clockwork Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 helloł kochaniutkie!!!! nie pisze dzis u nikogo NIC!!!! :angryy: będę się relaksować przed wyjazdem do Wawy... :multi: a nie wkurzać na jakieś tam - nikomu nie potrzebne :diabloti: DOGO :angryy: Pozdrawiam WAS więc tu... i oświadczam że ciesze sie jak DIABLI na spotkanie z dogowariatkami- w realu a nie jakimś dogomule :multi: :multi: :multi: spakowana, gotowa do drogi!!! :bigcool::bigcool: Quote
agbar Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 dobry...w powiadomieniach mam ze cos tu naszkrobalas ale tego nie widze....:angryy: wiec sie witam ale nie wiem po co skoro i tak albo sie nie pokaze albo zaraz zniknie ale cholera wie co jeszcze...poplotkowaloby sie ale jak kurna ale jak.... Quote
malawaszka Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 haloo haloo a ja nie spakowana - NIC TOTAL ZERO!!!! :angryy: nie mam czasu :evil_lol: ale to już jutro :multi::multi::multi: jutro jutro jedziemy na podbój stolicy :loveu: Quote
clockwork Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 cosik widze piszecie... ale ja i tak nie widze co :angryy: nie ma tez mojego postu w którym pisałam że mam dogo gdziesik głęboko... POZDROOFKA!!!!! :loveu: :loveu: co poniektórym do juterka.... a reszcie si ju w poniedziałek :p Quote
Alicja Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 :pto ja siem też dopiszem ........do zobaczenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jutro Quote
Vogue Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 CUD!!!!!:loveu: Widzę ostatnią stronę:loveu: Życzę udanego pobytu w Warszawie i miłych spotkań. U Ali i Weszki już nie piszę, choć to i dla nich życzenia. Nie mam nerwów i czasu. Quote
clockwork Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi: było FAJOWO, SUPEROWO, BEZALKOHOLOWO.... KRóCIUTKO.... ZA KRóTKO!!!! poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti: też.... byli tez koty... DYNDU DYNDU.. i takie tam... ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO .... VECTRY!!! :diabloti::diabloti::diabloti: WARTO!!! :eviltong: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='clockwork']JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi: było FAJOWO, SUPEROWO, BEZALKOHOLOWO.... KRóCIUTKO.... ZA KRóTKO!!!! poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti: też.... byli tez koty... DYNDU DYNDU.. i takie tam... ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO .... VECTRY!!! :diabloti::diabloti::diabloti: WARTO!!! :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie miałaś przypadkiem napisać ....NAWRÓCONA....:diabloti:....przecie wsie kościoły w okolicy wypalone:eviltong: DYNDU....DYNDU Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 No to teraz babsztylu zabieraj doope w troki jak wrócisz od Hani z Krakowa i do mnie zapychaj w te pędy :diabloti: Bo jak nie to Ci powyrywam wszary z tej strony co je masz :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Pysia']No to teraz babsztylu zabieraj doope w troki jak wrócisz od Hani z Krakowa i do mnie zapychaj w te pędy :diabloti: Bo jak nie to Ci powyrywam wszary z tej strony co je masz :evil_lol::crazyeye:Pysiu matko moja jaka ty brutalna jesteś:razz: Quote
Pysia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysiu matko moja jaka ty brutalna jesteś:razz: Będę brutalniejsza jak do mnie nie przyjedziecie wreszcie :mad::diabloti: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Pysia']Będę brutalniejsza jak do mnie nie przyjedziecie wreszcie :mad::diabloti::crazyeye:Pysiu ........ Jak wróci właścicielka blogaska to się dogadajcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Doberek Klocusiowa:loveu::loveu::loveu: Ojj babcia Pysia będzie Cię bić:diabloti: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Doberek Klocusiowa:loveu::loveu::loveu: Ojj babcia Pysia będzie Cię bić:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia to siostra Klocusiowej;) Quote
