Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

helloł kochaniutkie!!!!

nie pisze dzis u nikogo NIC!!!! :angryy:
będę się relaksować przed wyjazdem do Wawy... :multi: a nie wkurzać na jakieś tam - nikomu nie potrzebne :diabloti: DOGO :angryy:

Pozdrawiam WAS więc tu... i oświadczam że ciesze sie jak DIABLI na spotkanie z dogowariatkami- w realu a nie jakimś dogomule :multi: :multi: :multi:
spakowana, gotowa do drogi!!! :bigcool::bigcool:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

dobry...w powiadomieniach mam ze cos tu naszkrobalas ale tego nie widze....:angryy: wiec sie witam ale nie wiem po co skoro i tak albo sie nie pokaze albo zaraz zniknie ale cholera wie co jeszcze...poplotkowaloby sie ale jak kurna ale jak....

Posted

cosik widze piszecie... ale ja i tak nie widze co :angryy:
nie ma tez mojego postu w którym pisałam że mam dogo gdziesik głęboko...

POZDROOFKA!!!!! :loveu: :loveu:

co poniektórym do juterka.... a reszcie si ju w poniedziałek :p

Posted

CUD!!!!!:loveu:
Widzę ostatnią stronę:loveu:
Życzę udanego pobytu w Warszawie i miłych spotkań.
U Ali i Weszki już nie piszę, choć to i dla nich życzenia.
Nie mam nerwów i czasu.

Posted

JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi:

było FAJOWO, SUPEROWO, BEZALKOHOLOWO.... KRóCIUTKO.... ZA KRóTKO!!!!

poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti:
też....
byli tez koty... DYNDU DYNDU.. i takie tam...

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO .... VECTRY!!! :diabloti::diabloti::diabloti: WARTO!!! :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi:

poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti:
też....

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO .... VECTRY!!! :diabloti::diabloti::diabloti: WARTO!!! :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie miałaś przypadkiem napisać ....NAWRÓCONA....:diabloti:....przecie wsie kościoły w okolicy wypalone:eviltong:
DYNDU....DYNDU

Posted

No to teraz babsztylu zabieraj doope w troki jak wrócisz od Hani z Krakowa i do mnie zapychaj w te pędy :diabloti: Bo jak nie to Ci powyrywam wszary z tej strony co je masz :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No to teraz babsztylu zabieraj doope w troki jak wrócisz od Hani z Krakowa i do mnie zapychaj w te pędy :diabloti: Bo jak nie to Ci powyrywam wszary z tej strony co je masz :evil_lol::crazyeye:Pysiu matko moja jaka ty brutalna jesteś:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysiu matko moja jaka ty brutalna jesteś:razz:
Będę brutalniejsza jak do mnie nie przyjedziecie wreszcie :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Będę brutalniejsza jak do mnie nie przyjedziecie wreszcie :mad::diabloti::crazyeye:Pysiu ........
Jak wróci właścicielka blogaska to się dogadajcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Doberek Klocusiowa:loveu::loveu::loveu:
Ojj babcia Pysia będzie Cię bić:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia to siostra Klocusiowej;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysia to siostra Klocusiowej;)
Ajj ciociu czepiasz się:diabloti:, chodziło mi, że Pysia, to moja bacia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ajj ciociu czepiasz się:diabloti:, chodziło mi, że Pysia, to moja bacia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to Klocusiowa to cioteczna babcia:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie miałaś przypadkiem napisać ....NAWRÓCONA....:diabloti:....przecie wsie kościoły w okolicy wypalone:eviltong:
DYNDU....DYNDU

tak tak... NAWRóCONA :diabloti:
i ZWRÓCONA zeKrakowa.... prawie zwrócona, bo sie tam wqpiłam, i bucior mi śmierdział obrzydliwie :shake:

[quote name='Pysia']No to teraz babsztylu zabieraj doope w troki jak wrócisz od Hani z Krakowa i do mnie zapychaj w te pędy :diabloti: Bo jak nie to Ci powyrywam wszary z tej strony co je masz :evil_lol:
:placz: :placz: o matko... Pysiu !!! pozbądź sie tych szkodników bo widze że puszczają ci nerwy..... tyle agresji w tobie :shake:
Hani nie spotkałam.... :hmmmm: może ona nie bywa na imprezach tatuatorskich :roll:

[quote name='madzia i medor']Doberek Klocusiowa:loveu::loveu::loveu:
Ojj babcia Pysia będzie Cię bić:diabloti:
bez walki sie nie poddam... :p

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:kkkurde byłam pewna że jechałaś ze mna ze Stolycy a cie tu dalej nie ma:razz:
jak nie jak tak.... :multi:

Posted

Klocusiowa:loveu: sonce moje jak jam sie stesknila za tobom:diabloti:

[quote name='clockwork']JESTEM!!! WRóCONA!!!!:multi::multi::multi:

poznałam: piesy... dużżżżżżżżżo piesów... no i ich prawnych właścicieli :diabloti: też....

UFFF wrocona nie NAWROCONA

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie miałaś przypadkiem napisać ....NAWRÓCONA....:diabloti:....przecie wsie kościoły w okolicy wypalone:eviltong:
DYNDU....DYNDU

Ala ...robi sie niebezpiecznie...za czesto myslisz to co ja....:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Ona się ukrywa przede mną ;)

która?? :hmmmm:

[quote name='dealer']Klocusiowa:loveu: sonce moje jak jam sie stesknila za tobom:diabloti:

Ala ...robi sie niebezpiecznie...za czesto myslisz to co ja....:diabloti:

pokaż jak bardzo tęskniłas.... :mad:
buuhahahhah... Ala tobie tez ukradła półkule ?? ja już z nią nawet klikać nie musze, bo i tak wiem co myśli i co napisze....

Posted

[quote name='clockwork']która?? :hmmmm:

Tych Onych które nie wiedzą ze o nich mowa będą jutro w Jastrzębiu rozstrzeliwać :diabloti:

[quote name='dealer']bardzo bardzo tesknilam ronilam lzydostalam zatwardzenia a teraz jesten hepi

A co? Teraz masz rozwolnienie? :crazyeye::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tych Onych które nie wiedzą ze o nich mowa będą jutro w Jastrzębiu rozstrzeliwać :diabloti:

A co? Teraz masz rozwolnienie? :crazyeye::evil_lol:

teraz mi sie uregulowalo....:razz: aczkolwiek nie wiem czy na dlugo bo sie truskawkow z jogurtem nazarlam....po ogledzinach opakowania stwierdzam iz dzogurt byl z leksza przeterminowany....

Posted

jak było jak było w Grodzie Kraka??? :razz: a wogóle to Ala mi mówiła, że wybieracie się do Londynu pod koniec lipca - JADE Z WAMI :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cieszysz się??? Ty, Pawcio i JA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: