z dzieckiem to masakra....NIE BUDZIĆ!!!! Hehe :D Biedny, styrany pies :shake: Wymiziać od ciotki proszę mordulca :loveu: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='dealer']tralalalalalalalalalala bo to wsciekla krowa byla.....tralalalalalalalalala:diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:kkkurde wczoraj byli koniki vel chomiki dziś wściekłe krowy ...wracaj no dziecię na łono ojczyzny bo nam sie w tych dojczach zmarnujesz:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] ja wiem czy ona taka zaj..bista??:hmmmm: mieści sie we wskazanym rozmiarze 500x500 :diabloti: A wydawała mi się taka niezwykła :niewiem:;);):evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 myju,myju główka.... ktos mnie łapie za słówka... tfu !! za język... daj te zdjecia do Faktu :evil_lol: :evil_lol: Witaj Kobieto O Brzydkim Imieniu :diabloti: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:kkkurde wczoraj byli koniki vel chomiki dziś wściekłe krowy ...wracaj no dziecię na łono ojczyzny bo nam sie w tych dojczach zmarnujesz:diabloti: momento , to nie byly jakies tam koniki vel chomiki jeno richtis fajne niemieckie chomiczki:diabloti: a krowa byla fioletowa i dawala przeterminowane truskawki.....eee albo jakos tak:razz: Quote
Recommended Posts