malawaszka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 cze Klockowa ze zjaraną doopą :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='BeaC']......chciałam coś Klockowatej napisać, ale jak poczytałam o przypalonej doopie, kominach do czyszczenia....................siem rozmażyłam i już nic nie napiszę:eviltong::razz:ty siem nie rozmazaj bo ci sie rodzina powiększy:eviltong: Cze Klockowa jutro moja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='BeaC']......chciałam coś Klockowatej napisać, ale jak poczytałam o przypalonej doopie, kominach do czyszczenia....................siem rozmażyłam i już nic nie napiszę:eviltong: cze Bea... napisz co chciałaś napisać :cool1: [quote name='dealer']halo :) wstawaj! nie spij i tak na brzuchu sie niewygodnie lezy cala noc...:diabloti: wstanięta..:multi:. pozycja na brzuchu jest najlepsiejsza- inaczej nie zasypam :loveu: [quote name='madzia i medor']Doberek z rańca:loveu: Berek po południu :oops: [quote name='malawaszka']cze Klockowa ze zjaraną doopą :evil_lol: śmiej sie.. śmiej... auć! [quote name='Alicjarydzewska'] Cze Klockowa jutro moja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Ala-wczoraj moja ;) Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ty siem nie rozmarzaj bo ci sie rodzina powiększy:eviltong: Cze Klockowa jutro moja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .......siem nie rozmnażam tylko ROZMAŻAM, a to jest różnica:eviltong::diabloti: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 chciałam wrzucic fotki, ale dogo mi muli...:angryy: więc w razie jak sie nie załadują... widzcie że miałam dobre chęci :p ciąg dalszy serii "różowy króliczek" zwany w innych kręgach PLAYBOYEM :evil_lol: mój toffany kjujicek :loveu: :loveu: wymemłamy uszko i nóżke :loveu: :ices_bla: ... :cool1: :roll: to nie ja :siara: to naprawde nie ja :roll: biedny, poczciwy króliczek :placz: tyle czasu był dobry :placz: dopóki nie przyjechała ONA.... :mad::diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :mad:to nie prawda ...to pomówienia .......My z Klocusiem tą nóżkę znaleźlismy w pokoju schowaną pod kanapą:eviltong: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:to nie prawda ...to pomówienia .......My z Klocusiem tą nóżkę znaleźlismy w pokoju schowaną pod kanapą:eviltong: pod kanapą to ino koty możesz znaleść...a to na pewno nie jest noga kota :p... ewentualnie legwana... który staje sie mężczyzną :cool1: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']pod kanapą to ino koty możesz znaleść...a to na pewno nie jest noga kota :p... ewentualnie legwana... który staje sie mężczyzną :cool1::razz:o legwanie to pamietam ...przecie we śnie go wyciągałam spod kanapy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...kota wtedy tam nie było:cool1: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 halooo... mam traume... :help1: powiedzcie mi dziewczynki... dlaczego jak pojechałam na konwencje tatuażu w Czechach to organizatorzy przy wejściu wręczyli mi karteczke z napisem PRZYCHLASTKA :niewiem: gryzie mnie to już tyle czasu :sadCyber: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Patka']morderca króliczków :shake: :evil_lol: no tez mnie przeraża... ale co ja zrobie jak to jak sama nazwa mówi- pies morderca i ma to w genach :niewiem::wallbash: już sobie nie radze z tą jego agresją, ofiarami w jego faflach... ehhh :angryy: nawet WYPCHANEGO króliczka zabił :placz: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork'] no tez mnie przeraża... ale co ja zrobie jak to jak sama nazwa mówi- pies morderca i ma to w genach :niewiem::wallbash: już sobie nie radze z tą jego agresją, ofiarami w jego faflach... ehhh :angryy: nawet WYPCHANEGO króliczka zabił :placz::mad:no i wydało się kto zabił:eviltong: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:no i wydało się kto zabił:eviltong: ONA :roll: przynajmniej tak mi Klocek szeptał na ucho... a ja mu wierze :p Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']ONA :roll: przynajmniej tak mi Klocek szeptał na ucho... a ja mu wierze :p....ciekawe co mu obiecałaś .....mi mówił zupełnie coś innego:eviltong: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']....ciekawe co mu obiecałaś .....mi mówił zupełnie coś innego:eviltong: że co?? no co?? co on ci mógł powiedzieć?? HE??!! :mad: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']że co?? no co?? co on ci mógł powiedzieć?? HE??!! :mad::razz:...a co ty mnie tak wypytujesz.....co:eviltong: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork']halooo... mam traume... :help1: powiedzcie mi dziewczynki... dlaczego jak pojechałam na konwencje tatuażu w Czechach to organizatorzy przy wejściu wręczyli mi karteczke z napisem PRZYCHLASTKA :niewiem: gryzie mnie to już tyle czasu :sadCyber: :razz:ja sobie tak myśle ,ze to musieli być znajomi Behemota....:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :shake: Mordulec, amputował mu nogę :placz: ;) Buhahahaha :roflt: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 :loveu::loveu::loveu:Dzień doberek z samego ranka:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='clockwork']halooo... mam traume... :help1: powiedzcie mi dziewczynki... dlaczego jak pojechałam na konwencje tatuażu w Czechach to organizatorzy przy wejściu wręczyli mi karteczke z napisem PRZYCHLASTKA :niewiem: gryzie mnie to już tyle czasu :sadCyber: ........................witaj........bladoskórny.............przychlaście:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='dealer']holk czerwono.....lica:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ....dobre ..:eviltong: A tu co za pustynia ....prawie Gobi;) Quote
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witej seksowna Jastrzębianko Magdusiu :loveu: Od rana nie mogłam znaleźć Twojego bloga :roll: i zaczęłam się zastanawiać, czy on w ogóle istnieje... :-o Dzięki Alu za pomocną dłoń :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts