Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='clockwork']pośladki pokaże ci jutro...:cool1: przyjarałam na solarium :placz: scypie:placz: i piecze:placz: dzięki za eska o Lalce :loveu: :diabloti:to ja tu siem produkuje ...esesmanki pisam a ty tu mnie pisasz:razz:...kkkurde pośladki:oops:...jak piece i scypie to trza jogurtem wysmarować;) Quote
Vectra Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='clockwork']pośladki pokaże ci jutro...:cool1: przyjarałam na solarium :placz: scypie:placz: i piecze:placz: dzięki za eska o Lalce :loveu: oo widzę że się szykujesz do przybycia na warszawską wieś :cool3: :cool3: pamiętaj o polikach :cool1: musisz mieć rumieńce :diabloti: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Samturia']ooo... Klockowa jak ci te stronki lecą... idze że ci neta zamontowali w domu.. czy sie myle? :P SIE MYLISZ :diabloti: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:to ja tu siem produkuje ...esesmanki pisam a ty tu mnie pisasz:razz:...kkkurde pośladki:oops:...jak piece i scypie to trza jogurtem wysmarować;) jogiurtem powiadasz :hmmmm: posmarujesz mi?? :cool3: [quote name='Vectra']oo widzę że się szykujesz do przybycia na warszawską wieś :cool3: :cool3: pamiętaj o polikach :cool1: musisz mieć rumieńce :diabloti: będą rumieńce... jak w ruskich bajkach :oops::p no chciałam sie jeszcze upiększyć for U, ale nie dano mi szansy... spaliłam sie :placz: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 czeeee Klockowa:) maslanka tyz na doope spalona dobra...sprawdzalam;) Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='paula_z']O, Klockowa w gościach ;) Mojej siostrzenicy się muza spodobała :razz: Mnie też, oczywiście, ale nie tak bardzo jak jej ;) Najbardziej ten kawałek, co Klockowa polecała :cool3: zapomniałam sie wzoraj przywitać :oops: siostrzenica ma gusta :p [quote name='dealer']czeeee Klockowa:) maslanka tyz na doope spalona dobra...sprawdzalam;) ha!! dzieki za rae... bo nie moge siedzieć :angryy: ide po maślanke :cool3: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 aaa... zmierzyłam Clockworka- 65cm w kłebie i ... 65 w karku :diabloti: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']aaa... zmierzyłam Clockworka- 65cm w kłebie i ... 65 w karku :diabloti: to dla mnie specjalnie:loveu: :loveu: :loveu: jaka ty jestes mila i mila:diabloti: kawal piesa z niego...moj Klocuszek miziu miziu:loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']aaa... zmierzyłam Clockworka- 65cm w kłebie i ... 65 w karku :diabloti: Czy ja się już witałam dzisiaj? :crazyeye: Chiba isto nie :evil_lol: No to witam Jastrzębiankę :multi: Ale mnie zaskoczyłaś tymi wymiarami Klocka :crazyeye: Na zdjęciach wygląda na bardzo dużego, a te wymiary świadczą, że to taka kruszynka idealnie jak mój Max :loveu: No, może o dwa centy większy jest. Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='dealer']to dla mnie specjalnie:loveu: :loveu: :loveu: jaka ty jestes mila i mila:diabloti: kawal piesa z niego...moj Klocuszek miziu miziu:loveu: for you również... i dal tych co to pytali o wysokośc a ja wiecznie zapominałam go zmierzyć :oops: o wage nie pytajcie- zwarzymy przy najbliższej okazji wyjazdu za granice- na wadze dla tirów :diabloti: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Basia_Sz']Czy ja się już witałam dzisiaj? :crazyeye: Chiba isto nie :evil_lol: No to witam Jastrzębiankę :multi: Ale mnie zaskoczyłaś tymi wymiarami Klocka :crazyeye: Na zdjęciach wygląda na bardzo dużego, a te wymiary świadczą, że to taka kruszynka idealnie jak mój Max :loveu: No, może o dwa centy większy jest. masz psa mutanta... :diabloti: Klocek to wersja hodowlana ... na schabowe :diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']masz psa mutanta... :diabloti: Klocek to wersja hodowlana ... na schabowe :diabloti: wiem, że nierodowity, ale żeby od razu mutant? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork'] jogiurtem powiadasz :hmmmm: posmarujesz mi?? :cool3: będą rumieńce... jak w ruskich bajkach :oops::p no chciałam sie jeszcze upiększyć for U, ale nie dano mi szansy... spaliłam sie :placz::razz:jogurt już kupiony.....:eviltong:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz co mi nie daje spokoju:razz: dlaczego konkretnie opalałaś li tylko pośladki na wyjazd do Vectry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko ....przybywam niebawem;) Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Basia_Sz']wiem, że nierodowity, ale żeby od razu mutant? