Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']......chciałam coś Klockowatej napisać, ale jak poczytałam o przypalonej doopie, kominach do czyszczenia....................siem rozmażyłam i już nic nie napiszę:eviltong::razz:ty siem nie rozmazaj bo ci sie rodzina powiększy:eviltong:

Cze Klockowa jutro moja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']......chciałam coś Klockowatej napisać, ale jak poczytałam o przypalonej doopie, kominach do czyszczenia....................siem rozmażyłam i już nic nie napiszę:eviltong:
cze Bea... napisz co chciałaś napisać :cool1:

[quote name='dealer']halo :) wstawaj! nie spij i tak na brzuchu sie niewygodnie lezy cala noc...:diabloti:
wstanięta..:multi:. pozycja na brzuchu jest najlepsiejsza- inaczej nie zasypam :loveu:

[quote name='madzia i medor']Doberek z rańca:loveu:
Berek po południu :oops:

[quote name='malawaszka']cze Klockowa ze zjaraną doopą :evil_lol:
śmiej sie.. śmiej... auć!

[quote name='Alicjarydzewska']

cze Ala-wczoraj moja ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ty siem nie rozmarzaj bo ci sie rodzina powiększy:eviltong:

.......siem nie rozmnażam tylko ROZMAŻAM, a to jest różnica:eviltong::diabloti:

Posted

chciałam wrzucic fotki, ale dogo mi muli...:angryy:
więc w razie jak sie nie załadują... widzcie że miałam dobre chęci :p

ciąg dalszy serii "różowy króliczek" zwany w innych kręgach PLAYBOYEM :evil_lol:

mój toffany kjujicek :loveu: :loveu:

wymemłamy uszko

i nóżke :loveu:

:ices_bla: ... :cool1:

:roll: to nie ja :siara:

to naprawde nie ja :roll:

biedny, poczciwy króliczek :placz: tyle czasu był dobry :placz:

dopóki nie przyjechała ONA.... :mad::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:to nie prawda ...to pomówienia .......My z Klocusiem tą nóżkę znaleźlismy w pokoju schowaną pod kanapą:eviltong:

pod kanapą to ino koty możesz znaleść...a to na pewno nie jest noga kota :p... ewentualnie legwana... który staje sie mężczyzną :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']pod kanapą to ino koty możesz znaleść...a to na pewno nie jest noga kota :p... ewentualnie legwana... który staje sie mężczyzną :cool1::razz:o legwanie to pamietam ...przecie we śnie go wyciągałam spod kanapy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...kota wtedy tam nie było:cool1:

Posted

halooo... mam traume... :help1:

powiedzcie mi dziewczynki... dlaczego jak pojechałam na konwencje tatuażu w Czechach to organizatorzy przy wejściu wręczyli mi karteczke z napisem PRZYCHLASTKA :niewiem:
gryzie mnie to już tyle czasu :sadCyber:

Posted

[quote name='Patka']morderca króliczków :shake: :evil_lol:

no tez mnie przeraża... ale co ja zrobie jak to jak sama nazwa mówi- pies morderca i ma to w genach :niewiem::wallbash: już sobie nie radze z tą jego agresją, ofiarami w jego faflach... ehhh :angryy:
nawet WYPCHANEGO króliczka zabił :placz:

Posted

[quote name='clockwork']
no tez mnie przeraża... ale co ja zrobie jak to jak sama nazwa mówi- pies morderca i ma to w genach :niewiem::wallbash: już sobie nie radze z tą jego agresją, ofiarami w jego faflach... ehhh :angryy:
nawet WYPCHANEGO króliczka zabił :placz:
:mad:no i wydało się kto zabił:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']ONA :roll:
przynajmniej tak mi Klocek szeptał na ucho... a ja mu wierze :p
....ciekawe co mu obiecałaś .....mi mówił zupełnie coś innego:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']halooo... mam traume... :help1:

powiedzcie mi dziewczynki... dlaczego jak pojechałam na konwencje tatuażu w Czechach to organizatorzy przy wejściu wręczyli mi karteczke z napisem PRZYCHLASTKA :niewiem:

:razz:ja sobie tak myśle ,ze to musieli być znajomi Behemota....:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']halooo... mam traume... :help1:

........................witaj........bladoskórny.............przychlaście:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witej seksowna Jastrzębianko Magdusiu :loveu: Od rana nie mogłam znaleźć Twojego bloga :roll: i zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle istnieje... :-o
Dzięki Alu za pomocną dłoń :evil_lol: :loveu: