Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witej seksowna Jastrzębianko Magdusiu :loveu: Od rana nie mogłam znaleźć Twojego bloga :roll: i zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle istnieje... :-o
Dzięki Alu za pomocną dłoń :evil_lol: :loveu::razz:nie za ma co ....dziś blożek Magdy prawie jak mój:evil_lol:...toż dziś jest Alowa Klocusiowa:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']holk czerwono.....lica:diabloti:
czerwono.... doopa- niczym pawian :diabloti:
cześć dilejka :multi: kope lat!!

[quote name='BeaC']........................witaj........bladoskórny.............przychlaście:diabloti::diabloti::diabloti:
witaj Bea... wersjo pokojowa :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']
A tu co za pustynia ....prawie Gobi;)

miałam szczere chęci wam poodpisywać ale dogo-muł mnie rozpierdziela więc nic nie pisze... spadam :eviltong:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witej seksowna Jastrzębianko Magdusiu :loveu: Od rana nie mogłam znaleźć Twojego bloga :roll: i zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle istnieje... :-o
Dzięki Alu za pomocną dłoń :evil_lol: :loveu:

doberek bliska sąsiadko Ali a moja dalsza-tez bliska...
jak to nie mogłaś znaleśc mojego blogaska... :mad: jakżesz to!!!! może on nie istnieje i dlatego taka cisza :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie za ma co ....dziś blożek Magdy prawie jak mój:evil_lol:...toż dziś jest Alowa Klocusiowa:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']bhahaha cze przychlastko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zamień sie na psy :modla::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to bym się nie zamienila:diabloti:masz niewytrymowaną Lune i scesz zamianki:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Haluuu Klockowa, tu Aga znad Nila, bez krokodila.....ale mi wali....

ciesze sie że starczyło ci cierpliwości ... żeby do mnie zajrzeć...
[quote name='BeaC']......................co tutaj tak cicho??????
Ja jestem a ty???

a ja czasem jestem czasem niee :p na czas ładowania dogo-pracuję... :angryy:

a że ostatnimi czasy częściej widze Ozzulca niż Klokłorka ;)

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o jesoooooooooooo!!! jaki tu tłok jak zwykle :roll: no i skoro nalegacie... dobra... wrzucam fotaski gospodarza blogasa... joł.

czego :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']o Klocusiowa co tak szalejesz z fotami ?

cześć :diabloti:

wykorzystuje moment bo od trzech dni dogo mi zapieprza jak wściekłe i wrzucenie i załadowanie fotek to... momencik :multi:

Posted

O ranyśku ile fotasków u Klocunia:loveu:
takiego go jeszcze nie widziałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

KKKurcze myślałamże mi tylko jak błyskawica smiga dogo ...normlnie prędkosc ponaddźwiękowa:razz:

Posted

......wlazłam dzisiaj drugi raz.....no chyba mnie powaliło:shake: ..............pewnie przez ten:-o upał..............ale............zobaczyłam:-o..nareszcie...............Klocka:multi::multi:...........i dostał nawet nowa zabawke( w zamian za ta piłke co mu Luś ogryzła????:diabloti::diabloti::diabloti:)

ciumaki

Posted

[quote name='clockwork']

[quote name='BeaC']:multi::multi:...........i dostał nawet nowa zabawke( w zamian za ta piłke co mu Luś ogryzła????:diabloti::diabloti::diabloti:)

ciumaki

cholewcia.... ale jesteś spostrzegawcza,ale to nie nowa zabawka... to jego zabawka którą ma u znajomych- znanej tu Barabary- tej od Viki...
tylko nie wiem czemu Viki nie bawi sie niczym innym ino jego zabawką...
:mad:

Posted

:diabloti: skoro nikt nie ogląda fotek Klocka... to metamorfoza Klockowej tera :diabloti:

DOGOMANIAK JUNIOR :loveu:

XXX lat temu :p

MŁODA I ...............:cool1:

NIEDAWNO :evil_lol:

dobranoc... UWAGA na koszmary :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']dlaczego opitoliłaś włosy ? do twarzy ci w długich :)

no wiesz... najpierw skróciłam bo wypadali, a teraz usuwam te siwe... dlatego ogoliłam lewą strone... chyba lewa półkula przestała mi działać... :roll:

Posted

[quote name='clockwork']no wiesz... najpierw skróciłam bo wypadali, a teraz usuwam te siwe... dlatego ogoliłam lewą strone... chyba lewa półkula przestała mi działać... :roll: :p.....ta lewa co u mnie rezyduje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: