Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i rozowe majtochy nosilas :diabloti:

HA!!!! jasne!!! do samych kolan... i człowiek zdrowy był... potem wymyslili jakies sznurki na doope i nagle nery chore....i takie tam :shake:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
HA!!!! jasne!!! do samych kolan... i człowiek zdrowy był... potem wymyslili jakies sznurki na doope i nagle nery chore....i takie tam :shake:
:razz:no to nie rozumię dlaczego nie nosisz już tych do kolan:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']

DOGOMANIAK JUNIOR :loveu:

....................wlazłam................niech Ci będzie, i wiecie co zobaczyłam?????..........te wypchała.klocka:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='clockwork']zajrzałam se tukej.. ale widze że nie ma tu nikogo więc sie zmywam... rany nudą tu śmierdzi :cool1:

.....................no śmierdzi:cool3:, nie wiem czy nuda( trupem może?????) ale wlazłam......niech strace.................(klamerka na nosie mnie uwiera):razz::razz::razz:

Posted

[quote name='malawaszka']a co zrobiłaś że już nie jesteś??? :razz:

rzuciłam prace.... a kto nie zarabia... ten nie je :cool1:

[quote name='BeaC'][quote name='clockwork']

DOGOMANIAK JUNIOR :loveu:

....................wlazłam................niech Ci będzie, i wiecie co zobaczyłam?????..........te wypchała.klocka:diabloti::diabloti::diabloti:
.....................no śmierdzi:cool3:, nie wiem czy nuda( trupem może?????) ale wlazłam......niech strace.................(klamerka na nosie mnie uwiera):razz::razz::razz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to był mój ukochany pies i ulubione Klocki.... stąd nazwa naszego piesa ;)
Bea!! jesteś tu jeszcze???

nie??? no to ściągnij se klamerke :eviltong:

aaaa... witam wszystkich... w piątek po czwartku przed sobotą...
zostało: 95,5 godz. :multi:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj Klockowa :multi:
No jakoś Ty była gryfno za snopla :loveu: Nie dziwota, że Ci takie fajne imię dali :loveu:
Pozdrowionka :multi:
buuuhahahah... ja, sztyc.... byłach gryfno dziołcha ... potem mi przeszło :p

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahahah... ja, sztyc.... byłach gryfno dziołcha ... potem mi przeszło :p
A JAKA BYŁA GRZECZNIUTKA, MILUTKA TAKI MAŁY SŁODYCZ :loveu: I CO WYROSŁO?:evil_lol: - TAKA ZMIANA:shake:

Posted

[quote name='agnes1']A JAKA BYŁA GRZECZNIUTKA, MILUTKA TAKI MAŁY SŁODYCZ :loveu: I CO WYROSŁO?:evil_lol: - TAKA ZMIANA:shake:

tej Pani już podziękujemy...

nadal jestem miła :roll: , grzeczna :diabloti: , skromna :oops: , koffana :loveu: ..... i tak dalej... same zalety ... :cool1:

Posted

[quote name='agnes1']A JAKA BYŁA GRZECZNIUTKA, MILUTKA TAKI MAŁY SŁODYCZ :loveu: I CO WYROSŁO?:evil_lol: - TAKA ZMIANA:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga a ja widzę wyraźne podobieństwo w urodzie Bartka i Magdy w tym wieku;).....

Cześć Klockowe .....mam prawie weekend ...jeszcze tylko poniedziałek na 6-14 i free:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']tej Pani już podziękujemy...

nadal jestem miła :roll: , grzeczna :diabloti: , skromna :oops: , koffana :loveu: ..... i tak dalej... same zalety ... :cool1:
NO WIESZ:crazyeye: TAK SIOSTRĘ POTRAKTOWAĆ:mad: :angryy: IDĘ SOBIE :obrazic:
ALE I TAK TU WRÓCĘ:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']O mała Klocusiowa:loveu::loveu::loveu:
Chciałam ino jeszcze stwierdzić, że masz przepiękne imię:loveu:

Magda :angryy: nie cierpie tego imia... Magda, Madziunia... srunia :angryy:

[quote name='agnes1']NO WIESZ:crazyeye: TAK SIOSTRĘ POTRAKTOWAĆ:mad: :angryy: IDĘ SOBIE :obrazic:
ALE I TAK TU WRÓCĘ:evil_lol:
WRACAJ MIE TU NATENTYCHMIAST!!!! :mad: NIE FUCZ :diabloti:
MOŻE WRZUCIŁABYŚ PARĘ FOTEK KLOCKOWATEGO- ZAPOMNIAŁAM JAK WYGLĄDA :roll: :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']WRACAJ MIE TU NATENTYCHMIAST!!!! :mad: NIE FUCZ :diabloti:
MOŻE WRZUCIŁABYŚ PARĘ FOTEK KLOCKOWATEGO- ZAPOMNIAŁAM JAK WYGLĄDA :roll: :roll: :evil_lol:
NIE WRZUCĘ , BO ZAŚ SIĘ GADKA SKOŃCZY I BĘDZIE NA MNIE:evil_lol: . ZA TO WKLEJĘ DLA PORÓWNANIA ZDJĘCIE BARTKA.
ALU MASZ CAŁKOWITĄĄ RACJĘ- BARTEK TO SKÓRA ZDJĘTA Z CIOTKI I CHARAKTEREK PRAWIE TEN SAM:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']NIE WRZUCĘ , BO ZAŚ SIĘ GADKA SKOŃCZY I BĘDZIE NA MNIE:evil_lol: . ZA TO WKLEJĘ DLA PORÓWNANIA ZDJĘCIE BARTKA.
ALU MASZ CAŁKOWITĄĄ RACJĘ- BARTEK TO SKÓRA ZDJĘTA Z CIOTKI I CHARAKTEREK PRAWIE TEN SAM:evil_lol:

aaaaa..... mój Bartuś.....:loveu: :loveu: :loveu:

nie, nie... moja skóra wisi na mnie.;)... a charakterek :hmmmm: TAK!!! mój!! :diabloti: bedą zniego ludzie :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
aaaaa..... mój Bartuś.....:loveu: :loveu: :loveu:

nie, nie... moja skóra wisi na mnie.;) SPRAWDŹ CZY NA PEWNO;)
... a charakterek :hmmmm: TAK!!! mój!! :diabloti: bedą zniego ludzie :loveu:

MAM NADZIEJE ŻE BĘDĄ Z NIEGO LUDZIE I NIE MAM NIC PRZECIWKO, ŻEBY CHARAKTEREK BYŁ PO CHRZESTNEJ:loveu: .

Posted

agnes1 napisał(a):
NIE WRZUCĘ , BO ZAŚ SIĘ GADKA SKOŃCZY I BĘDZIE NA MNIE:evil_lol: . ZA TO WKLEJĘ DLA PORÓWNANIA ZDJĘCIE BARTKA.
:multi::multi::multi:wiedziałam , wiedziałam , ze podobne....ty już Aga lepiej nic nie mów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
dodam tylko że Bartek przejął ode mnie nawet moje uzębienie.... ma synek pecha.... :diabloti:
:razz:....cokolwiek to znaczy ....zabrzmiało ciekawie;)