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz nierodowitego psa?? :-o:crazyeye: toz to skandal!! cóz to za pies jak ni ma papierów :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jogurt już kupiony.....:eviltong:......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz co mi nie daje spokoju:razz: dlaczego konkretnie opalałaś li tylko pośladki na wyjazd do Vectry:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko ....przybywam niebawem;) :crazyeye: wywnioskowałam że mnie dziś odwiedzisz :multi::multi: łał!! to ci niespodzianka :mdleje: :cool1: opalałam poślady bo nigdy nie wiadomo kiedy komu trza powiedzieć"pocałuj mnie w... gliniok" :p Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork'] :crazyeye: wywnioskowałam że mnie dziś odwiedzisz :multi::multi: łał!! to ci niespodzianka :mdleje: :cool1: opalałam poślady bo nigdy nie wiadomo kiedy komu trza powiedzieć"pocałuj mnie w... gliniok" :p:diabloti:ktos musi ci jogurt dowieść:eviltong: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Klocusie, przyszłam Was odwiedzić:hand::hand::hand: Musiałam Was odnaleźć, bo żeście mi w subskrypcjach zaginęli :niewiem: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Klocusie, przyszłam Was odwiedzić:hand::hand::hand: Musiałam Was odnaleźć, bo żeście mi w subskrypcjach zaginęli :niewiem: bo my taki kamuflaż stosujemy :diabloti: miło że do nas wpadliśta... witamy w naszych skromnych blogach :multi: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']bo my taki kamuflaż stosujemy :diabloti: miło że do nas wpadliśta... witamy w naszych skromnych blogach :multi: My tu już kiedyś byliśmy:razz: I nawet nie pamiętasz:obrazic:Nie ładnie:nono::diabloti: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']My tu już kiedyś byliśmy:razz: I nawet nie pamiętasz:obrazic:Nie ładnie:nono::diabloti: pamiętam :angryy: ino nie pamietam kiedy :hmmmm: tak dawno to było, więc kultura wymaga powitania was jak nowoprzybyłych :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='clockwork']pamiętam :angryy: ino nie pamietam kiedy :hmmmm: tak dawno to było, więc kultura wymaga powitania was jak nowoprzybyłych :eviltong: Jak to kiedy:razz: W tym roku bodajże:evil_lol: ;) Klockowa ja nie wiedziłam, że Ty taka kultulalna jezdeś:razz: :diabloti: Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak to kiedy:razz: W tym roku bodajże:evil_lol: ;) Klockowa ja nie wiedziłam, że Ty taka kultulalna jezdeś:razz: :diabloti: Bo to w tym Jastrzębiu takie kulturalne ludzie mieszkają :loveu: A że mi niedaleko, to też nasiąkłam :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak to kiedy:razz: W tym roku bodajże:evil_lol: ;) Klockowa ja nie wiedziłam, że Ty taka kultulalna jezdeś:razz: :diabloti: nie jezdem kulturalna ale powoli trza sie uczyć bo do stolycy jade :diabloti: [quote name='Basia_Sz']Bo to w tym Jastrzębiu takie kulturalne ludzie mieszkają :loveu: A że mi niedaleko, to też nasiąkłam :evil_lol: też sie wybierasz do stolycy?? jak nie to po kij ci tu ta qltura :p Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :razz:jogurt dowieziony........nie wiem czy pośladki wysmarowane bo zostawilam zlecenie Pawciowi :eviltong:........ no i mam foty niewinnego :diabloti:Klocusia.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Basia_Sz']Bo to w tym Jastrzębiu takie kulturalne ludzie mieszkają :loveu: A że mi niedaleko, to też nasiąkłam :evil_lol: Cholera, muszę się gdzieś bliżej przeprowadzić, to może i mnie chytnie:evil_lol: :evil_lol: [quote name='clockwork']nie jezdem kulturalna ale powoli trza sie uczyć bo do stolycy jade :diabloti: Taa, a to zoobowiązuje:diabloti: Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ......chciałam coś Klockowatej napisać, ale jak poczytałam o przypalonej doopie, kominach do czyszczenia....................siem rozmażyłam i już nic nie napiszę:eviltong: Quote
agbar Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 halo :) wstawaj! nie spij i tak na brzuchu sie niewygodnie lezy cala noc...:diabloti: Quote
Recommended Posts