Medorowa Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia to siostra Klocusiowej;) Ajj ciociu czepiasz się:diabloti:, chodziło mi, że Pysia, to moja bacia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Ajj ciociu czepiasz się:diabloti:, chodziło mi, że Pysia, to moja bacia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to Klocusiowa to cioteczna babcia:razz: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :crazyeye:kkkurde byłam pewna że jechałaś ze mna ze Stolycy a cie tu dalej nie ma:razz: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie miałaś przypadkiem napisać ....NAWRÓCONA....:diabloti:....przecie wsie kościoły w okolicy wypalone:eviltong: DYNDU....DYNDU tak tak... NAWRóCONA :diabloti: i ZWRÓCONA zeKrakowa.... prawie zwrócona, bo sie tam wqpiłam, i bucior mi śmierdział obrzydliwie :shake: [quote name='Pysia']No to teraz babsztylu zabieraj doope w troki jak wrócisz od Hani z Krakowa i do mnie zapychaj w te pędy :diabloti: Bo jak nie to Ci powyrywam wszary z tej strony co je masz :evil_lol: :placz: :placz: o matko... Pysiu !!! pozbądź sie tych szkodników bo widze że puszczają ci nerwy..... tyle agresji w tobie :shake: Hani nie spotkałam.... :hmmmm: może ona nie bywa na imprezach tatuatorskich :roll: [quote name='madzia i medor']Doberek Klocusiowa:loveu::loveu::loveu: Ojj babcia Pysia będzie Cię bić:diabloti: bez walki sie nie poddam... :p [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:kkkurde byłam pewna że jechałaś ze mna ze Stolycy a cie tu dalej nie ma:razz: jak nie jak tak.... :multi: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Klocusiowa:loveu: sonce moje jak jam sie stesknila za tobom:diabloti: [quote name='clockwork']JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi: było FAJOWO, SUPEROWO, BEZALKOHOLOWO.... KRóCIUTKO.... ZA KRóTKO!!!! poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti: też.... byli tez koty... DYNDU DYNDU.. i takie tam... ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO .... VECTRY!!! :diabloti::diabloti::diabloti: WARTO!!! :eviltong: UFFF wrocona nie NAWROCONA [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie miałaś przypadkiem napisać ....NAWRÓCONA....:diabloti:....przecie wsie kościoły w okolicy wypalone:eviltong: DYNDU....DYNDU Ala ...robi sie niebezpiecznie...za czesto myslisz to co ja....:diabloti: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Pysia']Ona się ukrywa przede mną ;) która?? :hmmmm: [quote name='dealer']Klocusiowa:loveu: sonce moje jak jam sie stesknila za tobom:diabloti: Ala ...robi sie niebezpiecznie...za czesto myslisz to co ja....:diabloti: pokaż jak bardzo tęskniłas.... :mad: buuhahahhah... Ala tobie tez ukradła półkule ?? ja już z nią nawet klikać nie musze, bo i tak wiem co myśli i co napisze.... Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 bardzo bardzo tesknilam ronilam lzydostalam zatwardzenia a teraz jesten hepi Quote
Pysia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']która?? :hmmmm: Tych Onych które nie wiedzą ze o nich mowa będą jutro w Jastrzębiu rozstrzeliwać :diabloti: [quote name='dealer']bardzo bardzo tesknilam ronilam lzydostalam zatwardzenia a teraz jesten hepi A co? Teraz masz rozwolnienie? :crazyeye::evil_lol: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pysia napisał(a):Tych Onych które nie wiedzą ze o nich mowa będą jutro w Jastrzębiu rozstrzeliwać :diabloti: A co? Teraz masz rozwolnienie? :crazyeye::evil_lol: teraz mi sie uregulowalo....:razz: aczkolwiek nie wiem czy na dlugo bo sie truskawkow z jogurtem nazarlam....po ogledzinach opakowania stwierdzam iz dzogurt byl z leksza przeterminowany.... Quote
malawaszka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 jak było jak było w Grodzie Kraka??? :razz: a wogóle to Ala mi mówiła, że wybieracie się do Londynu pod koniec lipca - JADE Z WAMI :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszysz się??? Ty, Pawcio i JA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts