clockwork Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='dealer']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i rozowe majtochy nosilas :diabloti: HA!!!! jasne!!! do samych kolan... i człowiek zdrowy był... potem wymyslili jakies sznurki na doope i nagle nery chore....i takie tam :shake: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 zajrzałam se tukej.. ale widze że nie ma tu nikogo więc sie zmywam... rany nudą tu śmierdzi :cool1: Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='clockwork'] HA!!!! jasne!!! do samych kolan... i człowiek zdrowy był... potem wymyslili jakies sznurki na doope i nagle nery chore....i takie tam :shake::razz:no to nie rozumię dlaczego nie nosisz już tych do kolan:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no to nie rozumię dlaczego nie nosisz już tych do kolan:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak nie jak tak ;) Quote
Alicja Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='clockwork']jak nie jak tak ;):oops:....no nie podgladalam przecie to nie wiem .......przeczytałam tylko o chorych nerkach;) Quote
Paula Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Cześć Klockowa :razz: W ogóle się nie zmieniłaś :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Klockowa :razz: W ogóle się nie zmieniłaś :evil_lol: nooooo... nadal rozmyślająca przy garach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='clockwork']taki misiek byłam a co zrobiłaś że już nie jesteś??? :razz::p rewelka te wspominkowe :klacz: Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork'] DOGOMANIAK JUNIOR :loveu: ....................wlazłam................niech Ci będzie, i wiecie co zobaczyłam?????..........te wypchała.klocka:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='clockwork']zajrzałam se tukej.. ale widze że nie ma tu nikogo więc sie zmywam... rany nudą tu śmierdzi :cool1: .....................no śmierdzi:cool3:, nie wiem czy nuda( trupem może?????) ale wlazłam......niech strace.................(klamerka na nosie mnie uwiera):razz::razz::razz: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='malawaszka']a co zrobiłaś że już nie jesteś??? :razz: rzuciłam prace.... a kto nie zarabia... ten nie je :cool1: [quote name='BeaC'][quote name='clockwork'] DOGOMANIAK JUNIOR :loveu: ....................wlazłam................niech Ci będzie, i wiecie co zobaczyłam?????..........te wypchała.klocka:diabloti::diabloti::diabloti: .....................no śmierdzi:cool3:, nie wiem czy nuda( trupem może?????) ale wlazłam......niech strace.................(klamerka na nosie mnie uwiera):razz::razz::razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to był mój ukochany pies i ulubione Klocki.... stąd nazwa naszego piesa ;) Bea!! jesteś tu jeszcze??? nie??? no to ściągnij se klamerke :eviltong: aaaa... witam wszystkich... w piątek po czwartku przed sobotą... zostało: 95,5 godz. :multi: Quote
Basia_Sz Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witaj Klockowa :multi: No jakoś Ty była gryfno za snopla :loveu: Nie dziwota, że Ci takie fajne imię dali :loveu: Pozdrowionka :multi: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='Basia_Sz']Witaj Klockowa :multi: No jakoś Ty była gryfno za snopla :loveu: Nie dziwota, że Ci takie fajne imię dali :loveu: Pozdrowionka :multi: buuuhahahah... ja, sztyc.... byłach gryfno dziołcha ... potem mi przeszło :p Quote
agnes1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahahah... ja, sztyc.... byłach gryfno dziołcha ... potem mi przeszło :p A JAKA BYŁA GRZECZNIUTKA, MILUTKA TAKI MAŁY SŁODYCZ :loveu: I CO WYROSŁO?:evil_lol: - TAKA ZMIANA:shake: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='agnes1']A JAKA BYŁA GRZECZNIUTKA, MILUTKA TAKI MAŁY SŁODYCZ :loveu: I CO WYROSŁO?:evil_lol: - TAKA ZMIANA:shake: tej Pani już podziękujemy... nadal jestem miła :roll: , grzeczna :diabloti: , skromna :oops: , koffana :loveu: ..... i tak dalej... same zalety ... :cool1: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='agnes1']A JAKA BYŁA GRZECZNIUTKA, MILUTKA TAKI MAŁY SŁODYCZ :loveu: I CO WYROSŁO?:evil_lol: - TAKA ZMIANA:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga a ja widzę wyraźne podobieństwo w urodzie Bartka i Magdy w tym wieku;)..... Cześć Klockowe .....mam prawie weekend ...jeszcze tylko poniedziałek na 6-14 i free:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork'] XXX lat temu :p O mała Klocusiowa:loveu::loveu::loveu: Chciałam ino jeszcze stwierdzić, że masz przepiękne imię:loveu: Quote
agnes1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork']tej Pani już podziękujemy... nadal jestem miła :roll: , grzeczna :diabloti: , skromna :oops: , koffana :loveu: ..... i tak dalej... same zalety ... :cool1: NO WIESZ:crazyeye: TAK SIOSTRĘ POTRAKTOWAĆ:mad: :angryy: IDĘ SOBIE :obrazic: ALE I TAK TU WRÓCĘ:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='madzia i medor']O mała Klocusiowa:loveu::loveu::loveu: Chciałam ino jeszcze stwierdzić, że masz przepiękne imię:loveu: Magda :angryy: nie cierpie tego imia... Magda, Madziunia... srunia :angryy: [quote name='agnes1']NO WIESZ:crazyeye: TAK SIOSTRĘ POTRAKTOWAĆ:mad: :angryy: IDĘ SOBIE :obrazic: ALE I TAK TU WRÓCĘ:evil_lol: WRACAJ MIE TU NATENTYCHMIAST!!!! :mad: NIE FUCZ :diabloti: MOŻE WRZUCIŁABYŚ PARĘ FOTEK KLOCKOWATEGO- ZAPOMNIAŁAM JAK WYGLĄDA :roll: :roll: :evil_lol: Quote
agnes1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='clockwork']WRACAJ MIE TU NATENTYCHMIAST!!!! :mad: NIE FUCZ :diabloti: MOŻE WRZUCIŁABYŚ PARĘ FOTEK KLOCKOWATEGO- ZAPOMNIAŁAM JAK WYGLĄDA :roll: :roll: :evil_lol: NIE WRZUCĘ , BO ZAŚ SIĘ GADKA SKOŃCZY I BĘDZIE NA MNIE:evil_lol: . ZA TO WKLEJĘ DLA PORÓWNANIA ZDJĘCIE BARTKA. ALU MASZ CAŁKOWITĄĄ RACJĘ- BARTEK TO SKÓRA ZDJĘTA Z CIOTKI I CHARAKTEREK PRAWIE TEN SAM:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 [quote name='agnes1']NIE WRZUCĘ , BO ZAŚ SIĘ GADKA SKOŃCZY I BĘDZIE NA MNIE:evil_lol: . ZA TO WKLEJĘ DLA PORÓWNANIA ZDJĘCIE BARTKA. ALU MASZ CAŁKOWITĄĄ RACJĘ- BARTEK TO SKÓRA ZDJĘTA Z CIOTKI I CHARAKTEREK PRAWIE TEN SAM:evil_lol: aaaaa..... mój Bartuś.....:loveu: :loveu: :loveu: nie, nie... moja skóra wisi na mnie.;)... a charakterek :hmmmm: TAK!!! mój!! :diabloti: bedą zniego ludzie :loveu: Quote
agnes1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):aaaaa..... mój Bartuś.....:loveu: :loveu: :loveu: nie, nie... moja skóra wisi na mnie.;) SPRAWDŹ CZY NA PEWNO;) ... a charakterek :hmmmm: TAK!!! mój!! :diabloti: bedą zniego ludzie :loveu: MAM NADZIEJE ŻE BĘDĄ Z NIEGO LUDZIE I NIE MAM NIC PRZECIWKO, ŻEBY CHARAKTEREK BYŁ PO CHRZESTNEJ:loveu: . Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 agnes1 napisał(a):NIE WRZUCĘ , BO ZAŚ SIĘ GADKA SKOŃCZY I BĘDZIE NA MNIE:evil_lol: . ZA TO WKLEJĘ DLA PORÓWNANIA ZDJĘCIE BARTKA. ALU MASZ CAŁKOWITĄĄ RACJĘ- BARTEK TO SKÓRA ZDJĘTA Z CIOTKI I CHARAKTEREK PRAWIE TEN SAM:evil_lol: :multi::multi::multi:wiedziałam , wiedziałam , ze podobne....ty już Aga lepiej nic nie mów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 jaki :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel::diabloti: Quote
clockwork Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 dodam tylko że Bartek przejął ode mnie nawet moje uzębienie.... ma synek pecha.... :diabloti: Quote
Alicja Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 clockwork napisał(a):dodam tylko że Bartek przejął ode mnie nawet moje uzębienie.... ma synek pecha.... :diabloti::razz:....cokolwiek to znaczy ....zabrzmiało ciekawie;) Quote
Recommended Posts